NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Máš to pěkný. Ona ta 5,5 se tuní lépe než 4,5. Mám na mysli kvaitu hlavně. Dělal jsem tři a všechny se trefovali celkem slušně. A kolik ti to lítá? Jestli to sem můžeš napsat.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78, QB 79, AR2078 a AR2079
Díky LaRi za kompliment
.Z kvality hlavně jsem měl dosti nahnáno,po tom co jsem si tu o nich přečetl,ale zdá se že jsem měl kliku nebo ji vyráběl nějaký čínský
"Lo Thai Wai Ter"
a ten den se mu opravdu dařilo.Střílí to tak,že se tomu až nechce věřit.Já sám sem h
vno střelec,ale kámoš co má zkušeností na rozdávání s ní nastřílel na zhruba 35metrů 8 diabolek téměř do 1 díry.Von čuměl
a já ještě víc,
nic podobného jsem v životě neviděl.A kolik to lítá?Jestli už si tři dělal tak asi máš představu.O dost víc,než sem čekal.
ještě foto

Naposledy upravil(a) zdendaxxl dne 05 bře 2013 17:57, celkem upraveno 1 x.
Walther LG 300 XT Carbontec Custom/ Burris Timberline 4.5-14x32
Steyr LG110FT Custom Hunting/Sightron SIH TAC 4-12X40 AO HHR
http://zdendaxxl.rajce.idnes.cz/ .Změnil jsem nick na "Zdendaxx"
Představu mám, já to musel trochu krotit, protože CO2 jsem nevynechal a vzduch je o něčem jiném. Tož, neporušuj pravidla 

Zdendo, nic ve zlým, ale opravdu chceš tvrdit, že jste na 35 metrů trefili 8 diabolek do 7 milimetrů?!zdendaxxl píše:ale kámoš co má zkušeností na rozdávání s ní nastřílel na 35metrů 8 diabolek do 7mm dírky

To jste je tam do toho terče, těch 35 metrů, nosili a píchali ručně, ne?

jako nic proti QB, ta tvoje vypadá pěkně, určitě sis s ní vyhrál, je to tvůj mazel, ale takový výsledky jsou z říše snů- tak tu neblbni lidi, kteří třeba o tom zase tolik nevědí

Ale pokud je to pravda, a s kámošem mi předvedete, že tak neuvěřitelně střílí, vyměním ji okamžitě za mého Steyra, bo s takovou puškou už nemůžu nikdy minout

pro ilustraci- na té fotce je kružnice 7mm a v ní 4,5 diabolka.
dycky STEYR
Martine,asi jsem to sem vůbec neměl psát
,abych "neblbnul lidi,kteří třeba o tom zase tolik nevědí".Nicméně sám sebe rovněž považuji za člověka který o tom zase tolik neví
.Je mi jasné,že většina lidí tu na fóru je úplně jiný level(včetně tebe,teda alespoň podle toho tvého hardware) než já.První vzduchovku jsem koupil ani ne před rokem,a na terč střílel někdy před 19 lety ze samopalu vz.58 na vojně
.Také nic ve zlém,nemám potřebu nějak zavádět,nebo lhát.Už proto,jak jsem psal v 1 příspěvku,lidi tu obdivuji,respektuji a vážím si jich.Prostě jsem u toho byl a tečka,nemá cenu se v tom pitvat.Možná souhra náhod,nebo zázrak,nevěřil sem vlastním očím
,asi jako ty.No,asi to pro mě bylo jednodušší,protože nemám STEYRA
a taky neumím střílet
.A abych tomu nasadil korunu tak ten kámoš byl po tahu,stmívalo se,a střílel to z optiky 6-24x50aoe na aukru 1350,-kč.Ten zázrak se dá vyloučit pouze tak,že ho požádám,až bude počasí,aby to zopakoval. Howgh
To jste je tam do toho terče, těch 35 metrů, nosili a píchali ručně, ne?
Na tahle slova bych Martine dával pozor:
"Ale pokud je to pravda, a s kámošem mi předvedete, že tak neuvěřitelně střílí, vyměním ji okamžitě za mého Steyra, bo s takovou puškou už nemůžu nikdy minout",aby jsi neskončil u QBčka

Na tahle slova bych Martine dával pozor:

no pozor, zrovna včera jedno QBčko pobilo všechny Steyry ve startovním poli
: http://fieldtarget.cz/2013/panenske-bre ... -2013.html

dycky STEYR
Tak konečně mi to docvaklo
.Martine ty"kujóne"
,na to rovnou zapomeň.Svý QB nedám a Steyra si nech.Chceš se ho zbavit,než bude uplně provařenej
.To víš že jo,dáme mač,naschvál nenastřílíš,příjdeš si k luxusnímu QBčku
a mě zůstane "obyčejný" Steyr
.Jak říkám,zapomeň.

Teď vážně.Zajímavé,jestli je to druhé místo tvoje
,tak ti blahopřeji a hluboce smekám
.Já myslel,že jsi jen kapřík v tomhle rybníku,ale teď koukám spíš žralok a pořádný
.Já su jen malá ryba
.Apropo,jedna technická,mohu vědět kolik váží ten Steyr s optikou,prostě tak jak ho držíš?

Teď vážně.Zajímavé,jestli je to druhé místo tvoje

Martin K
Zapoměl jsi napsat,že ta zázračná QB 78 má s původní vzduchovkou společnou snad už jen pružinku ve spoušti.
Zapoměl jsi napsat,že ta zázračná QB 78 má s původní vzduchovkou společnou snad už jen pružinku ve spoušti.
- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:

Qbečko které vyhrálo, sice dizajnový střed,promiň Mari. Ale zato střílí perfektně a je v rukách prvotřídního střelce.Nevím jak to má se spouští ale zaslechl jsem že si konstruluje svojí vlastní flintu.....Bůch ať přeje všem ostatním střelcům...Myslím že kdyby se Stejerům věnovalo aspoň polovina stránek co Qbečku tak by to teprve byla kvalitní flinta. Myslím jako lepší než ještě lepší.Jenže to by musel stát o dost míň aby se dostal k rukám lidí co si rádi hrajou a ne jen ke koncovým uživatelům.Je velmi dobrá zkušenost pokud si majitel Qbečka občas vystřeli i z kolegovo flinty za 30 tisíc a víc. Je to jako pohádka... A to právě nás nutí aby sme ty naše Qbečka překopali a udělali z nich to nejlepší co umíme a pak se kochali třeba výsledkovou listinou, kde to naše Qb natřelo právě Stejeru nebo jiný flintě
Co se týče toho zázračného nástřelu, vůbec nepochybuji. Jelikož jsem už zažil spoustu neskutečných tref z flint u kterých bych to nikdy nepředpokládal. Kdy pět diabolek proletí třicet metrů jednou dirkou a vzápětí druhy terč ma rozptyl 5cm...
Ahoj a kutění zdar....

Co se týče toho zázračného nástřelu, vůbec nepochybuji. Jelikož jsem už zažil spoustu neskutečných tref z flint u kterých bych to nikdy nepředpokládal. Kdy pět diabolek proletí třicet metrů jednou dirkou a vzápětí druhy terč ma rozptyl 5cm...
Ahoj a kutění zdar....
Presne jak pise Termit. Kdby jste alespon polovinu stranek co QB venovali Steyeru,tak je ihned rovnocenejsi boj. Neni o to, ale jen venovat cas,ale i nejake usili. Jle ae pravda ze clovek ma lepsi pocit pri udelani flinty za 3tisice,nez za 30.Za tu ceu by mela byt hotova.
Kavy: Ve spousti jsou dve pruziny,jen jedna je temer puvodni
Kavy: Ve spousti jsou dve pruziny,jen jedna je temer puvodni

Díky Ti Ó Termite
,tvá krásná slova mi jdou z duše,jsi jako rytíř,co slovem a zbraní bojuje za nás ubohé garážníky,kutily a jak si sám řekl,lidi co si rádi hrají.Sám,Steyra znám jen z obrázků(natož abych z něj střílel) a jediné co o něm vím je to,že je pekelně drahej,pekelně přesnej a až na to Alexxxusovo "bzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiink" úplně dokonalej.To ovšem nám garážníkům resp.QBéčkářům davá jistou výhodu.S QB tu vstupujeme do země dokonalostí "téměř" nedotčené,na pole neorané a je na každém z nás jak s tím naložíme.Ty sám jsi příkladem toho,co všechno lze svou šikovností,vytrvalostí a kreativitou vybudovat,skoro z ničeho.Ze své flinty jsi udělal ještě,za jejího života legendu dal jsi ji duši.Věřím,že ji jednou,budou prodávat v replice pod názvem"Qb78 DeTermit Legend".................No a sem moc zvědavej,kolik tam v tom krámě bude Steyrů........
Promiňte pánové trochu té nadsázky,nemohl jsem si pomoci.Termite,tobě ještě díky,že jsi mě podpořil s tím zázračným nástřelem.Bůh ví,že to tak bylo....zdarec

Promiňte pánové trochu té nadsázky,nemohl jsem si pomoci.Termite,tobě ještě díky,že jsi mě podpořil s tím zázračným nástřelem.Bůh ví,že to tak bylo....zdarec
já už jsem tady běžně považovanej za rypákaTermit píše: Co se týče toho zázračného nástřelu, vůbec nepochybuji. Jelikož jsem už zažil spoustu neskutečných tref z flint u kterých bych to nikdy nepředpokládal.

Petře, chceš mi tvrdit, že si vážně myslíš, že by tohle ( 8 ran, 35 metrů, 7 mm ) dokázala jakákoliv flinta, nedejbože QBčko .22 ?!

podívej se prosím tady na to video- a tady na tu fotku- http://forum.gunshop.cz/download/file.p ... &mode=view
tam uvidíš dírku 6,6 mm nastřílenou 5 ranama z 10 metrů a další dírku, odhadem těch 7 mm, nastřílenou 10ti ranama!! chceš mi vážně tvrdit, že TOHLE někdo dokáže na 35 metrů?! no tak

Dobrá, pokud mi to někdo naživo předvede, a vejde se s .22 na 35 metrů osmi ranama do kružnice o průměru 7mm, dostane ode mě Daystate Huntsman. Pokud to nedá, tak za každý marný pokus já od něj dostanu 20.- Kč

dycky STEYR
Já budu prvníMartin K píše:
Dobrá, pokud mi to někdo naživo předvede, a vejde se s .22 na 35 metrů osmi ranama do kružnice o průměru 7mm, dostane ode mě Daystate Huntsman. Pokud to nedá, tak za každý marný pokus já od něj dostanu 20.- Kč. Myslím, že to je solidní nabídka, nebo ne?

177
22
25
22
25
ja myslim ze dobrou zbrani ze sta pokusu v tunelu by se jeden podaril.nahoda je blbec a puska fuc