Monsoon Fx airguns
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Milius: nemaji. jsou v kategorii od 10 do 16ti J kde homologace neni nutna, da se obejit prave kusovym overovanim. kdyz by mela do 10ti tak je nutna homologace a uz je to se zkusebnou slozity.
FX
MILIUS: zatim jen FX ale pokud by byl zajem o produkty jine firmy tak by se dalo zacit i s tim. mas na mysli neco konkretniho nebo jen tak obecne.
aeron
Prosim Vas ta kontaktna adresa na Vasej stranke AERON CZ s.r.o., Svitavske Nab. 27, 616 00 Brno je tam aj predajna? Mam zaujem o monsoona tiez ma zaujima Vasa cena samozrejme ceske koruny a zaroven aj prislusenstvo(nejaka pumpa alebo kompresor co maju na stranke nechcem ziadne bomby). Viem si to ako obcan SR bezproblemov osobne kupit samozrejme ked bude dostupna? Alebo potrebujem ceskeho obcana s obciankou na ktoreho to napisem myslim ze za 500Kc to nebude problem zohnat niekoho z ulice priamo v Brne. Vobec ma netrapia nejake jouly ci ich je 15 alebo 16 (cim ich je viac tym lepsie) a zaroven nejake skusobne. Asi prehovorim za viacero ludi ale vacsina tu rozprava stale o jouloch mna to vobec nezaujima ja chcem presnu vzduchovku a hlavne silnu Kludne budem bez pocitu viny strielat na zahrade jak doteraz a nebudem utekat do skusobne aby mi ju doje..li to je ako dat do FERRARI obmedzovac rychlosti na 100km/h. Niektori ma fakt seru s tou poctivostou. Adresu hodim do navigacneho a pridem si pre nu. Jednoducho som sa do nej zamiloval a musim ju mat a uz pockam nebudem sa kvoli tomu trepat do Varsavy uz len kvoli ich cestam. Ked to mam do Brna po dialnici za nejake 3 hodiny. Tak chcem si to kupit naraz a komplet nech sa nemusim srat s nejakymi bombami nie som potapac a ani hasic.Vidim ze zaujemcov je tu dost zo Slovenska a urcite este pribudnu.Dufam ze do nejakych 40tis Ck sa budem mestit aj s pumpou.
Ked ti na to prídu tak pocit-nepocit zrátajú ti toKludne budem bez pocitu viny strielat na zahrade

Čo sa týka voľby medzi pumpou a bombou tak som sa tu na fóre k tomu vyjadril (v skratke: ak budeš chcieť strieľať často tak si aj tak kúpiš bombu a bude ťa stáť + pumpa).
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Jenom tak na okraj 1 - 2 joule ... Fabrika nastavuje všechno na 15 joule snad se nedomnívá nikdo kdo sřílí z větrovek že je tomu jinak
15 pro slováky 15 pro čechy 15 pro poláky
pro angličany jakbysmet prostě všude stejně Prostě napíšou energie do - DO - DO Dneska jsem měřil cca 15 vzduchovek přímo u dealera všechny chodějí od 13,9 - 14,9
a bylo jedno že pújdou na Slovensko nebo do Polska prostě je to tak nastavené.

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Alkaj prosim ta preco su tu vlakna o tuningu vzduchoviek rezu tu plastove flasky pchaju to do vzduchovych valcov, objednavaju sa originalne piesty do Gamoviek snad mi tym nechces povedat ze tuning sa tu verejne rozobera kvoli znizeniu ustovevej rychlosti alebo aby z 15joulovej vzduchovky spravil niekto 7,5joulovu. 

a este mam tu airmagnum 850 vo vyhotoveni so 16joulovym ventilom. Uz vidim ako ma niekdo buzeruje za nejaky joule navyse. Co mi zoberu vzduchovku na premeranie? Este by ju chceli odomna kupit ked je taka silna. Este ze tych nasich bratov cechov mame tak naskok inak by som si mohol akurat v nitre u frana 7,5joulove hovno a mohol by som sa kukat v dalekohlade ako sa mi kotulaju diabolky z hlavne 

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
To VLADONR: Pravidla plati pro vsechny! A ted nemluvim o Joulech - to at si resi prodejce potazmo mistni policie, urcite nebudete prvni zakaznik tohoto typu. Mluvim o pravidle c.5 pro nase forum:
5. Zakázány jsou vulgarity a urážky.
Racte se vyjadrovat slusne prosim!
Jinak "tuning" je nekdy milne spojovan pouze se zvysovanim vykonu a prekracovanim maximalnich povolenych hodnot ustove energie strely. Myslim ze vetsine "tuneru" jde hlavne o vylepseni kvality strelby - konzistence, presnost, stabilita .. a vykon se s tim pouze veze..
Jinak "tuning" je nekdy milne spojovan pouze se zvysovanim vykonu a prekracovanim maximalnich povolenych hodnot ustove energie strely. Myslim ze vetsine "tuneru" jde hlavne o vylepseni kvality strelby - konzistence, presnost, stabilita .. a vykon se s tim pouze veze..
Prepacte mrzi ma to ... uz bez vulgarizmov...Sidewinder píše:To VLADONR: Pravidla plati pro vsechny! A ted nemluvim o Joulech - to at si resi prodejce potazmo mistni policie, urcite nebudete prvni zakaznik tohoto typu. Mluvim o pravidle c.5 pro nase forum:
Alexxxus to tvoje vysvetlenie bude asi pravda je to logicke a pre tie fx airguns to bude asi platit tiez.Alexxxus píše:Jenom tak na okraj 1 - 2 joule ... Fabrika nastavuje všechno na 15 joule snad se nedomnívá nikdo kdo sřílí z větrovek že je tomu jinak15 pro slováky 15 pro čechy 15 pro poláky
pro angličany jakbysmet prostě všude stejně Prostě napíšou energie do - DO - DO Dneska jsem měřil cca 15 vzduchovek přímo u dealera všechny chodějí od 13,9 - 14,9
a bylo jedno že pújdou na Slovensko nebo do Polska prostě je to tak nastavené.
FX
Koukam ze se to tady nejak rozjelo
Vladonr: posli me prosim te poptavku na mejl: info@aeron.cz jinak do 40000SK se vlezes, presnou cenu ti poslu jako odpoved na tvuj mail.
Vladonr: posli me prosim te poptavku na mejl: info@aeron.cz jinak do 40000SK se vlezes, presnou cenu ti poslu jako odpoved na tvuj mail.