Astra A100 ráže 9mm Luger..
Dobrá pistole. Kvalitní matroš, ale špatná konečná povrchovka. Jinak pěkná silná hlaveň..né taková šprcka jako u CZ. Nezvykl jsem si na úchop..Náhradní díly neseženu..
CZ 75 semicompact ráže 9mm Luger.
Líbila se mi, ale nefungovala, tak jak měla. Nespolehlivá. Jinak jsem ji měl moc rád. Materiál bláto.Náhrádní díly docela v pohodě..
LLama, dvouřaďák .45ACP
To samé jako u Astry. Neměl jsem ji moc rád. Moc veliká pistole.Jinak s díly to je opět na pič..
CZ 100 ráže 9mm Luger
Potěší ale nenadchne..Jinak dobrá na nošení. Neměl jsem ani jednu výhradu.Možná dlouhý chod spouště. Prostě mě nějak nezaujala, tak jsem ji prodal.
Glock 22 ráže .40 SW
Nejlepší pistole co jsem kdy měl. A lituji že jsem ji za ušmudlanejch deset tisíc prodal. Velká kapacita, lehká, spolehlivá. Jako pistole na sebeobranu dobrá. Na sport..no hodně lidí říká, že není stavěná na .40. Něco na tom určitě bude..

. Jinak na takové to střílení to úplně stačí. Náhradní díly za hubičku a ihned k dostání a pokud ne MPI ochotně pomůže.
Sig Sauer P220-1 ráže .45 ACP.
Hodně drahá. Matroš v pohodě. Finální povrchovka není moc dobrá.No co bych taky chtěl po nějakém klasickém černění. Vůle dobrý. Mám z ní radost. Náhradní díly bez komentáře. Na Banzai jsem psal už asi čtyři e-maily a nestojím jim ani za to, aby mi napsali ať si vylížu prd..Takže budu muset objednat z USA.Jinak střelba dobrý, nošení horší:D
CZ 83 ráže 9mm Browning
Dobrá pistole. Velice příjemná při střelbě. Celkově bez výhrad.
Taurus PT 22 ráže .22lr
Malá, šikovná, levné střelivo. Je to taková malá hračka.
A ještě pár dalších.. I USP, CZ 75, Beretta atd.
Tohle jsou prostě moje zkušenosti..
No zatím Glock asi tak CELKOVĚ nejlepší. Ale zase se s Glockem člověk moc nepomazlí

. Tak jsem si koupil toho Siga. Po Vánocích si stejně toho Glocka koupím znovu. Tentokrát G30.To bude asi nejlepší volba.
Jinak tedy nejhorší LLama a CZ 75. U té CZ si myslím, že hodně záleží na kterej narazíš kus..