NO A JE TO TADY!!! PRVN? EVANIX V ?R....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja idem do nej tiež, ale 80J + regulátor. Samozrejme inou linkou.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak ne kazdy ma tolik penez, aby si mohl dovolit takhle zariskovat a koupit zajice v pytli..
Mne se dle obrazku a Alexovych fotek Evanix libi, tvary a pomery te pusky memu oku lahodi .. ale to neni to jedine ..
Kdyz mi Alex rikal, ze to je puska pod 10tis, rikal jsem si wow .. pak mne trochu zklamala konzistence, kterou jsem videl tusim na nejakem Ruskem foru .. vse to drzi jen velka zasoba vzduchu, jinak nic moc ... rikam si "tak za tu cenu dobry" .. no ale kdyz ted vidim, ze cena rozhodne neni pod 10k .. od Air Arms se moc nelisi, tak nevidim zadny duvod, proc by tohle mela byt nejaka bomba na nasem trhu..
Cas ukaze..
Mne se dle obrazku a Alexovych fotek Evanix libi, tvary a pomery te pusky memu oku lahodi .. ale to neni to jedine ..
Kdyz mi Alex rikal, ze to je puska pod 10tis, rikal jsem si wow .. pak mne trochu zklamala konzistence, kterou jsem videl tusim na nejakem Ruskem foru .. vse to drzi jen velka zasoba vzduchu, jinak nic moc ... rikam si "tak za tu cenu dobry" .. no ale kdyz ted vidim, ze cena rozhodne neni pod 10k .. od Air Arms se moc nelisi, tak nevidim zadny duvod, proc by tohle mela byt nejaka bomba na nasem trhu..
Cas ukaze..
taky jsem se rusky ucil hehe ale za 13 let bez treningu si toho moc nepamatuju..
je pravda ze na tom foru jsou nektere soustrely vazne desny , na druhou s tranu tezko posoudit pokud neprectu co se tam pise, napr verim ze kdybych si vzal alexovu nejoblibenejsi a zastrilenou pusku budu mit jako amater soustrel jeste horsi.
tu na foru uz je par lidi jejichz posty a nastrely uz par let sleduji a nemam duvod jim neverit, prave naopak.
z mejch osobnich skosenosti rusum neverim ani nos mezi ocima :]
ale takhle se muzem hadat treba donekonecna az ji tu bude mit aspon 10 lidi muzes se zacit bavit jak to komu strili.
nadruhou stranu je pravda co tu nekdo psal,kdyby se cena pohybovala jako cz 200 to jest kolem 10 tisic myslim ze by je nestihaly ani dovazet. u tech 16 tisic a vejs uz clovek premejsli jestli zaryskovat nebo shanet neco s regulatorem. nevim jestli ten dovoz je opravdu tak drahej ale muj nazor je ze dovozci nejvic videlaji na kvantite a ne na tom ze dovezou 10 pusek na kazdu si nahodej 40 procent. jezis ale neberte toto jako srovnani,tohle byl jen priklad ja samo nevim jakou maji porizovaci cenu atd jen proste si myslim ze kdyby byly levnejsi tak by lidi nevahaly to risknout.tecka.
je pravda ze na tom foru jsou nektere soustrely vazne desny , na druhou s tranu tezko posoudit pokud neprectu co se tam pise, napr verim ze kdybych si vzal alexovu nejoblibenejsi a zastrilenou pusku budu mit jako amater soustrel jeste horsi.
tu na foru uz je par lidi jejichz posty a nastrely uz par let sleduji a nemam duvod jim neverit, prave naopak.
z mejch osobnich skosenosti rusum neverim ani nos mezi ocima :]
ale takhle se muzem hadat treba donekonecna az ji tu bude mit aspon 10 lidi muzes se zacit bavit jak to komu strili.
nadruhou stranu je pravda co tu nekdo psal,kdyby se cena pohybovala jako cz 200 to jest kolem 10 tisic myslim ze by je nestihaly ani dovazet. u tech 16 tisic a vejs uz clovek premejsli jestli zaryskovat nebo shanet neco s regulatorem. nevim jestli ten dovoz je opravdu tak drahej ale muj nazor je ze dovozci nejvic videlaji na kvantite a ne na tom ze dovezou 10 pusek na kazdu si nahodej 40 procent. jezis ale neberte toto jako srovnani,tohle byl jen priklad ja samo nevim jakou maji porizovaci cenu atd jen proste si myslim ze kdyby byly levnejsi tak by lidi nevahaly to risknout.tecka.
Mě se ta puška líbila na srazu docela dost.Ale vždy je nějaké ale.Cena dobrá,(ale) co jsem se o té pušce dozvěděl ,skoro nic!Žádný nástřel ,žádné testování od zkušených kolegů. Jen reklama typu Kika nenakupujte žádný nábytek než otevřem náš obchod.Nebo super Herbalife a teď tleskejte.
Já jsem člověk,který nesnáší reklamu a první evanix je tady (mě spíš odrazuje.)
Nabízím se že udělám test,protože mam CZ 200 s ve stavu perestrojky,jestli chcete, samosř. se nevnucuji.
Jinak na druhou stranu oceňuji snahu sem dastat další zboží,za to aron děkuji.Jen doufám,že jsem tě nepobouřil a přeji ti s tímto zbožím úspěch.
Já jsem člověk,který nesnáší reklamu a první evanix je tady (mě spíš odrazuje.)
Nabízím se že udělám test,protože mam CZ 200 s ve stavu perestrojky,jestli chcete, samosř. se nevnucuji.
Jinak na druhou stranu oceňuji snahu sem dastat další zboží,za to aron děkuji.Jen doufám,že jsem tě nepobouřil a přeji ti s tímto zbožím úspěch.
Celkem se mi to líbí,ale čekal jsem naivně ceny o dost níž.Jak bylo psáno šáhnul bych radši po osvědčenější značce a mírně si připlatil.Upřímně řečeno,tenhle segment trhu mě nijak zvlášť netankuje,oceňuju nezištnou snahu zprostředkovat lidem tady nákup něčeho neviděnýho,ALE.Zase to zavání takovou tou starou známou davovou psychózou.Sám jsem tomu podlehnul nákupem lowendu sharp/innova,tak se na všechno dívám střízlivějc.Ještě že mám priority tak nějak srovnaný v hlavě ,netrpím zbytečnou rozežraností a nechává mě to v klidu.Je to trošku úsměvný,když se objeví něco novýho /neříkám nutně špatnýho/ a všichni se toho chytěj a thread se rozrůstá a rozrůstá...
Být
Fakt, kdyby byla za senu 10-12 000Kč tak by mohla hodně konkurovat, naší Cz200S 100%, ale za tyto peníze nevím nevím... Já osobně dám raději na vyzkoušený výrobek, u kterého mám x krát potvrzenou kvalitu a vím co čekat... Nemám tolik peněz abych měl případně problémy s tím...
Cogito ergo armatus sum.
Davová psychóza.
U mňa sa nejedná o davovú psychózu, len ma už nebaví počúvať cinkanie STEYROV
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=376315
tak si kúpim pušku, čo oslovila Alexxxusa, a zároveň ju aj preskúmam, lebo výkonné větrovky ma berú.

http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=376315
tak si kúpim pušku, čo oslovila Alexxxusa, a zároveň ju aj preskúmam, lebo výkonné větrovky ma berú.
Naposledy upravil(a) BMW dne 17 kvě 2009 16:10, celkem upraveno 1 x.
RipleyAR5S,GP,STEYR5x,FX6x,HW1002x,GunpowerSS,MARCH3x,S&B,Swarowsky,Noname3x....
Re: Davová psychóza.
tak si kúpim pušku, čo oslovila Alexxxusa, a zároveň ju aj preskúmam, lebo výkonné větrovky ma berú.[/quote]
Přesně tak!
Přesně tak!
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Já se zase strašně moc teším až Barys zavře papulu a konečňe si něco koupí sám, uvítal bych jako ostaně všichni koho točí ... jeho věta ... A v čem je lepší než moje Cz200. Barys mám tě rád i když jseš Slavista ale prosím mlč.
OPRAVDU SE TĚŠÍM AŽ SI NĚCO KOUPÍŠ JAKO PRVNÍ V REPUBLICE - AŽ KONEČNĚ BUDEĚ PRŮKOPNÍKEM. NEMUSÍŠ BÝT NUTNĚ MAGOR JAKO JÁ ALE BUĎ V NĚČEM PRVNÍ. Baryne EVANIX si stejně nekoupíš protože v čem je lepší.
Baryne než Tvoje CZ200, je lepší každá větrovka v zemích koruny české - Ty by jsi svůj klumpr měl už zahodit a ne do něho pořád investovat peníze, ostaně Ti to s Kubajzem říkáme vždy když něco na ní kutíš během střílení - a pokud se nepletu je to pokaždé, přijedeme dáš 2 rány a už to jede - doprčic kam to chodí - doprčic upadnul šroubek - doprčic klička líta nějak nahoru - doprčic tesnění - a pro jistotu doprčic kam to chodí
Add nástřelky vždyt jsou ze začátku vlákna, co by jste ještě chtěli vědět ? počet výstřelů na kartuši 280, počet konzistenních 16ti joulevých cca 200
Počet 25ti jouleových 60.
Soustřel na 30 metrů v mírném větru 30 ran přikryto 2korunou.
Možnost tuningu ANO
Provedení pro leváka ? Ano možne v jakékoliv pažbě.
Add cena 16000, ona puška z Koree kupodivu letecky přepravovaná nebude mít dopravné 50 euro ale 150 euro, po moři by jsme si z nich zastříleli někdy v září.
Puška není ze zemně s CIP ujednáním tedy musí na skušebnu ( 500 korun kus )
Add webky výrobce, 99% výrobců má o svém výrobku jen fotku a info o zbrani.
Add osahaní pušky na srazu - on na to nebyl čas - každej jste ji měli v ruce a každej si mohl vystřelit - kdo si vystřelil ???
Nikdo pokud se nemýlím - a není to jen tím že puškáč byl na mizernejch montážích, chodilo to sice 15cm doleva ale všechno jednou dírou a s pomocí 3 dotu se to dalo bouchat.
Baryne to je jako hnát se do pořádáni FT závodu a nemít ani jednu sklopku

OPRAVDU SE TĚŠÍM AŽ SI NĚCO KOUPÍŠ JAKO PRVNÍ V REPUBLICE - AŽ KONEČNĚ BUDEĚ PRŮKOPNÍKEM. NEMUSÍŠ BÝT NUTNĚ MAGOR JAKO JÁ ALE BUĎ V NĚČEM PRVNÍ. Baryne EVANIX si stejně nekoupíš protože v čem je lepší.
Baryne než Tvoje CZ200, je lepší každá větrovka v zemích koruny české - Ty by jsi svůj klumpr měl už zahodit a ne do něho pořád investovat peníze, ostaně Ti to s Kubajzem říkáme vždy když něco na ní kutíš během střílení - a pokud se nepletu je to pokaždé, přijedeme dáš 2 rány a už to jede - doprčic kam to chodí - doprčic upadnul šroubek - doprčic klička líta nějak nahoru - doprčic tesnění - a pro jistotu doprčic kam to chodí
Add nástřelky vždyt jsou ze začátku vlákna, co by jste ještě chtěli vědět ? počet výstřelů na kartuši 280, počet konzistenních 16ti joulevých cca 200
Počet 25ti jouleových 60.
Soustřel na 30 metrů v mírném větru 30 ran přikryto 2korunou.
Možnost tuningu ANO
Provedení pro leváka ? Ano možne v jakékoliv pažbě.
Add cena 16000, ona puška z Koree kupodivu letecky přepravovaná nebude mít dopravné 50 euro ale 150 euro, po moři by jsme si z nich zastříleli někdy v září.
Puška není ze zemně s CIP ujednáním tedy musí na skušebnu ( 500 korun kus )
Add webky výrobce, 99% výrobců má o svém výrobku jen fotku a info o zbrani.
Add osahaní pušky na srazu - on na to nebyl čas - každej jste ji měli v ruce a každej si mohl vystřelit - kdo si vystřelil ???
Nikdo pokud se nemýlím - a není to jen tím že puškáč byl na mizernejch montážích, chodilo to sice 15cm doleva ale všechno jednou dírou a s pomocí 3 dotu se to dalo bouchat.
Baryne to je jako hnát se do pořádáni FT závodu a nemít ani jednu sklopku

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků