Nejde nast?elit vzduchovka(xisico)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Takže ode mne další poznatek. RS jsou jednoznačně nejvhodnější diabolky pro xisico, to už je jasné od minula.
Ale dnes se mi potvrdilo dlouhodobé podezření, že Cobra má opravdu výkyvy v přesnosti. Prostě chvíli to lítá téměř na díru, po pár ranách už to lovím po terči. S Viperem mi semtam něco ulítlo, ale celkově jsem byl spokojený viz minulé Viperovy nástřely. Půjdu teda ještě ze dvakrát s Viperem a to už bude 100% jistota(chci plně minimalizovat taky můj vliv na výskedky, v pušce už s RS problém snad není) Jen jsem zvědav, co mi řeknou v pazba.cz, az tam prifrcim znovu s Cobrou...
Ale dnes se mi potvrdilo dlouhodobé podezření, že Cobra má opravdu výkyvy v přesnosti. Prostě chvíli to lítá téměř na díru, po pár ranách už to lovím po terči. S Viperem mi semtam něco ulítlo, ale celkově jsem byl spokojený viz minulé Viperovy nástřely. Půjdu teda ještě ze dvakrát s Viperem a to už bude 100% jistota(chci plně minimalizovat taky můj vliv na výskedky, v pušce už s RS problém snad není) Jen jsem zvědav, co mi řeknou v pazba.cz, az tam prifrcim znovu s Cobrou...
CZ 200S Hunter 4.5+Sightron SIH TAC 4-12x40 AO MD
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Re: Nejde nastřelit vzduchovka(xisico)
Bohužel to vypadá, že cobru na pružinovce doporučit nemůžeme. Ale co vzít, když nechci jen 4x zvětšení a nechci za optiku na takové to domácí střílení dát víc, než za samotnou pušku?pellerm píše:Podle mojí zkušenosti se cobra a pružinovka nemají rádi. Prvních pár ran bylo v pohodě a pak to zase tancovalo po celym terčí. V pušce to neni, normálně mam na magtechu optiku gamo bez dotů jen s křížem nastřelenou na 25m a puška s ní trfuje.Dá se deset ran nastřílet do kroužku velikosti dvaceti koruny. Přitom cobra je proti gamu luxusní optika. Takovou mam zkušenost s optikou cobra.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Podíval bych se po nějakým Nikko Stirling AirKing.
Artemis CR600W .177 + Nikko Stirling 3-9x40 AO
Vittek na bazaru prodává nikko airking 4-12x. Mám airking 4,5-14 na s634 a drží.
Pořádná bouchačka je z plastu a oceli, a nosí se v kydexovém pouzdru.
To xisico kope nejspis vic, nez slavka. Mam moznost mit Viper 10x44, asi do nej pujdu. Jen mi to pripada zbytecne pro to cinske heblo. Jinak nejaky ten airking pevny by se mi libil...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Nedá mi to abych neodpověděl i když vím že se na mě snese vlna kritiky. Přečetl jsem skoro celé vlákno, ale podobnou srač...u jako tohle jsem tady snad ještě neviděl. 14 stránek o h...u. Shit puška, shit optika. Kdyby majitel místo testování, řešení, reklamování, fňukání a já nevím co ještě, dělal něco pořádného tak si za tu dobu mohl vyďelat třeba na ... AA?
Daystate Huntsman Regal .177 + Sightron SIII 10x42
A k tomu pár dospělejch.
A k tomu pár dospělejch.
Tak majitel nefňuká, jen nechce hned (téměř doslovně) hodit flintu do žita a rozhodně neplánoval vysolit 20 tisíc za větrovku s slušným sklem. Nechci ze sebe dělat socku, ale i těch skoro šest tisíc za tu sestavu pro mne není malá investice na to, abych to hned hodil do škarpy a letěl pro větrovku. Chtěl jsem něco levnějšího nenáročného, abych si sem tam šel lupnout pár ran jen pro radost vědom si limitu běžných pružinovek. Prostě jsem nemohl tušit, že vychvalovaná flinta i optika stojí oboje za vyližprd.l. Teď už konečně vím, s jakým střelivem střílet. Ještě zajdu ze dvakrát zastřílet s Viperem a výsledek rozhodne. A jak to tady čtu, xisico řešíme minimálně tři. Cobru, kterou v obchodech doporučují pro silné pružinovky bohužel řeší mnohem víc lidí, po různých vláknech. Rozhlídnu se po fóru a jestli Cobra nemá své vlákno, založím ho kvůli varování, aby další lidi nenaletěli...
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Není to zrovna kritika ale taky mě to nedá. Bohužel ne každý řeší skla v hodnotě trojkových Sightronů a větrovek v řádech desetitisíců. Takže bych nebyl tak kategorický, navíc když ne každý ví že i některé recenze jsou šit....ý na míru.Jirik.fx píše:Nedá mi to abych neodpověděl i když vím že se na mě snese vlna kritiky. Přečetl jsem skoro celé vlákno, ale podobnou srač...u jako tohle jsem tady snad ještě neviděl. 14 stránek o h...u. Shit puška, shit optika. Kdyby majitel místo testování, řešení, reklamování, fňukání a já nevím co ještě, dělal něco pořádného tak si za tu dobu mohl vyďelat třeba na ... AA?

OK. Spletl jsem se.
Kdybych, ale měl podobný problém neřešil bych čtyři problémy zaráz. Nejdřív bych si s jinou flintou zjistil jestli umím střílet (já tedy neumím, tudíž bych napřed řešil sebe) potom bych s pevnými mířidly řešil pušku a střelivo a nakonec optiku, třeba na cizí Slávce apod.
Můj příspěvek určitě není na objednávku, účelový nebo tak něco.
Kdybych, ale měl podobný problém neřešil bych čtyři problémy zaráz. Nejdřív bych si s jinou flintou zjistil jestli umím střílet (já tedy neumím, tudíž bych napřed řešil sebe) potom bych s pevnými mířidly řešil pušku a střelivo a nakonec optiku, třeba na cizí Slávce apod.
Můj příspěvek určitě není na objednávku, účelový nebo tak něco.
Daystate Huntsman Regal .177 + Sightron SIII 10x42
A k tomu pár dospělejch.
A k tomu pár dospělejch.
Libor007
Jestli chceš zakládat Vlákno o nekvalitách Cobry, tak by jsi tam měl ještě přidat všechny levné Nikko Mountmastery, levné Waltery, Raveny, Bullet Projekty a vlastně všechny LowEndy. Já jsem měl Cobry dvě a fungovaly. Obecně bych nazval případné vlákno: Pozor na levné puškohledy způsobují trvalou nespokojenost 
Nejnižší řady značkových puškohledů začínají na 4500,- Takže když prodejci vrátíš Cobru, přidáš ještě za jednu, tak máš nejnižší řadu Sightrona se kterým by jsi už snad mohl být spokojený i s daleko lepší vzduchovkou.
Nebo Cobru vyreklamuješ, dostaneš novou, tu prodáš a ušetříš, protože Xisico co střílí na 10m snad ani puškohled nepotřebuje.

Nejnižší řady značkových puškohledů začínají na 4500,- Takže když prodejci vrátíš Cobru, přidáš ještě za jednu, tak máš nejnižší řadu Sightrona se kterým by jsi už snad mohl být spokojený i s daleko lepší vzduchovkou.
Nebo Cobru vyreklamuješ, dostaneš novou, tu prodáš a ušetříš, protože Xisico co střílí na 10m snad ani puškohled nepotřebuje.
pro mě zase toto vlákno bylo zajímavé
. Libor koupil standardní vzduchovku o které se se píše jak je skvělá a k tomu optiku a tady nás seznámil že zas taková hitparáda to není
. Dal si práci výběrem střeliva a puškohledu .

low end PCA, PCP, Pružina
Ale jo téma je zajímavé, ale z toho co se tu pořád dokola píše je naprosto jasné, že současné XISICO je šrot který bude hledat těžko konkurenci a ty minulé zůstávají zatím otázkou. Co se týče puškohledu tak mě napadají tři možnosti:
1) Buď je tak špatně navrhnutá vzduchovka (kope daleko více než je u jiných obvyklé) že rozkopala obě Cobry.
2) Ani jedna nebyla vadná - potvrdit závadu na Xisicu mi přijde celkem extrémní výkon.
3) Uživatel má brutální smůlu na "kvalitně" vyrobené výrobky.
1) Buď je tak špatně navrhnutá vzduchovka (kope daleko více než je u jiných obvyklé) že rozkopala obě Cobry.
2) Ani jedna nebyla vadná - potvrdit závadu na Xisicu mi přijde celkem extrémní výkon.
3) Uživatel má brutální smůlu na "kvalitně" vyrobené výrobky.
Me pripada, ze si nekdo mysli, jak jsem vybral ultralevnou vzduchovku a to nejlevnejsi variabilni sklo bez rozvahy. Ale nalezat nespokojene majitele jsem zacal az po koupi. Pred koupi jsem vygooglil prakticky jen chvalu v recenzich i od mnou oslovenych majitelu+chvastani výrobce, jak cobra vydrzi malem i na laufu houfnice. Tzn. klasicky Murphyho zakon v mem pripade. Pokud ale prodejce vyslovne uvadi testovani na ultrakopajicich dianach, nevidim duvod, proc by cobra nemela fungovat na xisicu, ktere je mimochodem kopii rws 34(odpovida z 99% i porovnanim rozkresu zbrane) Cenu v tomto pripade neberu, auto za 180 tisic sice nebude mit extra vybavu, vykon a pohodli, ale musi mne dovezt stejne, jako ten mercedes za mega. Jestli je xisico az takovy bazmek netusim, ale prodava se to same zelezo jako umarex air hawk , jen s jinou pazbou a optikou v cene, takze vylozene shit to snad nebude.A s jsb rs se zda jiz ok, ale to jeste v klidu proverim s Viperem. Ve vlakne optik zrovna ted pise "spokojeny" majitel, jak se mu rozsypala nova cobra po par ranach na slavce634. Tzn to same, jak u mych dvou kusu. Vlakno uz cobre zakladat nebudu, pri hledani tady toho dnes jiz vypadne dost.
SPA CP-1M 4.5
SPA CP-1M 4.5
Ano, jenže mu odešla takovým způsobem že doslova štěrká, což znamená závada potvrzena na 100% (ať již vadou materiálu, nebo něčeho jiného) Rozkopaných optik všemožných značek je tu na foru víc než dost.
U Tebe jsou to pořád takové dohady (s touhle dokážu nastřílet lépe - to já mimojiné taky dokážu s jednou optikou střílet lépe než s druhou ač nástřel na obou drží, co třeba chyba paralaxy, pokaždé zkoušíš jestli při změně polohy oka se ti nehne kříž???). Je mi úplně jedno, jestli je Cobra šmejd, nebo ne, ale v případě že se mýlíš a puškohled od začátku za nic nemůže, tak jsi tady mystifikoval párset lidí, kteří by si ho třeba někdy koupili a místo toho si koupí v dobré víře ještě něco horšího. A to že v reklamaci ti jí vyměnili za jinou závadu nepotvrzuje, ono odeslat zboží do Číny a zpět se do měsíce často nestihne. Být Tebou konečně se z toho vymotám, že je vzduchovka Bestie už víš, tak najdi někoho s pružinovým HWčkem, nebo AAčkem a ten Ti řekne jestli drží, nebo nedrží. Jestli nedrží kup si něco co přežije i kopii Diany, jestli ano, tak se zamysli nad tím jestli bylo zapotřebí tady takhle plivat po něčem co za to nemohlo.
Co se týče kopií, tak Rusové taky kopírovali německé motory a stejně to rozhodně nejezdilo
U Tebe jsou to pořád takové dohady (s touhle dokážu nastřílet lépe - to já mimojiné taky dokážu s jednou optikou střílet lépe než s druhou ač nástřel na obou drží, co třeba chyba paralaxy, pokaždé zkoušíš jestli při změně polohy oka se ti nehne kříž???). Je mi úplně jedno, jestli je Cobra šmejd, nebo ne, ale v případě že se mýlíš a puškohled od začátku za nic nemůže, tak jsi tady mystifikoval párset lidí, kteří by si ho třeba někdy koupili a místo toho si koupí v dobré víře ještě něco horšího. A to že v reklamaci ti jí vyměnili za jinou závadu nepotvrzuje, ono odeslat zboží do Číny a zpět se do měsíce často nestihne. Být Tebou konečně se z toho vymotám, že je vzduchovka Bestie už víš, tak najdi někoho s pružinovým HWčkem, nebo AAčkem a ten Ti řekne jestli drží, nebo nedrží. Jestli nedrží kup si něco co přežije i kopii Diany, jestli ano, tak se zamysli nad tím jestli bylo zapotřebí tady takhle plivat po něčem co za to nemohlo.
Co se týče kopií, tak Rusové taky kopírovali německé motory a stejně to rozhodně nejezdilo