NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Aha, no tak děkuju za rady, já to teda zkusím tou mBank.
Jinak dopisem bych to teda neriskoval, zrovna letos začátkem ledna jsem posílal staré bankovky z 2.sv. války doporučeným dopisem, důkladně zabalené do letáků apod. a dodnes je pošta nenašla, ztratily se hned na podací poště... Od reklamace je už víc než měsíc, tak nevím jak to chtějí řešit.
Dám kurz středem, doufám že to nehoupne, aby mi pak neřekl, že jsem poslal málo...
Jinak dopisem bych to teda neriskoval, zrovna letos začátkem ledna jsem posílal staré bankovky z 2.sv. války doporučeným dopisem, důkladně zabalené do letáků apod. a dodnes je pošta nenašla, ztratily se hned na podací poště... Od reklamace je už víc než měsíc, tak nevím jak to chtějí řešit.
Dám kurz středem, doufám že to nehoupne, aby mi pak neřekl, že jsem poslal málo...
FX Maverick VP
Shadow 2, S&W 686, Glock 42
-
Re: NORCONIA CO2 puška QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Bart008 píše:Aha, no tak děkuju za rady, já to teda zkusím tou mBank.
kdysi se mi stalo něco podobného, poslal jsem balíček a nechal si ho pojistit tuším na 500kč, balík pochopitelně dotyčnému nedorazil a kdybych na poštu nevyrukoval tak je ticho po pěšince.... ve finále mi nechtěli částku vyplatit protože jsem jim odmítl shánět od dotyčné věci paragon že stála oněch 500kč.... skončilo to tak že jsem jim na poště udělal takový rošambo že mi částku okamžitě vyplatili a ještě se omlouvali... ale jak to šmejdi zkoušeli aby nemuseli cálovat, samozřejmě že dotyčná věc v balíčku stála asi 300 ale když už jsem to měl pojištěný a oni to ztratili, navíc jednání jaký na mě začli zkoušet, no nedal jsem se a dobře to dopadlo

co se platby do pl týče tak aasi to taky prubnu tou mbankou, přítelkyně tam má účet tak by to mohlo být cajk

-
Já s tím bankovním převodem nemám zkušenosti. Možná, že se platba zadá v Kč a banka to sama přepočítá na Eura.
Nebo se s ním zkus domluvit. Vymysli si nějaké jednoduché věty a zadej je do překladače. Pak ten překlad zkopíruj do emailu.
Do dopisu samozřejmě nedávám žádné velké částky, tak do tisícovky. To při nejhorším se slzou v oku oželím.
Doba dodání byla opravdu různá. Někdy skoro obratem - tak za týden. Jednou jsem to asi po čtrnácti dnech musel urgovat, ale pak to přišlo rychle.
No prostě úplně jednoduché to s tímhle prodejcem není. Je to zkrátka AUKRO, žádné velké záruky. Člověk s tím musí počítat a buď se s tím smířit nebo jít jinam - pokud je kam.
Nebo se s ním zkus domluvit. Vymysli si nějaké jednoduché věty a zadej je do překladače. Pak ten překlad zkopíruj do emailu.
Do dopisu samozřejmě nedávám žádné velké částky, tak do tisícovky. To při nejhorším se slzou v oku oželím.
Doba dodání byla opravdu různá. Někdy skoro obratem - tak za týden. Jednou jsem to asi po čtrnácti dnech musel urgovat, ale pak to přišlo rychle.
No prostě úplně jednoduché to s tímhle prodejcem není. Je to zkrátka AUKRO, žádné velké záruky. Člověk s tím musí počítat a buď se s tím smířit nebo jít jinam - pokud je kam.
No už jsem to poslal. Kouknul jsem na aktuální kurz Eur v ČNB, měl jsem platit 1320,-Kč děleno 27,365- je 48,23-Eur a po zadání částky mi to strhlo z účtu 1359,16-Kč, což je navýšeno o rozdíl, který si bere banka. Žádný jiný poplatek se neplatí, mají to v ceníku, je to ta SEPA platba v Eurech. Kdybych to posílal ve Zlotých, tak by si strhli asi 230,-Kč.
No tak jsem zvědavý, kdy mi to pošle...
No tak jsem zvědavý, kdy mi to pošle...
FX Maverick VP
-
No stejně bych se o nějaký kontakt pokusil.
Nevím jak to s tou SEPA platbou je, ale je tam nějaká identifikace aby poznal za co a od koho mu ty peníze přišly?
Nevím jak to s tou SEPA platbou je, ale je tam nějaká identifikace aby poznal za co a od koho mu ty peníze přišly?
No tak samozřejmě jsem to napsal do poznámky k platbě, vidí tam i moji adresu, ale pošlu mu to i do mejlu...
FX Maverick VP
-
tak jsem vcera vecer objednal tlumic pazbu a ten redukcni ventil, ted cekam na nejakej email od polaka kam poslat penize, asi to poslu od pritelkyne, ma ucet u mbanky.... Tak az to zaplatim tak sem pisnu zkusenosti, teda pokud se ten polak vubec ozve 

Ja som chcel od toho poliaka"basterful" redukciu na paintbal flasu. Napisal za na crosmana ako som to povodne chcel ma inu a poslal aj fotku. Ked som chcel dalsie info tak sa odmlcal uz cakam tyzden. Bez toho mu nemienim poslat ani cent. Je s nim tazka komunikacia.
HW100T-4,5mm,Hawke Sidewinder 30 8-32x56,Kozap č.21
Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
Crosman 1377c,Walther 4x32 compact
Crosman 2240 pcp mod.,24" barrel,3-9x40
history:Weihrauch HW 97K
-
Petrof píše:Ja som chcel od toho poliaka"basterful" redukciu na paintbal flasu. Napisal za na crosmana ako som to povodne chcel ma inu a poslal aj fotku. Ked som chcel dalsie info tak sa odmlcal uz cakam tyzden. Bez toho mu nemienim poslat ani cent. Je s nim tazka komunikacia.
tak mě zatim nepřišel ani email že potvrzuje objednávku atd, jen automatika z aukra, polák zatim nic

Já jsem u něj objednal minulé pondělí a ještě o víkendu jsem neměl žádnou reakci, i když jsem mu 2x psal ať pošle číslo účtu. Zkoušel jsem to i přímo přes Aukro s tím, že by mu to napřímo třeba mohlo padat do spamu. Nakonec jsem to zboží v neděli objednal znovu a v pondělí se kupodivu konečně ozval. Prostě trotl, kterej nereaguje. Kdyby si aspoň to číslo dal do zprávy pro kupující, nebo tak něco... V lednu jsem mu psal mejl, na který mi neodpověděl dodnes...
FX Maverick VP
Kdysi jsem koupil od toho poláka to plnění na co2,max 25 výstřelu na jedno naplnění zanedlouho začlo ucházet a nešlo rozdělat ,lepidlem nešetřili.Pak jsem koupil nastavec na co2 250 ran prvni plnění praskla hadice ,max 45 ran na jedno naplnění pak začal ucházet ten ventil zase to nešlo rozdělat znamej mi rozdělal ve fabrice a pak to začlo ucházet u té převlečné matice a při pokusu o rozborku se to tam střihlo zase nešetřili lepidlem .Nejde mi sem dat foto.Ted mam zvýše popsanými problémi objednanou tu redukci kostku a šetřím na vzduch.
Mně u vzduchu překvapila celkem malá zásoba. Mám 4l přepouštěcí lahev natlakovanou na 300 bar a do té malé 9oz nebo kolik to má jsem těch 200 bar napustil jenom asi 10x a už je tlak v té velké jenom 180 bar. Tak se mi to moc nezdá, že by byla natlakovaná na 300, protože by musela vydržet déle. Plnil jsem ji v Liberci u potápěčů. Taky mně překvapilo, že chtějí za plnění 4l (18,-Kč/l) lahve manipulační poplatek (35,-Kč), což u 7l nemají, ale to mi řekli až když jsem tu lahev u nich koupil...
A tak se chci zeptat, kolik kde platíte za plnění?
A kolikrát naplníte malou lahev, než tlak klesne na 200 bar?
Díky...
A tak se chci zeptat, kolik kde platíte za plnění?
A kolikrát naplníte malou lahev, než tlak klesne na 200 bar?
Díky...
FX Maverick VP
lukas.hebeda -Kupoval jsem u něho 2x .Poprvé jako Vy t.j. , že jsem čekal na pokyny k platbě a po druhé jsem platil přes PayPal/PayU/.V prvním případě jsem jsem mu napsal kam mám převést platbu za objednané zboží a on mi je zaslal,po převodu peněz jsem /basterful/ kontaktoval,že jsem odeslal peníze na Jeho účet,aby mě To potvrdil,že peníze došly,což učinil ,ale po dalších urgencích mě to přišlo asi za 14dní.Ale došlo.Musí mít člověk trpělivost.Kupoval jsem na allegru,ale to je jedno kde.
-
Na počet naplnění se tu někde "povaluje" prográmek co to spočítá. Záleží také kde jsi plnil, také je tu o tom celé vlákno. Potápěči většinou 300 barr neumí, naplní to na tak kolem 230 a tvrdí že je to 300. Vliv má i rychlost plnění, při rychlém nárůstu tlaku se láhev zahřeje, může ukazovat i 300 a při zchladnutí tlak o dost klesne.
Cena za naplnění je kapitola sama pro sebe, Je to opravdu případ od případu. Jsou provozovny (provozovna?) kde naplní za 10Kč za litr čistá ruka a posledně mi to ještě přefouk o dost víc jako rezervu na zchladnutí. No a někde je to jak píšeš ty.
Já jsem od toho poláka kupoval zvlášť pažbu, hlaveň, tlumič, jehlu a horní pouzdro závěru a set s kartuší na konverzi na vzduch. Ten set jsem ještě nedal dohromady, už od pohledu to má mouchy, např není v dílu na quickfil a manometr vyvrtaná dírka kudy má vzduch jít.
Peníze jsem vždycky posílal v dopise, zboží vždycky došlo, někdy s prodlením.
Cena za naplnění je kapitola sama pro sebe, Je to opravdu případ od případu. Jsou provozovny (provozovna?) kde naplní za 10Kč za litr čistá ruka a posledně mi to ještě přefouk o dost víc jako rezervu na zchladnutí. No a někde je to jak píšeš ty.
Já jsem od toho poláka kupoval zvlášť pažbu, hlaveň, tlumič, jehlu a horní pouzdro závěru a set s kartuší na konverzi na vzduch. Ten set jsem ještě nedal dohromady, už od pohledu to má mouchy, např není v dílu na quickfil a manometr vyvrtaná dírka kudy má vzduch jít.
Peníze jsem vždycky posílal v dopise, zboží vždycky došlo, někdy s prodlením.
No, tak už mám na potápěče políčeno. Udělám si ten nipl co je na vzduchovce, akorát v něm nebude dírka a až si půjdu pro naplněnou lahev, tak ho tam vrazím a na manometru uvidím tlak. To jsem na to zvědavý...
FX Maverick VP