Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
OT. To mě připomnělo mého strýce, ten takhle za komančů hrával šachy z dalšíma lidma z celý republiky korespondicky, tahy zapisoval do sešitu a měl rozepsaný partie třeba s 20 lidma, no pak se popasovaly na soutěži.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Vladonr : v pohode, jen to pisu, ze je dobry vedet. Jinak jsem pro veskerou pozitivni cinnost lidstva a online soutez, bezesporu takovou cinnosti je. Jinak na srazech se nestrili tercova strelba. Ja osobne jezdim na srazy, prave proto, ze se tam v podstate nesoutezi. Strili se na predmety, ozkousi se ruzny zbrane a hlavne tam citim pozitivni energii s fajn lidmi, kteri jsou naladeni na stejnou vlnovou delku. Teda, nejak jsem odbocil ...
to sportovec: neodbocil si vobec iba si nadviazal aj ja sa pohravam s myslienkou ze zucastnim 4. zrazu na Slovensku len pre mna je to casovo velmi daleko a v prvom rade musim udrzat firmu nad vodou aby som na to vsetko mal ale hold je taka doba
aj rad strielam na veci myslim konkretne pera - fixky vo firme ich zbieram potom na zahrade napicham vedla seba no a potom zbieram zbytky
aj rad strielam na veci myslim konkretne pera - fixky vo firme ich zbieram potom na zahrade napicham vedla seba no a potom zbieram zbytky

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vcera taky neco nastrilel, trochu prselo tak jsem nemohl vyuzit 30m ale 28m-to je moje vzdalenost z kuchyne na konec zahrady. je to vsechno strileno 200S, neladenou, pouze jsem si udelal kompenzator a pred strelbou nasadil, takze ty hoden ulitle rany na nastrelnym terci jsou od toho nasazeni a nastreleni... jinak si myslim ze to po poladeni muze byt jeste lepsi a ja zrovna neeej strelec nejsem...
Jinak jsou to tedy prvni dva terce.

Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
-
- Kontaktovat uživatele:
- TELESCOPIC
Hmmm zvláštne
Tu, ak si otvoríte odkaz na link, uvádza strelec strelivo JSB EXACT EXPRES. Udivujú ma tie krásne dierky s presným ohraničením, ktoré zanechávajú väčšinou MATCH diabolky. Tak sa trápim a hľadám podklad pod terče, terče, skúšam všetky možné aj nemožné úsťové rýchlosti a nemôžem sa dopracovať k takej peknej dierke ako mechanik, adrát píše:To jsme dva. Vladonr podivej se sem http://www.vzduchovkyonline.wz.cz/nastr ... ik_180.JPG

Naposledy upravil(a) BMW dne 07 bře 2009 08:25, celkem upraveno 1 x.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Terče by chtělo umístit někam jinam, kde bude větší rozlišení a zároveň při skenování použít nějakou barevnou podložku, aby byly nástřely lépe vidět. U terče "venca004" jsou nástřely špatně viditelné.
Byl bych pro terč ujednotit.
Zároveň se dotazuji všech.
Jak vypočítat poměr nástřelů, když nastřílím terč ve vzdálenosti 10m a převést hodnoty do vzdálenosti 20m. Myslím tím zda je na to nějaký vzorec, aby šlo pak převést z 10m na různé vzdálenosti.
Byl bych pro terč ujednotit.
Zároveň se dotazuji všech.
Jak vypočítat poměr nástřelů, když nastřílím terč ve vzdálenosti 10m a převést hodnoty do vzdálenosti 20m. Myslím tím zda je na to nějaký vzorec, aby šlo pak převést z 10m na různé vzdálenosti.