zdar vsem, dneska jsme koupil delsiho Mosina, dlouho jsem po nem silhal a od pohledu se zda jak novy, jedine co se mi zda ze bylo lehce pouzite je zoubek co drzi zaver proti vytazeni. Jeste jsem nestrilel, zitra ho jdu prihlasit. Co tam znamenaji ty znacky nemam sajn, ale aspon jsem prelouskal rok 1937

Cetl jsem kopu informaci o tom co ma byt, jaka a kde ma byt jaka mezera a kam strkat papir pro kontrolu atd. atd., ale nikde jsem se nedocetl nic poradne o cisteni, krom toho, ze cistit co nejdriv a WDcko nestaci a idealni je mydlo nebo zredeny lih. Presto jsem vsude kde uz prece jen neco bylo nasel zase nakonec WDcko nebo Konkor, pritom pri nakupu mi prodejce rikal nestrilet, pucovat a poradne, vsechen olej a vazelinu z hlavne pryc a vytrit dosucha, jinak bych nebyl prvni komu se to roztrhlo.

No malorazka to neni, tak bych nerad kdyby mi u xichtu udelal ten velky naboj poradne bum, takze jak to je? Cistit a dosucha, nebo cistit a dostrikat na zaver olejem a nechat?
Kdyz jsem dostal jednou SA58 na strelnici tak z ni malem olej tekl a po kazde rane se kourilo jak z dymovnice, tak me dost desi tady tohle, ze tam nema zustat zadny olej
diky za info
jinak asi pro ostravaky a okolnaky, vim, kde koupit naboje za 4,50 pokud jich vemete 1000ks, nebo 5,50 pokud jich vemete nejmin 200ks (dneska je opravdu 13.9.2011, pac tady ctu neco o nejakych 7-8 kackach a vic)