Dobrý den,
chtěl bych si koupit plynovou pistoli walther umarex p88, ale všiml jsem si na fotkách, že má v horní části před hlavní mezeru, tak jestli tudy neuniká plyn při střelbě.
díky za odpověď
Ot?zka ohledn? Umarex P88
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- BlackAdder
Re: Otázka ohledně Umarex P88

Abych nebyl úplně off - ne, určitě tama žádný plyn při výstřelu unikat nebude.
-
dobře, když myslíš, že sem dítě..Hold jsem laik a chtěl bych si tuto pistoli koupit, přečetl sem toho celkem dost, ale všude jen to, jak někdo vyvrací použití plynovky k obraně, to mě nezajímá.
takže díky za odpověd
takže díky za odpověd

-
Přesunul bych to do tématu o plynovkách, Semire
- BlackAdder
david.holley píše:dobře, když myslíš, že sem dítě..Hold jsem laik a chtěl bych si tuto pistoli koupit, přečetl sem toho celkem dost, ale všude jen to, jak někdo vyvrací použití plynovky k obraně, to mě nezajímá.
takže díky za odpověd
Ok, nikdo se učený nenarodil, ale tohle je fakt síla... navrhuju seznámit se pomocí nějaké encyklopedie s funkcí samonabíjecí pistole potažmo palné zbraně jako takové. A pokud na to máš opravdu věk, tak si třeba zajít do obchodu a nechat si tam nějakou plynovku předvést a vysvětlit důkladně její funkci.
Plyn vychází hlavní, takže tou škvírou nemůže unikat. 

Umarex Smith&Wesson M&P R8,
Zoraki M906
Zoraki M906
-
Já sem myslel, jestli tudy neuniká plyn jak u revolverů.
jinak díky
jinak díky
-
Funkce plynové samonabijecí pistole je totožná s funkcí ostré pistole......natáhnete závěr, ten zachytí náboj ze zásobníku a uzamkne ho v komoře hlavně, kladívko pak praští do úderníku, ten narazí na zápalku a odpálí prachovou slož........ tlak způsobený výstřelem jde rovně hlavní pryč ze zbraně, protože nemá kudy jinudy unikat. Po stranách je hlaveň a vzadu to blokuje náboj se závěrem...... u revolveru někdy dochází k úniku tlaku mezi válcem a hlavní, protože tam je škvíra, která je nutná pro otáčení a vyklápění bubínku....