telekopickouBeaver píše:V tomto ohledu není nad katanu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
telekopickouBeaver píše:V tomto ohledu není nad katanu
S katanou nebo spíše iaito s minimální tsuba sem chodil řadu let po Brně a kolikrát si jej beru radši než pistol.Beaver píše:V tomto ohledu není nad katanu
No, já nevim, nám vtloukali že nakonec musí zbejt jen jeden, kterej pak vysvětlí policii jak to bylo.Takže pokud ho necháš jen rozbitýho, soud ho bude brát jako důvěryhodnou osobu, přidá se ombutsman a je to v loji, bude se na Tobě hojit doživotně(protože to že nikdy nedělal neznamená že mu nebudeš muset platit ušlej výdělekBeran píše:pokud bys nevedl seky na vitální místa, tak je to jiná a dá se to ukecat, protože je pak evidentní úmysl nezabít.
Navíc tím nepoškozuješ a nedáváš páku na naši komunitu ohledně pacifistických láskorádů, kteří sou u moci a neznají realitu, protože se do většiny problémových míst podívají maximálne přez okno svého zabezpečeného vozu a to jen díky oficiální návštěvě...
Jinýmy slovy pokud budeš vést seky na kote (zápěstí) tak jej neohrozíš na životě a to že bude mít poškození šlach a nebude už nejspíš schopen používat ruce k práci nemusíš řešit. Romové stejně nepracují a ti co ano, tak z velké části neůtočí... takže ta invalidita bude konečně pravdivá a né jen na papíře.
Živit toho drbana bude stát tak jako předtím.
Další věc je že tasení do funkční polohy je podstatně rychlejší než u střelné/palné zbraně a na krátkou vzdálenost což se většina těchto situací odehrává je to ideální zbraň. Pokud si totiš rychlej, tak stačí povysunout a to že má najednou drban pěst na 2 půlky a nebo přeseklá zápěstí je dílem mžiku - stejná technika jako při blokaci hanbo a nebo teleskopem...
nicméně teleskop si chci také zase pořídit pro jeho skladnost
Nejspíš mám úplně ten stejný teleskop. Před tím, než ho chci složit tak opravdu pomůže, tak jak se doporučuje špičkou lehce poklepat o něco tvrdyho a pak až ho složit.[/quote]30-06 Springfield píše:Teleskop jsem na těch styčnejch plochách mazal molykou(citlivě), protože hned první od vyhlášený český firmy jsem rozložil švihem, kousl se a nešel složit.Byl to ten typ co u něj uváděj jak je kalenej,což má tu výhodu, že se nemuže ohnout.Tak jsem s nim práskl silou kolmo na zem aby se složil..a vohnul se