Nejde nast?elit vzduchovka(xisico)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak jen dodam, ze dnes jsem zkusil protlacet diabolky sam(predtim to delal kolega) Diabolky 4.52 v komore nedrzi, po vlozeni je klidne vyklopim zpet, jaka je tam vule. Po prekonani odporu sukynky jde celou hlavni velmi zlehka tak 1cm na konci laufu znatelne zbrzdi. Popsana je opravdu jen velmi lehounce sukynka, hlava je cista. Zkouseny 3 druhy diabolek, vse v 4.52. Pripada mi, ze bych snad musel mit 4.54 pro rozumnou tesnost.
Jsem moc zvedavy, co se zase dozvim v obchode :-O
Jsem moc zvedavy, co se zase dozvim v obchode :-O
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Re: Nejde nastřelit vzduchovka(xisico)
To je nekonecny pribeh tohle to. Si rikam ze zlata Slavie 634, nez resit toto.
Si piš
Já věnovat tolik času na zjištění tohohle, svými kšefťíky, tak už mám Slávie dvě 

Že by čok?libor007 píše:Tak jen dodam, ze dnes jsem zkusil protlacet diabolky sam(predtim to delal kolega) Diabolky 4.52 v komore nedrzi, po vlozeni je klidne vyklopim zpet, jaka je tam vule. Po prekonani odporu sukynky jde celou hlavni velmi zlehka tak 1cm na konci laufu znatelne zbrzdi.

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Pixly: Chtěl jsem napsat něco podobnýho, pokud by libor čas, který trávil odstraňováním problému xisica věoval nějaké práci, tak počet hodin tím strávených vynásobený nějakou i minimální mzdou, tak už možná má i toho prosporta.
milius: napadlo mě to stejný, ale spíš bych to viděl na smooth twist a pokud to má FX patentované, tak pravděpodobně dojde k soudnímu sporu

milius: napadlo mě to stejný, ale spíš bych to viděl na smooth twist a pokud to má FX patentované, tak pravděpodobně dojde k soudnímu sporu

Hosi, jestli mam cucet na priblble serialy, nebo resit flintu je snad na stejno...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
je to Tvůj čas
Možná by stálo za to, to tomu pikolíkovi v obchodě ukázat a pokud mají nějakou jinou, tak porovnal u ní, jestli je to stejné. Ten pokles výkonu může být i podfukováním těsnění co jsi řešil při první reklamaci. Tuším že JSB dělá diabolky až do 4,54. Že Ti vrátí peníze moc nepočítám, že to uspokojivě vyřešíš taky ne. 

A nechceš ji radši prodat a mít už konečně pokoj a novou vzduchovku? Tu pušku evidentně nikdy nenastřelíš a ani si z ní nezastřílíš. A kvůli střílení sis ji koupil, ne?
Daystate Huntsman Regal .177 + Sightron SIII 10x42
A k tomu pár dospělejch.
A k tomu pár dospělejch.
Ale takova vzduchovka neni na prodej.To by se trapil zas nekdo jinej.Bud reklamace nebo vyhodit je jediny rozumne reseni.
-Weihrauch HW97 K Laminated 4.5 mm,Hawke Sidewinder 30 Tactical 8.5-25X42.
-Umarex Walther CP99 4.5 mm.
-Slavie 631 4.5 mm.
-Stella 523 4.5 mm.
-Plynovka Zoraki 917 9mm
-Airsoft Glock 18c
-Prak DanKung Tulwar
-Umarex Walther CP99 4.5 mm.
-Slavie 631 4.5 mm.
-Stella 523 4.5 mm.
-Plynovka Zoraki 917 9mm
-Airsoft Glock 18c
-Prak DanKung Tulwar
Budu reklamovat a idealne odstoupeni od kupni smlouvy. Jinak ji beru do prace a kloubakem prejedu vsema trema napravama tam a pak zpatky 
Ale v pripade nejake vymeny bych spis zkusil slabsi pruzinu do 10J, aby tak nekopala. Vic, nez 100kč už do toho vrazit fakt nehodlam. Navic, k cemu je origo pruzina, ktera po necelych 3 krabkach zvadne pod 10J?

Ale v pripade nejake vymeny bych spis zkusil slabsi pruzinu do 10J, aby tak nekopala. Vic, nez 100kč už do toho vrazit fakt nehodlam. Navic, k cemu je origo pruzina, ktera po necelych 3 krabkach zvadne pod 10J?
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Slabší vzduchovku S631, silnější S634, mají své mouchy, ale pokud si s ní pohraješ viz posledních pár mých příspěvků, tak bych se divil, kdyby to nebyl proti XISICU výrazný rozdíl k lepšímu.
Hele, pokud ten krám nevrátím, pružinovku už brat nebudu. Půjdu do větrovky, to mi bylo jasné hned, jen jsem myslel, že chvíli vydržím s pružinou a pak ji předám mladému. Proto se s tím tak ještě pářu.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Zas ta radost když to vyladíš
. Pokud to budeš chtít přejet tak možná před tím zkrátit hlaveň ještě
.

low end PCA, PCP, Pružina
Zbek: škoda kotouče do flexy 

SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Tomu nějak nerozumím, takže když jí nevrátíš tak jí rozjezdíš a koupíš větrovku a když jí vrátíš tak koupíš jinou pružinu? To mi z toho co jsi napsal vychází
No každopádně jsou i dobré pružiny

No každopádně jsou i dobré pružiny

Artemis CR600W .177 + Nikko Stirling 3-9x40 AO