Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak kde je povolená tržba dreva tak tam niekoľko tonové traktory ťahajúce za sebou niekoľko kubíkov guľatiny nivočia cesty a celý les, každodenný hluk traktorov a motorových píl odplaší všetku zver na vzdialené kľudnejšie miesta, prechod štvorkolky lesom, vlastne lesnou cestou je oproti tomu zanedbateľný a to ešte nejaká ľahká 90kg crosska je smiešna či nebodaj bicyklista.. skôr ten zákon chráni najviac zlodejov dreva a poľovníkov pytliakov.. ešte by náhodou nejaký civilista prichytil lesníkov pri čine a nebodaj odfotil a rýchlo zmizol, to by bolo, takto majú kľud.Toky píše:... Hádzal ma do jedného vreca so štvorkolkármi. Podotýkam, že na vzduchovke mám tlmič a po zveri nestrieľam.
Toto je aj môj názor.undead píše:skôr ten zákon chráni najviac zlodejov dreva a poľovníkov pytliakov.. ešte by náhodou nejaký civilista prichytil lesníkov pri čine a nebodaj odfotil a rýchlo zmizol, to by bolo, takto majú kľud.
Teraz sa mu môžeš ísť vysmiať do očíToky píše:Aj ten jeblý predavač v Michalovskom poľovnícve, čo mi ten článok otrieskaval o hlavu a jačal po mne, že nám - plašičom zveri v lese - konečne zatrhnú radosti.