NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky za upozornění, má tam být 2012 - opraveno. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78, QB 79, AR2078 a AR2079
Ahoj,
přemýšlím nad Umarex 850 a QB 78,můžete porovnat?Zkoušel jsem něco z tohoto vlákna přečíst,ovšem tolik stránek je masakr,takže jsem četl spíše na přeskáčku.
Potřebuji vědět pro a proti,co je třeba doupravit,předělat,atd.Podotýkám že chci verzi 4.5mm a NEBUDU předělávat plnění,chci to ponechat tak jak to je 2x12g.
Díky za odpovědi
přemýšlím nad Umarex 850 a QB 78,můžete porovnat?Zkoušel jsem něco z tohoto vlákna přečíst,ovšem tolik stránek je masakr,takže jsem četl spíše na přeskáčku.
Potřebuji vědět pro a proti,co je třeba doupravit,předělat,atd.Podotýkám že chci verzi 4.5mm a NEBUDU předělávat plnění,chci to ponechat tak jak to je 2x12g.
Díky za odpovědi
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
tak to je hruby!!!!
nekdo to zacne vyrabet
a bude se to jmenovat termitovka
nekdo to zacne vyrabet

a bude se to jmenovat termitovka
Ahoj, vím, že se to tady určitě probíralo v jiných vláknech, ale jak teď ukládáte na zimu Vaše QBčko ?
Osobně jsem ho postříkal důkladně Konkorem, zabalil do igelitového pytle a ještě do deky, ale problém je v tom, že ho mám v garáži, kde je během zimy mráz a když jsem to samé udělal loni, našel jsem na ní pak na jaře nějaké drobné stopy koroze.
Jak tohle řešíte vy.. ?
Osobně jsem ho postříkal důkladně Konkorem, zabalil do igelitového pytle a ještě do deky, ale problém je v tom, že ho mám v garáži, kde je během zimy mráz a když jsem to samé udělal loni, našel jsem na ní pak na jaře nějaké drobné stopy koroze.
Jak tohle řešíte vy.. ?
Podle mě hlavně není zrovna ideální ten igelitovej pytel, kdyť se to v něm může zapařit a vlkost dodělá svoje. Nejjednoduší je to za tu zimu jednou nebo dvakrát přetřít jen napuštěným hadrem v oleji. Plus, já osobně WDčku moc nevěřím...
Cogito ergo armatus sum.
My, myslím já a Marcus z toho v zimě střílíme
ale teď vážně: když přijdu s bambitkou domu tak ji nechám vyvětrat aby se odpařila zkondenzovaná vlhkost z tepla .( nemá cenu ji utírat ) Až uschne tak ji nastříkám konkorem a otřu, toť vše. Na chalupě mám slavii 620 a tam to je horší, přez zimu se netopí a 90 % vlhko. Nastříkám hodně konkorem a zabalím do již mastného hadru, který mi následně z hladu ožerou myši na flintu se vymočí a ta stejně zrezne.
ale bez těch myší to funguje...
Wdčko se odpaří a nic po něm nezustane. Na uvolnění šroubů dobrý , ale na mazání ne...

Wdčko se odpaří a nic po něm nezustane. Na uvolnění šroubů dobrý , ale na mazání ne...
me staci kdyz necham chvili steyr v zavrenem kuftu kdyz prijdu z venku zapomenu ho otevrit a dat k topeni a hned ma lisku potvora jedna rezava 

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Chlapi jak to děláte že z Konkoru je najednou Water Displacing 40-tka ? Dioptriemi ?vojtam píše: Osobně jsem ho postříkal důkladně Konkorem,...

http://forum.gunshop.cz/kdo-ma-e-ten-je ... lit=konkor
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
To nevím psal jsem opravdu konkor
Mám ho raději než WD, myslím si že Konkor je opravdu konzervátor, kdežto WD jenom mazadlo.

Mám ho raději než WD, myslím si že Konkor je opravdu konzervátor, kdežto WD jenom mazadlo.
Zdravím všechny
sehnal sem AR2079 ale něco sem udělal špatně, bo nestřílí
Namontoval sem přechodku na 88g bombu a našrouboval i bombu.
Zkouším vystřelit bez diabolky a ono nic. Tak už fakt nevím. Jakoby se CO2 nemohlo dostat do hlavně. Co teď s tím ? Pomoc
sehnal sem AR2079 ale něco sem udělal špatně, bo nestřílí

Namontoval sem přechodku na 88g bombu a našrouboval i bombu.
Zkouším vystřelit bez diabolky a ono nic. Tak už fakt nevím. Jakoby se CO2 nemohlo dostat do hlavně. Co teď s tím ? Pomoc
zkus povolit přechodku o 1/2 otáčky, stalo se mi někdy, že při úplně dotaženém adaptéru byla ucpaná dírka v držáku na zbrani.
je propíchnutá ta 88g bombička?
zasyčelo to při dotažení?
je propíchnutá ta 88g bombička?
zasyčelo to při dotažení?
http://david_holub.sweb.cz/
Takže sem se nas...l, povolil sem bombu. Vysyčel CO2
a odšouboval redukci. Bomba je propíchlá. Při dotažení bomby to zasyčelo. Mám ještě jednu ale mám strach aby do nedopadlo stejně.

Zkusil bych vyndat adaptér na flašku ze zbraně, úplně dotáhnout přechodku na bombičku a profouknout pusou, mělo by to jít.
jestli ne, povolit přechodku v adaptéru o půl otáčky a zkusit znovu.
jestli ne, povolit přechodku v adaptéru o půl otáčky a zkusit znovu.
http://david_holub.sweb.cz/
Takže sem povolil adapter. Ale profouknout to nejde.
Povolil sem adapter a CO2 uz jde do poušky i střílí . Ale problem je že mi fučí plyn mezi dílem na kterém je našroubovaný adaptér na bombu a tou spodní trubkou. Takže past vedle pasti