Příspěvek
od Mysak_Bob » 21 lis 2016 21:00
Nejsem člen sdružení CAFTA a v dohledné době jím ani nemíním být, ale pořád mi není jasné, proč do CAFTy pořád rejete?
Je to jako kdyby jste chtěli, aby Billa prodávala za stejné ceny "zákazníkům z ulice" a "držitelům jejich Billa karty".
Pokud se mi to nelíbí, tak mám dvě resp. tři možnosti:
a/ nechodit tam
b/ zřídit si klubovou kartu
c/ nesmyslně demonstrovat za rovné ceny
Ano, "upozornili" jste na rozdílné ceny, ale teď si trochu rýpnu já.
Předpokládám, že startovné při závodech CAFTA je uvedeno v účetnictví daného sdružení.
Kde je uvedeno startovné z ostatních "hobby" závodů? Tipuju si odhadnout, že ve většině případů nikde.
Nemyslím si, že by se na "rovném startovném" 100Kč někdo obohatil, spíše to organizátor ještě zadotuje,
ale uvědomte si, že přece jenom CAFTA má status právnické neziskové organizace a není to jen parta, která to může ze dne na den zabalit.
A teď do mně.
P.S. Žádnou střeleckou akci jsem sice neorganizoval, ale přece jenom nějaké zkušenosti s organizací jiných akcí mám.
V jiném oboru jsme o neziskovém sdružení kdysi uvažovali, ale není to taková sranda, jak to ze začátku vypadá.
EDIT: tento příspěvek neznamená souhlas s uzamčením vlákna na modrém fóru, to je zase druhá kapitola, ale je to už asi přehnaná reakce na soustavné upozorňování na "rovné" podmínky.