Tak se registruj a muzes sve prizpevky take zmenit, kdyz napises nejakou chybu .. cizi prizpevky bohuzel nikdo nezmeni .. ani ty nejblbejsiAnonymous píše: ...názor jednotlivce, který se díví, co všechno je na tomto fóru možné.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak se registruj a muzes sve prizpevky take zmenit, kdyz napises nejakou chybu .. cizi prizpevky bohuzel nikdo nezmeni .. ani ty nejblbejsiAnonymous píše: ...názor jednotlivce, který se díví, co všechno je na tomto fóru možné.
To co jsem ja predvadel s loveckou zbrani na 60m (ne na 50m) neni zadny BR... nybrz jen hrani si. Vitr byl asi promenlivy a tak to padalo jednou blize a jednou dale od stredu. Nic prevratneho. Praporky jsem nemel, nejsem sportovni strelecAnonymous píše:Konečně potvrzení, že BR za bezvětří mohou být samé desítky, ale v normálním čerstvém větru 15 km/h nemá malorážka na 50 metrů šanci se trefit 10 ranami do velké zálepky, ani náhodou, nezávisle na zbrani, střelci a munici. Nic přesnějšího a současně rychlejšího než Andyho střelivo snad v prodeji běžně ani není.
Tohle se mi na BR nelibi - ze s tim klasickym Brnem a sypackama ma clovek handicap.Shiva píše: ... Vemte si své Brno a sypačky (či co koli jiného, pokud se to vejde do technických specifikací) a předveď te se.
Tak jako v kazdem sportu (kdyz chces byt alespon trosku na spici) je dulezitost vybaveni az na prvnim misteSidewinder píše:Tohle se mi na BR nelibi - ze s tim klasickym Brnem a sypackama ma clovek handicap.Shiva píše: ... Vemte si své Brno a sypačky (či co koli jiného, pokud se to vejde do technických specifikací) a předveď te se.
Dle meho: s Brnem a sypackama muze byt clovek klidne vyborny strelec i velmi dobre trenovany, ale kdyz nebude mit velke stesti, nekoho s Anschutzkou a Midasem proste neporazi.
Muj nazor je, ze v BR jde o souboj vybaveni, ne strelcu. Zajimalo by mne co na to Shiva?
Tohle prirovnani je nesmysl .. protoze v zavodech F1 muze klidne pilot udelat chybicku ktera ho posune az za toho manika ve Fabii, ktery protoze je lepsi ridic, vyhraje.Andy píše: ... jako kdyby si pilot F1 vzal na trat svou sportovni fabii RS a chtel i nadale vyhravat.
Depak, to neni nesmysl. Nebavim se o moznosti byt predposledniSidewinder píše:Tohle prirovnani je nesmysl .. protoze v zavodech F1 muze klidne pilot udelat chybicku ktera ho posune az za toho manika ve Fabii, ktery protoze je lepsi ridic, vyhraje.Andy píše: ... jako kdyby si pilot F1 vzal na trat svou sportovni fabii RS a chtel i nadale vyhravat.
Ale .. ona uz zvolena kombinace F1 vs. Fabia RS neodpovida te komentovane, tedy Anschutz vs. Brno. .. tam je rozdil ve vykonosti mnohem mensi. Ale i tak maly rozdil by majiteli Brna nestacil na zadne slusne umisteni v BR. Protoze jak jsi rekl, na prvni petku musis mit super vybaveni a pak uz se jedinci tahaji jen o bodiky, a to uz je o nahode.Andy píše:Depak, to neni nesmysl. Nebavim se o moznosti byt predposledniSidewinder píše:Tohle prirovnani je nesmysl .. protoze v zavodech F1 muze klidne pilot udelat chybicku ktera ho posune az za toho manika ve Fabii, ktery protoze je lepsi ridic, vyhraje.Andy píše: ... jako kdyby si pilot F1 vzal na trat svou sportovni fabii RS a chtel i nadale vyhravat.bavim se o tom, kdyz chces byt na spici. Asi sis to spatne precetl
A kdyby to bylo jen o vybaveni... asi by prvni 4 lidi co maj stejne kvalitni vybaveni, strileli maximalnich 250b. Nicmene jelikoz nestrili, zrejme to bude tim, ze ne kazdy to dokaze. Proste "na silnicni zavody potrebujes auto silnicni... na tereni auto tereni... a kdyz si vezmes SUV cili kompromis... nikdy mezi spickou nebudes... ani v jedne kategorii". A vvvotom to je. Jakmile srovnas uroven vybaveni se spickou... muzes zacit opravdu zavodit.