popravde je mi taky lito ze se nikdo neozval dalsi:(
Nvm cim to je - verim ze az konecne zprovoznim po pul roce 200ku, a zacne mporadat tady srazy ve Velmezu, tak tam kluky "donutim" neco nastrilet na onlinovku
bohuzel ted jsem v praci silne zajamovan

bylo mi doprano karierniho rustu, tak se jedu flakat na letecky dny do Polska, na CIAF (timto jste GS zvani k Mi24

a potom na zari do Francie, takze stejne neni cas na strileni a bohuzel ani na nejaky updaty webu coz me mrzi - neb me to bavi.
do onlinovky jsem se pustil, protoze nekolik let sem sledoval Robertovy stranky a onlinovka me zaujala jako dobry napad (byt zprvu s cilem porovnani pusek, nikoli strelcu) ...
je mi lito, ze ackoli si myslim doznala po mnoha utrapach, temer bezchybne formy, stejne se nenajde siroky okruh zajemcu, ktery by posilal nejak pravidelne terce:(
Nejde o to poslat celkove nejlepsi, jde o to poslat SVUJ nejlepsi terc...vim ze Pemovo 100X1 muze byt pro nekoho demoralizujici, a verim ze je par lidi kteri ted strili o stosest ale neposlou terc s mensim bodovym ziskem..ale ... posilani tercu je osobni vec a kazdy by mel dat vedet o tom ze ma nejaky progress - pokud poslete za mesic jeden jediny terc a ani ten ne, tak jak ostatni poznaji ze mate vzestupnou tendenci?
v em je problem, ci hloupe receno ostuda, poslat 57b, za tyden 78b, a nakonec 100b a 100X3? vypada to lepe nez kdyz cekate a potom poslete 100X3 - to vypada jako nahoda a neni videt cesta kterou jste usli ...
vim ze se mi to keca, kdyz zatim nemam z ceho strilet, ale pevne verim ze v zari pudju prikladem a klidne tam dam terc treba s 15b nebo s rukojmim bez hlavy ...
pokud jde o rpaci na webu - delam to rad a ve volnym case, tzedy mi prosim omluvte, ze nestiham nejak aktualizovat web...
musim se omluvit Pajovi z Hradce, ze jsem jeste nedal jeho upgrade na stranky - ale doopravdy nemam tolik casu to ted rozhazet do podsekci..a je toho vi

nestiham ale snazim se...
diky za pripadne docteni az sem a preju pekny vecer!