Ještě řeším, jestli k něčemu bude spínač na kabelu a červený filtr.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To já taky. Proto řeším to noční vidění, které přijde za optiku a končí očnicí a radši bych takové, které jde před optiku (jen ne za 50 a více tisíc).Xerxes Artifex píše:Já mžourám do všech dalekohledů/foťáků-zrcadlovek s brejlema a v pohodě.
Je to Fenix TK11 R2. Je například na tom odkazu od piku + montáž lampy na lištu + montáž lišta na optiku (ta na tom odkazu není) + dobíjecí baterie.Petanus píše:2Jetson, co je to za lampičku?? dioda??? vypadá pěkně.
Pěkný ceny.. Moje stála 140Kč a 50m to dá jako fík
Hej, aj ja som si dakedy myslel že maglite3d svieti extra silneHonzaH83 píše:Pěkný ceny.. Moje stála 140Kč a 50m to dá jako fík
No a je to v p..... : "Zákon totiž havrany jednoznačně chrání ..."Alka píše:Tak lovci, mám námět. Psychiatrická léčebna v Opavě potřebuji naši pomoc
http://www.rozhlas.cz/zpravy/regiony/_zprava/702193
Tak to je jasné, já to bral trochu s humorem. Ale je pravda že ty xenonky od číňanů na tu cenu svítí velice slušně.ALKAJ píše:Hej, aj ja som si dakedy myslel že maglite3d svieti extra silneHonzaH83 píše:Pěkný ceny.. Moje stála 140Kč a 50m to dá jako fík![]()
Takže tie svetlá síce stoje trocha viac, ale aj "trocha viac" svietia. Treba vyskúšať naživo - možno zmeníš názor![]()
TK11R2 na 50m svieti slušne aj v low režime