NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 18 dub 2008 08:40

Pánové sedlo baterie i duši z kola sem už zkoušel a ani jedno z toho mi nefunguje.Ze začátku obojí podfukujer a pak se protrhne.Asi to budu muset řešit nějak individuálně.

Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
bledule

Příspěvek od bledule » 18 dub 2008 16:04

Dnes mi přišel ventil a kyvety od Drulovu /btw perfektní jednání/,tak jsem se pustil do tuningu.Kromě seřízení spouště a přebroušení jejích styčných ploch jsem vlastně jenom zvětšil vrtákem tu dírku /byla tam fakt malinká/ v konci závěru a podložil jednou tlustší podložkou pružinu a musím říct,že teď je to fakt výkonově síla.Rapidně se zvedla i spotřeba CO2 a puška je o dost hlučnější,takže s 7g bombičkama ,na který jsem jel docela dlouho jsem skončil /taky kdo by to furt měnil/.To kritický těsnění jsem neměnil,díra se mi tam i tak zdála docela velká a vnitřek zásobníku s ventilem jsem taky nechal jak je.
Jediný co jsem po.ral,byl pokus o dotažení spojky hlavně a zásobníku plynu.Samozřejmě mi to prdlo /nevím proč tam ten šroub zužovali tolik/,šroub byl nahrazen jiným ,snad mi to celý brácha vyřízne na laseru z nerezu nebo hliníku.Samozřejmě jsem trochu ořezal O-kroužky na hlavni,ale nebylo to až tak zlý jak jsem čekal.Plnění kyvetou a ventilem,kterej jsem koupil na Gunshop.cz je absolutně bezproblémový,takže jsem nyní velmi spokojen a děkuju všem,kteří tady vše tak pěkně polopatě popsali.Flintičku jsem koupil v perfektním stavu na inzerát za 3000,- i s puškohledem Delta 4*32AO,takže za tenhle peníz to opravdu nemá chybu.Ještě začátkem tohohle roku jsem netušil,že mě rekreační střelba tak chytne /je mi už 37 let/,jako velkýmu
fanouškovi biatlonu mi kámoš přivezl na zkoušku Slávii 630 ve skvělý kondici,později zbědovanou 620 ,který jsem snad trochu i pomohl. Od tý doby už jsem stejně "postiženej" jako většina lidí tady na fóru. :oops:
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 18 dub 2008 17:40

2 Bledule mně je 38 :-) kdy by jsme si my chlapi s klučičím srdcem měli dělat radost ??? FURT IMERVERE :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
bledule

Příspěvek od bledule » 18 dub 2008 20:00

O ten věk až zas tak nejde :roll: , u mě je paradox ten,že kdyby mě nepřinesl před dvěma měsíci kámoš tu Slávku 630,nevěděl bych že existuje tohle fórum,vzduchovky na CO2 a vůbec.Naposledy jsem totiž střílel ze vz.58 v roce 1992 na vojně a pak už nic jen počítačový hry.Vzduchovku jsme doma nikdy neměli,snad jen ten flusbrok :) .Stačilo zadat do Google heslo "vzduchovka" ,přečíst tady pár témat a bylo jasno.Teď o weekendu vystřílím tak 500-1000 ran a na moje milovaný bicí se dostanu až když se setmí.Já mám totiž ideální podmínky,
bydlíme na konci vesnice,takže otevřu okno vidím před sebou více než 100m volnýho prostoru,kde mám v různých vzdálenostech terče ,plechovky,
petky,tenisáky a už to lítá.

/omlouvám se za off topic/

P.S.: velice se nám osvědčilo s kámošem střílet na sněhový koule,ale teď už je to pasé.
honda

Příspěvek od honda » 18 dub 2008 21:48

bledule Ty seš rozenej lovec, možná o tom ani nevíš. Těm nejde o trefování 10, ale o to něco zasáhnout, čím dál tím líp, nablízko se to považuje za zbabělost, když to dělá kravál nebo se to zasažený rozpskne, prostě je vidět nebo slyšet zázah, to je ceněny. Toto je dany vývojem lidstva a to se dělí na lovce a sběrače. A dělí se obojí dál a dál a třeba ti lovci se dělí na teplokrevny(myslivci) a studenokrevny(rybáři). A ti rybáři se dělí na masaře(seřerou co chytí) a outlocitny(ty trápí, že udělali rybě v hubě bebinko, který musi zdesinfikovat) a stejně je to pořád žene k tomu, že toho nemůžou nechat. No tak se to všechno dělí dál a dál až na Kubišovou a na Srstku. Právě teď zjištuju, že taky na posluchače a krafaly, tak teda dobrou noc.
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 18 dub 2008 22:51

OFF
Honda,ty si hotový filozof!
url=http://img6.imgup.eu/006.gif]Obrázek[/url]
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 20 dub 2008 19:03

Zdar kolegové,
tak se mi konečně povedlo utěsnit to moje QBéčko k mojí spokojenosti. Poprvé sem taky použil přepouštěcí ventil z kyvety a je to naprosto pohodová záležitost. Namontoval sem taky Nikko 3-12x50 AO a jsem nadmíru spokojenej, jediné při čem sem se vytočil bylo že mi čokl vysipal krabičku Exactů do hlíny tak sem musel nastřelovat se standartama takže přesnost na h--no. Ale stejně sem si pěkně zastřílel. Zatím sem z touhle kombinací jsem nadmíru spokojen, na příští víkend koupím Exacty a pořádně no nastřelím. Sice mě ten puškohled stál nějaký prachy, sice sem se navztekal s tím těsněním mezi hlavní a zásobníkem ale za ty prachy bych takovohle flintu určitě nikde nepořídil.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
pechi

Příspěvek od pechi » 20 dub 2008 20:59

Tak se pochlub, jak(čím) jsi to utěsnil, že Ti to funguje...? Protože tenhle problém tu řeší všichni, a myslím že ne zrovna úspěšně... :?
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Tesneni

Příspěvek od Apevia » 20 dub 2008 21:23

Rekni, taky to resim, vubec nevim cim to utesnit, uz jsem roztrahal (CO2) nekolik sedel, to jak ten hodne gumovych cernych, tak tvrdsich cernych a dokonce i silikonovy bili...uz nevim jak dal zit bez strilejiciho QB-cka :( :) moooooc prosim rekni :)
Cogito ergo armatus sum.
Kubin.

Příspěvek od Kubin. » 21 dub 2008 09:18

Sedla od vodovodních bateriíí sem taky řešil ale po pár ranách to odešlo. Problém je v tom že v místě spojení zásobníku a hlavně je místo cca 0,5 mm takže těsnění v kritickém místě má půl milimetru a to je málo na takový tlak. Řešil sem to takto, na zásobníku tam kde je dísrka pro přepoštění sem normálně pilníkem udělal plochu aby i kolem dírky byla plocha cca 2 mm to samé sem udělal na tom díly co drží hlaveň.Když byste to teď přiložili k sobě tak v místě kde je přepoštěcí kanálek tak je vlastně nějaké 2 mm mezera což je dobře. Ze 6 mm málorážkové nábojnice sem odpáral dno a zkrátil tak aby to délkou dalo akorát od ventilu až k hlavni takže nějakých 6-7 mm. Potom sem vzal 2 mm hliníkový plech a vyřízl z něj čtverec cca 15 x 15 mm a uprostřed do něj udělal 6 mm díru. Pak se to celé složí dohromady. Do dírky v zásobníku vložíte nábojnici a na ní navlíknete ten hliníkový plíšek, ten dosedne na tu vypilovanou plošku na zásobníku, na to potom nasadíte díl co drží hlaveň a zase vypilovaná plocha na tomto dílu dosedne na hliníkový plíšek, pokud to dotáhnete tím šroubem co to celé drží a pracovali jste v rámci možností přesně tak to těsní naprosto bez problémů, první sem jako těsnění zkoušel dělat plastový plíšek ale hliník je lepší a pevnější a zároveň se trošku poddá. Časem kdyžtak zkusím zrobit nějaký nákres aby bylo jasno. S touto úpravou sem zatím vystřílel cca 100 diabolek s našroubovanou kyvetou a zatím v tom není problém.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Apevia
Kontaktovat uživatele:

:(

Příspěvek od Apevia » 21 dub 2008 20:33

No, vrtat se mi tam do toho nechce, i kdyz je to dobrej napad. Nevite nekdo o necem dalsim? Diky..
Cogito ergo armatus sum.
y2000rtc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od y2000rtc » 23 dub 2008 20:54

Já jsem použil silný o-kroužek, který mi ten prostor dobře vyplnil a mám klid.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

sup s rozmerem

Příspěvek od Apevia » 23 dub 2008 21:03

2y2000rtc:tak to udelal i Pajahradec (chci to taky tak zejtra udelat) a funguje mu to taky. Chtel bych ale, jestli by si mi nemohl prozradit rozmer-byl bych ti vdecny....Diky
Cogito ergo armatus sum.
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Uprava

Příspěvek od _Stalker_ » 24 dub 2008 13:47

Ze by nejaky dobrak prelozil?

http://charliedatuna.com/CO2TuneByCharlie.htm
http://charliedatuna.com/CO2TuneByCraig.htm

Kazdopadne se bude snad hodit.
otass

Terč

Příspěvek od otass » 25 dub 2008 10:49

Tak sem konečně spočítal dirky v teči ze srazu. Nekamenujte mě prosím za tu vzdálenost 20ti metrů - sřílel sem do terče potřetí a na 30 metrů si netroufám :lol:

Obrázek
Norica Quick 4,5 + Delta 4x32 AO
Odpovědět