Online sout?? pro vzduchovk??e

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 09 dub 2009 16:37

Pekne kastovani.....ano, s pruzinovkou je strileni jine, nez s vetrovkou. Ve vetrovce se nic nehejbe a necuka, coz prijemne ovlivnuje presnost. ale tim bych skoncil.
Kdo umi umi, kdo neumi, ten se uci.
Zbrane jsou ruznych kvalit, ale strelci take. Tak ze porovnavat zbrane je sice pekne, ale o nicem.
Mam HW 100 T a muzu tu hlasit a urcite se pod to podepise vice lidi, ze je to lepsi nez CZ200S, presto jsem zrovna na minulem srazu udelal na 30m lepsi soustrel s CZ200 (Barys) nez s vlastnim HW. A naopak, Barys udelal lepsi soustrel s HW, nez s vlastni CZ.
Tak uz neporovnavejte a strilejte.
Spis bych rekl, Slavia 630,631 je presna na 10m, neni problem soustre.
HW to same umi na 30metru. AA EV2 50m. Zamerne pisu o tom s cim jsem si vystrelil vic nez 30ran.....abych mohl porovnavat.

Tim chci rict....ze by bylo lepsi, pokud porovnavat, tak podle....idealni do 10m, 30m, 50m..... nebo tak nejak.

Treba QB78(tuning), s tim se da na 30m dat koska cukru, presto jistotu soustrelu bych zaradil na 10-20m

Vsechno ma neco.....strilejte, strilejte, strilejte.....a budeme se hadat kolik je tam ran a z jake dalky. Bude to lepsi nez si rikat....no jo....ale ja mam....a Ty mas. :wink:

Dobrou trefu panove.

_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Re: Ne

Příspěvek od _Stalker_ » 09 dub 2009 16:46

Apevia píše:2LuckyHit: S pístovkou prostě musíš umět střílet, každej, kdo sedne k naladěný větrovce musí nastřílet i když nikdy předtím nestřílel ze stabilní polohy 10-ti ranama 100bodů ;)
Prosim prosim, az dorazis na sraz, muzes si pujcit moji, Barysovu a treba Alexxxusovu vetrovku a ukazat mi 3x100 bodu :D

Hodne dobra hlaska :lol: :lol: aspon ze jsi tam dal toho smajlika.
pussylala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pussylala » 09 dub 2009 19:06

Přesně tak! Už ale nenapsal na kolik metrů. Na 10m v leže to dám, ale na 30m se to ještě nikomu nepovedlo.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 09 dub 2009 19:32

Reakce na stranu c.40. : kluci vyserte se na jakekoliv vzajemne invektivy, clovek se posleze uklidni, vychladne a stve ho, ze ta slova, ktera unahlene vyslovil - napsal uz nejdou vzit zpet. Sam jsem daco take resil se Shivou a dodnes mne mrzi jak jsem nezvladal sam sebe.
Barys

Příspěvek od Barys » 09 dub 2009 20:11

Jo online soutěž je pěkná potvora! :evil:
Díky ní jsem se dostal do fáze,kdy jsem ztratil jistotu při střelbě.Když to schrnu tak čím víc střílím a trénuji tím je to horší.Nástřely okolo 160 bodů je trgédie .Když jsem ji střílel před rokem a to jsem tuto flintu neměl tak vymazlenou jako teď a dal jsem přes 180 b.
Už jsen to sváděl na flintu,ale bohužel ostatní s ní střílí mnohem líp než já.V tomto okamžiku je každá rada drahá,ale zkusím ještě chviku vydržet a snad se to zlepší.Jinak budu muset udělat změnu,ale je otázka co změnit,když je to chyba střelce :oops: a toho těžko vyměnim.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 09 dub 2009 20:21

Když sem jen tak nastřeloval poprvé na 10m vstoje se Slávinkou ten nástřelnej terčík nahoře, dařilo se :) Jakmile sem se začal soustředit na postoj, spoušť apod. přestalo se dařit a lítalo to hrůzně a různě :roll:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
milius

Příspěvek od milius » 09 dub 2009 22:11

.............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 21:52, celkem upraveno 2 x.
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 09 dub 2009 22:18

Ona nai ta on line soutez neni moc korektni, ne ze bych neveril v deklarovanou vzdalenost. Ale pojem v leze s oporou.....ja znam v leze, mel jsem kabat remen a palil 60ran. (jasne slo o zavody v malorazce). Ale co si budem povidat, kdyz se rozhlidnete jen na srazu, je to od podlozene flinty, prez nozicky az po zafixovanou flintu spis jako pri BR.
Kazdopadne tu soutez strilime pro sebe.... :) tak proc to vlastne pisu?! :oops:
BMW

Pripájam sa.

Příspěvek od BMW » 10 dub 2009 00:55

Súhlasím so Stalkerom, mala by sa snáď uvádzať pri online terčoch podľa mňa veľmi dôležitá vec, uchytenie zbrane pokiaľ sa jedná o nastreľovacie, či benchrestové stojany, a či sa jedná o interiér (pivnica, telocvičňa, krytá strelnica), alebo exteriér.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 10 dub 2009 13:11

ON-LINE. !!!!!!!
máme založenú virtuálnu letku.
keď som začínal s lietaním bez netu tak som si myslel že som borec, keď som po čaše zostrelil 4-roch AI pilotov v najväčšej obtiažnosti.

potom prišiel net.
pol roka som nedokázal zostreliť jedného živého hráča.
nedá sa to porovnať s of-line
a keď som dokázal po čaše zostreliť dvoch občas aj troch počas jedného letu, tak

Letka 13 vyhlásila ON-LINE súťaž- turnaj.
a znovu niečo iné, nové
normálne sa človeku pri tom potia ruky, zadýchaš sa a rozbúcha sa ti srdce=ADRENALÍN.

čo tým chcel básnik povedať?
keď si len tak vezmeš flintu na plece a vyjdeš si do prírody, strelíš do terča a do plechoviek, ideš spokojný domov.
no ak ideš von stým že ideš nastrieľať ON-LINE TERČ tak to je už jiná.
hlavou sa ti preháňajú myšlienky ako sa ti to dnes vydarí, pred ocami más obrázky terčov z fóra čo tam už dali ostatný snajperi, a obzeráš sa či niekto za tebou zo súťažiacich nekráča.

skrátka či chceš alebo nie ta tréma tam je.
a o to ide je to iné, je to spestrenie a ženie to človeka vpred.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
pussylala
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pussylala » 10 dub 2009 14:31

No já trému rozhodně nemám :lol: Když se někdo zeptá kolik jsem nastřílel, tak jen řeknu, že fouká vítr :lol: :lol:
Ono benchrest nebo ne, stejně nikdo nedá víc jak 195 (to je už rarita), běžně ale 185-190 a víc. Velkou roli hraje vítr (i mírný vánek) a diabolky. Zkoušel jsem to i Evinou a nic. I alexxxus se v místnosti nedostal nikdy nad 193. Takže v leže s oporou znamená s oporou! Cokoliv: bag, nožičky, rest, volně z ruky...
Až někdy (asi nikdy) nabouchám víc jak 195 tak budu týden oslavovat a terč pověsím do každého vlákna :lol:
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 10 dub 2009 14:46

A ze zavodu si dobre pamatuji, jak v mistnosti kde logicky nebyl vitr, byl jinej previt: "ridkej vzduch" :D
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 10 dub 2009 14:51

Já to prásknu. :lol:
Alexxxus se ještě nikdy nedostal nad 191.:wink:
Já jsem to s Evem zkoušel několikrát taky, i se zadním bagem, takže skorobenchrest, říkám si dneska 200 padne, ale ani náhodou. Vždycky tak dvě desítky a pak nějaký zajímavý úlet do sedmičky nebo i hůř. Mojí chybou to IMHO být nemůže, vzhledem k pozici a výborné spoušti. Když strhnu, tak to většinou poznám, ale tam se to nehne, ani v optice není vidět pohyb. Nevím čím to je, možná střelivem.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 10 dub 2009 14:53

No já mám S510 asi půl roku, v zimě se moc střílet nedalo takže na poslední přestřelce v PB jsem poprvé s touhle flintou zkoušel online terč na 30 metrů v leže s oporou Harris. Výsledek 174 bodů není nic moc ale vzhledem k tomu, že to bylo poprvé s touhle hračkou tak si myslím že to není úplně nejhorší. Samozřejmě sem terčů v ten den dal víc ale tenhle byl nejlepší.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 10 dub 2009 17:27

Nejlepší je když se na začátku daří -> první horní lajna není nejhorší a pak už si říkám: nepo..r to, začnu bejt nervózní z toho jak se to "dobře" vyvíjí a je to v háji! Jak říká pussylala: začlo foukat :lol:
Zítra něco zkusím nastřílet, ale jestli to sem dám nevím... :oops:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Odpovědět