NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Bych se hádal! Kovohutě Příbram dělají obecně dost velké shity! Jediné co umí, čemu bych od nich 100% věřil jsou broky č.11 a č.10 a relativně dobrý jsou ty Powery a Boxery... Už jsem asi zmlsanej, ale raději si připlatím a koupím Exact, nebudu řešit jestli to byla chyba moje, pušky, optiky a nebo diabolek, ať střílím z čehokoliv tak se snažím vystrnadit co nejvíce faktorů, které mohou táhnout přesnost dolů...
Cogito ergo armatus sum.
-
Moje skusenosti....KP Power nechutia kazdej vzduchovke,Hatsan 125 ich flusal veeelmi pomaly, ale Haenellke a U850 celkom chutili, Broky su fajn, ale nebezpecne sa odrazaju, LUX dobry na terc na 10 metrov pri mensej rychlosti, ale dobre lietal aj z Umarexa na vacsiu dialku(na 20 až 25 metrov som triafal viecka od PET na 100 percent ).Teraz skusam JSB Exact 4,52 do Umarexa, ale zatial nemam relevantne vysledky, chcelo by to stolicu a vylucit chybu strelca.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
IMHO
Podle mě se rozptyl nejlépe testuje z bagů... Alespoň přední, dozadu se dá strčit jen ruka nebo rukavice....
Cogito ergo armatus sum.
Sakra
Ježiš, pardon, špatněj sem si přečetl název threadu, myslel jsem si, že jsem v Tuningu
Stydím se
No každopádně já tam měl klasickej černej "o" kroužek 3x1 a neměl jsem problémy, PajaHradec taktéž...

No každopádně já tam měl klasickej černej "o" kroužek 3x1 a neměl jsem problémy, PajaHradec taktéž...
Cogito ergo armatus sum.
zdravim
nemohl by jsi prosím trochu popsat tu tubu od vitamínu zkoušel jsem to vyhledat ale nedaří se dík
Pet tuning
Tak dej na bicí zařízení PET tuning, ale ideálně z ALU plechovky od piva, Kubajzzovi dělala PETka nějaký neplechy... Jinak to neztišíš...
Cogito ergo armatus sum.