O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já to tolik rozdílné nikde nevidím. CFX od 4990,- a CFX Royal od 5990,-. Samo rozhodnutí je na Tobě a bohužel prachy nejsou zadarmo.
Air Arms S410 Classic Beech .177 & Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Walther LG400 Blacktec .177 & Vortex Viper PST Gen II 2-10x32 FFP EBR-4
Weihrauch HW97K .177 & Leapers AccuShot 4-16X56 SF I Extended MilDot
Tak mám už dva týdny doma tu Gamo CF-30. Jsem prozatím spokojený. Jinak pažba je taková tmavší a to se mi líbí. Silná je, ale samozřejmě pro mě. Jsem zvyklí jen na ty co mám v podpisu, takže moc porovnávat nemohu.
Na ty mířidla jsem byl hodně zvědavý, ale potěšila mě velice malé a úzké mířidlo na konci hlavně, přes které se mi dobře míří.
Střílím Zatím jen Gamo diabolkama a jsem spokojenej. Naprosto tam nejdou dát TS-10 (musí se tam fakt narvat).
Taky jsem ted zmenil zvyky... před tím jsem vzdůšu jen tak položil na zem nebo o něco opřel, ale ted si hlídám abych ji náhodou nepoškrabal
Samozřejmě je taky hlučnější a slyšet to pérko. Takže chci zkusit ten pettuning (myslim tu výplň pístu). O tunningu s víčko od petky jsem vždy jen slyšel, ale nenašel.
Taky si chci v nejbližší době koupit nějaké pouzdro na Aukru (na pruty
).
Na závěr chci říct, že můj plán do budoucna je vydat se za kamarádem co má Weihrauch HW57. Obě vzduchovky mají ojedinělý způsob nabíjení (jen rozdíl jak to vyskočí)... takže myslim že bude zajímavost to porovnat.
Na ty mířidla jsem byl hodně zvědavý, ale potěšila mě velice malé a úzké mířidlo na konci hlavně, přes které se mi dobře míří.
Střílím Zatím jen Gamo diabolkama a jsem spokojenej. Naprosto tam nejdou dát TS-10 (musí se tam fakt narvat).
Taky jsem ted zmenil zvyky... před tím jsem vzdůšu jen tak položil na zem nebo o něco opřel, ale ted si hlídám abych ji náhodou nepoškrabal

Samozřejmě je taky hlučnější a slyšet to pérko. Takže chci zkusit ten pettuning (myslim tu výplň pístu). O tunningu s víčko od petky jsem vždy jen slyšel, ale nenašel.
Taky si chci v nejbližší době koupit nějaké pouzdro na Aukru (na pruty

Na závěr chci říct, že můj plán do budoucna je vydat se za kamarádem co má Weihrauch HW57. Obě vzduchovky mají ojedinělý způsob nabíjení (jen rozdíl jak to vyskočí)... takže myslim že bude zajímavost to porovnat.

Presne tu som vzdy pouzival. Na tuning.
A takych cca. 50gr zavazie do piestu tiez nie je celkom na zahodenie.
kupit sa da tu: http://www.4komma5.de/product_info.php? ... ibung.html - original gamo ho tam ma
Sikovny si take vyrobi.
Tajny tip: pasuju tam bezpectnostne matice na kolesa od auta, akurat tie maju 100g, treba z nich kusok odpilit, alebo sa zmierit s vyssim vykonom (a kopanim).

A takych cca. 50gr zavazie do piestu tiez nie je celkom na zahodenie.
kupit sa da tu: http://www.4komma5.de/product_info.php? ... ibung.html - original gamo ho tam ma
Sikovny si take vyrobi.
Tajny tip: pasuju tam bezpectnostne matice na kolesa od auta, akurat tie maju 100g, treba z nich kusok odpilit, alebo sa zmierit s vyssim vykonom (a kopanim).
Tak dnes mi dorazila nová GAMO CFX.Vzhledově vypadá opravdu velice dobře. Vůbec nelituju že sem se rozhodl pro plast...Je to něco jiného než ty moje staré vzduchovky IŽ
Tak jsem hned objednal jednodílnou montáž a deltu 4x jen nevim jestli sem radeji nemel vzit montaz s podhledem(tedy vysokou). Ty mířidla jsou suprový.

- risopepi
- Kontaktovat uživatele:
To mzprx
Akú známku si mal z fyziky ?
Tým pádom, že tam dáš to závažie, zvýšiš hmotnosť piestu a pri skoro stejnej rýchlosti dorazí piest na dno valca, tým sa sice zvýši výkon o niečo, ale, tým viac ti bude ta puška "kopať".
Akú známku si mal z fyziky ?
Tým pádom, že tam dáš to závažie, zvýšiš hmotnosť piestu a pri skoro stejnej rýchlosti dorazí piest na dno valca, tým sa sice zvýši výkon o niečo, ale, tým viac ti bude ta puška "kopať".
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
(Allah's waiting room)
http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria