s tím NP se zeptej cajtů, když budeš žádat - jestli je "puška samonabíjecí" dostatečná pro obě varianty brokovnice/kulovnice
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ares píše:Obávám se že se mýlíš .... podle zákona musíš uvést do žádosti o nákupní povolení maximum známých informací, které jsi schopen. Třeba tady u nás když nejsi pevně rozhodnutý, tak ti vydají nákupní povolení i na "pistole ráže 9mm". Prostě víc nevíš a basta ... ani s tím nedělají drahoty, řeknou že pokud víc nevíš tak holt víc nevíšcityshark píše:Nakupni povoleni se vydava na konkretni typ, model, razi, vyrobni cislo.
Takze odpoved na tvoji otazku je: ne, nejde to. Krome toho, ze si musis vybrat model (17/19) musis si nechat tam napsat i konkretni zbran (ukazes a reknes tuhle. Na povoleni se rovnez uvadi prodejce atd...
este Olafe doplnim, ze na nakupku muzes cekat az 14 dni... ja cekal nejaky tri tejdny...
Ano také jsem se s tímto setkal i když ne osobně.smates píše:Nevim jestli je to vsude jinak ale ja dostal NP kde bylo napsano jen samonabijeci pistole.
No vyplnoval jsem to ja sám ale s tim, ze mne zenska nechala fe formulari vyplnit uplne vse co vim ze bude zbran specifikovat. Sama rikala typ palne zbrane, raze, barva, mechanizmus apod.derringer píše:U nás jim stačí taky pistole samonabíjecí.
Tu barvu jsi vyplnil sám? Málem jsem spadl ze židle.
pistole ráže: .22LR, barva: černá