Dík chlapi, doplnil jsem fotky:
http://zipep.rajce.idnes.cz/CZ200S_pazba_c.2/
a podrobnější popis:
Pažba je z ořechu, botka posuvná od Klinského, bílá a černá podložka pod botkou je z fíbru, „železo“ je uchycené šrouby M5 přes hliníkové válečky, dva zespodu a jeden z pravého boku, něco na způsob pillar beddingu. Kolem válečku, který je před lučíkem je obložka z cocobola ve tvaru kapky, trochu znouze ctnost,
protože při pasování válečků jsem ten zadní trochu posouval a byla by kolem něj vidět oválná díra.
Pažba je doprava stranově odskočená a nakloněná od svislé osy optiky, výška lícnice je napasovaná na tuhle konkrétní výšku montáží a 30mm tubus puškohledu.
Vnitřek taky doznal trochu úpravy, nová klička a spoušť je vlastní výroba (eloxovaný hliník), hliníkový páteřní
nosník vybíhající z bloku závěru pokračuje pod kartuší pažbou a je spojený se dvěma hliníkovými objímkami, tyhle díly jsem si nechal udělat a překvapila mě celkem příznivá cena, myslím kolem litříku.
V místech objímek jsou dva zmiňované válečky, třetí je na pravém boku bloku závěru, takže spojení je na třech místech šrouby M5 hliník na hliník, nikde nevzniká žádné vymačkávání „železa“ do dřeva. Včechny hliníkový části jsou černě eloxovaný.