Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
chlapi klud a hlavne sa hadajte cez sukromne spravy. Posledne dve strany je to tu ako na bojisku... hlavne nebudme OT ako teraz ja 

Crosman 2250XT/Centerpoint 4X32
Re: Odstrel skudcu (krysy, mysi, potkani)
Já jsem pro - už to zčásti dělám. A dodržím to do doby, než to poruší někdo jiný.
- Skeptik
Koukám hoši že nastala nějaká výměna názorů
Co takhle toho nechat a at jsi jde každej svou vlastní cestou
Stejně těmahle kecama neovlivníte chování jiných
Ale byl bych rád kdyby si Petanus se Skeptikem přestali hrát na ochránce přírody se svatozáří nad hlavou,protože to rozhodně vy ani ostatní nejsou

Stejně těmahle kecama neovlivníte chování jiných. Jurgen, toto jsou kecy
Ale byl bych rád kdyby si Petanus se Skeptikem přestali hrát na ochránce přírody se svatozáří nad hlavou,protože to rozhodně vy ani ostatní nejsou. Sory všem, můj názor...

- Daystate Merlyn
Kluci stejně tady jen tak kecáme blbosti a tak trochu machrujem jaký jsme zabijáci, když někdo pak střílí jak zběsilej na co se pohne jo to jeho věc a jeho svědomí, mě vždy jako malému klukovi říkali že se na zvířátka nestřílí a taky jsem si někdy prásknul. Můj názor je ten co všechno postřílí myslivci jako ochránci naší přírody to se tady nikomu z nás ani nesní tak můžu mít alspoň já klidné svědomí za těch pár hlodavců co jsem zprovodil ze světa... 

AirArms S410 .22 NS Diamond 10-50 x 60
AirArms TX200 MKIII .22 Delta Tit.6-24x42
Hatsan AT44W .22 Delta 4,5-30x50
Napadlo mě založit nové vlákno a udělat si menší průzkum, kolik lidí z nás co pravidelně navštěvujeme zdejší fórum, už nějakého živého tvora zastřelilo jen tak pro své potěšení/zábavu, ale to nemá smysl, jednak by se to zvrhlo zase v hádku a druhak by se tím stejně nic nevyřešilo. Vždyť jsou i jiné možnosti k tomu, jak se plně odreagovat a zkrotit vášeň lovce nebo si zahrát na hrdinu: 
Svoji úlohu v tom průzkumu měl mít i věk a vzdělání.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- igi_79
- Kontaktovat uživatele:
vek 30, vzdelanie - doktorat zo strojariny
ked nebudeme pocitat hmyz tak toto je moje "lovecke" score:
holub: x x x x x x x - vzdy sa mi ulavi ked jedneho zastrelim - to za ten bordel co mi robia na balkone
potkan: x x
veverica: x
chcel som ju len vyplasit - poskakovala na strelnici medzi tercami
PS: moj stary otec si este robil zarezy do pazby na svojej Slavii 618, ale mne je HWecka luto...
ked nebudeme pocitat hmyz tak toto je moje "lovecke" score:
holub: x x x x x x x - vzdy sa mi ulavi ked jedneho zastrelim - to za ten bordel co mi robia na balkone
potkan: x x
veverica: x

PS: moj stary otec si este robil zarezy do pazby na svojej Slavii 618, ale mne je HWecka luto...
- Daystate Merlyn
já bych to ještě doplnil a ,,koho bys chtěl zastřelit,, a pak to tady můžem rovnou zhasnout 

- vendous
- Kontaktovat uživatele:
Věk ještě pochopím, tam by to mohlo ukázat že mladej janek toho pro potěšení zabije hodně. Načež starší už sem tam něco střelí protože mu to sere na balkon. Dejme tomu.kesi píše:
Ale něco jako že ty študovaný maj rozum a do živého nestřílí a mi blbci co nemáme diplom tak se snažíme si něco dokázat střelbou do holubů. To je hovadina do toho cpát vzdělání.
Kesi, tvoje názory většinou sdílím a souhlasím s nimi ale teď…..
No ale třeba sem to blbě pochopil
Venca a Zuzka (Zuzule
)

Byl to jen takovej nápad na čerstvém vzduchu, taky nemám diplom, jen maturitní vysvědčení, přiznávám že je to celé asi nesmysl. 
Edit: vendo, rozhodně si nemyslím, že by študovaní byli víc "ohleduplní" k živým cílům než neštudovaní. Myslel jsem to jen jako zajímavou doplňující informaci v rámci toho svého pošetilého průzkumu, na který asi stejně nedojde.

Edit: vendo, rozhodně si nemyslím, že by študovaní byli víc "ohleduplní" k živým cílům než neštudovaní. Myslel jsem to jen jako zajímavou doplňující informaci v rámci toho svého pošetilého průzkumu, na který asi stejně nedojde.

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Proto Ti vzdělaní a s vyším platem mají drahé kulovinice dejme tomu Blaser, a nechodí po holubech ale střelit si třeba za xxx tisicovek tvrdší měny než je česká korunu něco lepčejšího, třeba bílého tygra do Malajsie že ... páč kdo může říct střelil jsem bíleho tygra.
Střílím já střílíš Ty střílíme všichni, nemůžu zapomenout na jeden zážitek, lov bažanta vzduchovkou, už bylo podvečer a ozvalo se takovéto klasické krééékváákréé prostě bažant , a hybaj toho musim mít, 30 minut slidění po bažantu a nic, tak výstřel do pole a najednou frrrkkkk seděl vedle onoho střelce na zemi, ten se málem podělal do kalhot jak později přiznal.
Mám za sebou dva hony s brokovnicí přez rameno, nestřelil jsem nic, proč ? Páč to byla urputná prča sledovat nadržené stréce jak buší na slepici bažanata co se do nich vejde. ( Slepice to nepřežila ale jíst bych ji nechtěl ) Magnetem by se dala zvedat ze země ( střilelo se ekologickou municí )
Ale srovnávát toto s lovem "myšů" jako že je to ubohé, nevím ona Myš nebo onen Myš, mám ho trávit jedem ? Aby skomíral žízní ? Nebo holoubek ? Ne dostane jednu přesně mířenou a ENDE.
Lidé se dělí na zběrače a lovce. Zběrači ať toto vlákno nečtou.
Střílím já střílíš Ty střílíme všichni, nemůžu zapomenout na jeden zážitek, lov bažanta vzduchovkou, už bylo podvečer a ozvalo se takovéto klasické krééékváákréé prostě bažant , a hybaj toho musim mít, 30 minut slidění po bažantu a nic, tak výstřel do pole a najednou frrrkkkk seděl vedle onoho střelce na zemi, ten se málem podělal do kalhot jak později přiznal.
Mám za sebou dva hony s brokovnicí přez rameno, nestřelil jsem nic, proč ? Páč to byla urputná prča sledovat nadržené stréce jak buší na slepici bažanata co se do nich vejde. ( Slepice to nepřežila ale jíst bych ji nechtěl ) Magnetem by se dala zvedat ze země ( střilelo se ekologickou municí )
Ale srovnávát toto s lovem "myšů" jako že je to ubohé, nevím ona Myš nebo onen Myš, mám ho trávit jedem ? Aby skomíral žízní ? Nebo holoubek ? Ne dostane jednu přesně mířenou a ENDE.
Lidé se dělí na zběrače a lovce. Zběrači ať toto vlákno nečtou.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
VE VŠECH bodech souhlas. Myslivost mě taky nebere, idyž takovej čuník lončáček, hned bych mu ji nandal... jinač potřeboval bych poradit nakou pistolku na CO nebo PCP právě na holoubky, ne drahou ale přesnou, silnou a fortelnou- bude to asi otloukánek. Pracuji dost na pražských střechách a docela bych je občas ztrestal. a pistolku jentak hodit k cajku a mít připravenou..
Nejde!Prostě NNe
a na jakeho holuba budes strilet?z nosu ?jinyho tim asi nezabijes

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
- Daystate Merlyn
zase jeden z nás..... 

tada je to jak u nas v praci NEVYDELAS ALE ZASMEJES SE jiny prominou ze to sem nepatri ale nemuzu z tech debat to nenapsat

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim