P?ipoj? se n?kdo na ob?asnou v?kendovou st?elbu Ostrava
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dovezu chrono kdyby někdo měl potřebu měřit a taky juniora, protože se bez něj momentálně nemůžu nikam pohnout.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Připojí se někdo na občasnou víkendovou střelbu Ostrava
Chlapi, díky moc za dnešní sraz. Rád jsem vás poznal. Speciální dík patřil Luimu (doufám, že jsem správně přiřadil přezdívku k tváři), za praktické rady. Opravdu hodina na srazu nahradí deset hodin domácího experimentování.
Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
- George Orwell
Rád jsem pomohl,podle mě klidně můžeš vyrazit na HFT na Pohoře,organizované D.L.K příští víkend. http://forum.gunshop.cz/hft-na-poho-e-2 ... 22608.html ať si vyzkoušíš tu pravou zábavu. 

HW 100 T 177..+ Optisan Taipan 6-24x56SCB
Air Arms S410..+Optisan Taipan 4-16x50
Slavia 631
Slavia 631
Již tradiční reportáž z dnešního, pravděpodobně sedmého (ale nevím to jistě) srazu CHUFT!!!
Program byl následovný:
1) příjezd zástupce Severomoravského HFT Luie, stavba oltáře u betonového pilíře (klobouk dolů! Viz foto)
2) příjezd CHUFT!!!, tedy předsedy CHUFT, místopředsedy CHUFT, tvrdého jádra CHUFT, kandidátů CHUFT a ostatních hostů
3) vzájemné seznamování
4) nezávazné pokuřování a klábosení
5) chlubení se zbraněmi, osahávání zbraní, porovnávání velikostí puškohledů
6) střelba
7) focení
8 ) nezávazné pokuřování a klábosení, focení, chlubení se zbraněmi, vzájemné seznamování, střelba
9) focení
10) odjezd členů CHUFT!!! za manželkami a milenkami
11) odjezd zástupce SM HFT a hostů za manželkami a milenkami
Díky všem za super odpoledne, příjemnou náladu a fajné postřílení!!!

Program byl následovný:
1) příjezd zástupce Severomoravského HFT Luie, stavba oltáře u betonového pilíře (klobouk dolů! Viz foto)
2) příjezd CHUFT!!!, tedy předsedy CHUFT, místopředsedy CHUFT, tvrdého jádra CHUFT, kandidátů CHUFT a ostatních hostů
3) vzájemné seznamování
4) nezávazné pokuřování a klábosení
5) chlubení se zbraněmi, osahávání zbraní, porovnávání velikostí puškohledů
6) střelba
7) focení
8 ) nezávazné pokuřování a klábosení, focení, chlubení se zbraněmi, vzájemné seznamování, střelba
9) focení
10) odjezd členů CHUFT!!! za manželkami a milenkami
11) odjezd zástupce SM HFT a hostů za manželkami a milenkami
Díky všem za super odpoledne, příjemnou náladu a fajné postřílení!!!

Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
Pěkný
.Program skoro stejný jako tady u nás, akorát místo oltáře stavíme trať

Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Dykmore dorý !!!!!!
Díky všem za příjemné odpoledné doplněné praktickými informacemi, ukázkou střelby na HFT cíl, včetně možnosti vyzkoušet si střelbu z AA 400, různých Slávií a osahání krásných vetrovek.
Dík všem účastníkům
Díky všem za příjemné odpoledné doplněné praktickými informacemi, ukázkou střelby na HFT cíl, včetně možnosti vyzkoušet si střelbu z AA 400, různých Slávií a osahání krásných vetrovek.
Dík všem účastníkům
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40
CZ200 + Hawke Varmint 4-16x44
Slavia 630 + Delta 4x32AO
TAU 7
TAU 7
Za mě dobrý
a žena Vám děkuje že jste ji pohlídali Adama. Duležité bylo že pršelo jinak bych se neurval.

BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
Korábe já bych mezi Chuftáky malého příště ani nebral,na srazu jsem byl poprvé a asi naposled.Porušili snad všechny zásady bezpečné střelby které znám.Kdyby tam nebyli ti dva z Frenštátu,tak bych odešel pryč.Kluci doufám že budete furt takoví frajeři,jací jste byli tenkrát na srazu,až někoho postřelíte. 

Slavia 631
Slavia 631
Nemám pocit že by tam někdo někoho ohrožoval a jestli máš konkrétní příklad tak sem sním. Někteří zůčastnění jsou majitelé ZP a myslím že vědí jak se chovat. Pokud jsem si dobře všiml tak manipulace se zbraní vždy byla bez zásobníků aspoň co já jsem registroval a střílelo se na dvě strany kde na jedné byly sklopky a na druhé terče.
BSA Scorpion SE 4,5
Slavie 630
Slavie 630
Mě by taky zajímalo, co ti kluci ušatí provedli! Asi jsem měl okno, ale to je u mě normální, běžně si nepamatuju třeba co se dělo o víkendu odpoledne a tak podobně 

Já vím že to berete spíš tak rekreačně,ale na všech jiných srazech jsou zavedená určitá pravidla a bylo by dobré je dodržovat.Každý bod je vykoupen bolestí a blbým zraněním a ty pravidla jsou platný i všude na závodech i v zahraničí. http://forum.gunshop.cz/hft-na-poho-e-2 ... 08-15.html no a jestli se ptáš na příklady tak Vittek vytáhl Taipana,kicmis opřel nabitý lauf o botu s tím že je to jeho noha,Tygrxx mi suveréně začal pálit nad hlavou někde už od auta,no ale je fakt že já jsem taky na chronu střílel někde u sloupu 

Slavia 631
Slavia 631
Ještě tuším Korábovi nesvítila na autě levá mlhovka!!!
Je smutné, že to řešíte na foru a děláte z nás ........
To se mělo vyříkat na místě. Pro mě to bylo nejpřínosnější setkání, kde jsem se dost přiučil diky všem zúčastněným.
To se mělo vyříkat na místě. Pro mě to bylo nejpřínosnější setkání, kde jsem se dost přiučil diky všem zúčastněným.
TX200 + Hawke Vantage 4-12x40
TAU 7
TAU 7
-
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně řečeno taky jsem nebyl moc happy, když ten borec s Hatsanem střílel z druhé linie (čili před ním byli lidi a stříleli a kdyby se náhle vztyčili, tak to mohli koupit).
Osobně bych uvítal aby to bylo na pohodu, ale nějaká pravidla by se dodržovat měla, protože větrovka/vzduchovka není flusačka plastelínových kuliček a všichni nepřátelé svobodného držení zbraní jen čekají, až se stane nějaká blbá nehoda a se vzduchovkama dopadneme jako ve Skotsku.
Osobně bych uvítal aby to bylo na pohodu, ale nějaká pravidla by se dodržovat měla, protože větrovka/vzduchovka není flusačka plastelínových kuliček a všichni nepřátelé svobodného držení zbraní jen čekají, až se stane nějaká blbá nehoda a se vzduchovkama dopadneme jako ve Skotsku.
Puška visící na zdi dělníkova příbytku nebo farmářovy chýše je symbolem demokracie. A je naším úkolem dohlédnout, aby tam zůstala.
- George Orwell
- George Orwell
Co to tady vidím, nestačím se divit
Lui:
Co máš proti mě a Taipanu? Ty nemáš rád Bullpapy?
Chápu že lidé mají radši klasické dlouhé flinty, ale já si nepotřebuji tou velikostí něco kompenzovat
Když máte s něčím problém, tak to řešte hned na místě z očí do očí, jako chlapi a né jako ženské se pomlouvat na fóru
P.S. Ten korab by měl dát to auto opravdu do servisu než se stane malér

Lui:
Co máš proti mě a Taipanu? Ty nemáš rád Bullpapy?

Když máte s něčím problém, tak to řešte hned na místě z očí do očí, jako chlapi a né jako ženské se pomlouvat na fóru

P.S. Ten korab by měl dát to auto opravdu do servisu než se stane malér