2dadajel:
Já vás pane Jelínku zdravím, a jsem rád, že jste se ozval. Po mých zkušenostech s nakupováním v různých prodejnách, vám moc fandím.
Když tady popisuji nějaké úpravy, tak většinou píšu, že všechno je na vlastní riziko a ať pak nikdo nepočítá s nějakou zárukou. Rozhodnout se musí každý sám. Já vím, že moje záruka je v kopru a až uvidíte fotky v následujících příspěvcích, tak to bude jasné i vám.

Ale já si přesto nemůžu pomoct - dílna, vylepšení a úpravy, to je moje vášeň.
Ta vzduchovka je bytelná a jednoduchá, tam pomalu není, co by se pokazilo. Akorát je tam spousta všelijakých těsnění o jejichž delší trvanlivosti mám pochybnosti.
Proto bych využil příležitosti abych vás vyzval, abyste objednávali nejen vzduchovky, ale i příslušenství, náhradní díly nebo náhradní sady těsnění. Časem to bude potřebovat vyměnit každý majitel. Ptal jsem se už na to pro info v prodejně a zatím prý nic není. Vím, že to existuje a prodává se to, zkuste se na to zeptat dodavatele, vypadá to takhle:

A taky bych se zeptal, jestli se dají přivézt QB78 v ráži .22, případně jestli lze dovézt jen hlavně + závěr.
Jo, a abych nezapomněl, zkuste prosím, jestli na tu vzduchovku pasuje ten plnící nástavec pro TAU, případně jestli se dá použít něco jiného, např.

Zatím vám držím palce a přeji příjemnou dovolenou.