Včera koukám z okna jak vybíhá nějaká ženská z vchodu a za ní tenhle, dožene jí a dá jí jednu pěstí. Ženská spadne a on jí mlátí dál. Už volám 158, natahuju oblečení, popadnu pepřák, protože devítka je zrovna rozložená a celou dobu slyšim jak volá chudák ženská o pomoc.
Vyběhnu a dohonim je na parkovišti. Už jí nemlátí, jsou tam nějaký lidi a řikaj mu ať nebije ženskou. Přijdu k ní a odvedu jí někam dál z jeho dosahu přes křoví k silnici a čekám na hlídku. Furt nepřijížděj. Snažim se jí uklidňovat, ona je ráda, že se o ní aspoň někdo stará.
Najednou debil vylítne z křoví a pokřikuje na mě na co si to jako hraju. U pozorňuju Vás, že jsem mu ani nic neřekl natož abych se ho dotkl. Je to obrovskej chlap, musí mít přes metrák a momentálně se chtěl vybít na mě 25 letym hubeňourovi. Přibližuje se, já uskakuju do silnice, abych si byl jistej, že jde fakt po mě a když jde po mě furt, tak v nestřeženym momentě mu vpálim dávku pepřáku do obličeje. Trefa dobrá, oči má v prdeli a uhánim s ženskou k baru, kde vysomruju mobil a volám znova policii. Prej už jsou na cestě dvě hlídky. Za chvíli se vyloupnou dva urostlý chlapíci v černejch kombinézách a ptaj se jestli ten vykasrovanej na zastávce je ten co jí bil

No a tak pár postřehů. Kvalitní pepřový sprej funguje i na ožralýho stokilovýho mastodonta. Byl to Saber Red, aerosol.
Když se k Vám blíží takovej ožralej obr, tak je to velmi nepříjemný. Najednou totiž přesně nevíte zda nerezignovat a neutýct, protože i když je výhoda na vaší straně furt se bojíte, že ho naserete, co kdyby třeba ten spej moc nefungoval nebo tak, jste v tom prostě sami, jenom Vy a on. I když je to pepřák, tedy zbraň na Vaší straně, tím že na něj s tim zaútočíte se mu prostě postavíte... a to neni snadný...
No a poslední věc je co kdybych měl devítku??? No jasně těžko říct jestli kdybych to do něj napáli by to byla Nutná obrana. Jsem rád jak to skončilo takhle ale nevim sakra co bych dělal, asi bych vystřelil... co byste udělali Vy?? Já bych vystřelil ze strachu z něj...
A byla by to NO? Jako reálně ano, ale zajímalo by mě na co by mě třeba mohli dostat... Byl opilej agresivní, evidentně na mě útočil a předtim už zbil jinýho člověka.. Co může bejt víc evidentní?.. zajímaj mě Vaše názory..