Malá odstřelovačka na 50m Praha

Všechny vzduchovkářske akce HFT, FT a jiné ...

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pitrs2
Malá odstřelovačka na 50m Praha

Příspěvek od pitrs2 » 23 dub 2025 13:47

Všechny střelce výkonných vzduchovek v ráži 5.5mm zveme na Malou odstřelovačku v sobotu 3.5 v 9hod.. Zavody se uskuteční v Praze na střelnici V Chaloupkách. Tyto zavody se již konají 19tym rokem pro majitele malorážek a letos se otevřeli i pro střelce výkonných vzduchovek. Tak přijďte otestovat své mazle vedle malorážných kombajnú věhlasných značek, kde se honí na 50m milimetry.
Více na https://www.odstrelovacka.cz/

Dav1d

Re: Malá odstřelovačka na 50m Praha

Příspěvek od Dav1d » 23 dub 2025 14:12

No nevím, mě organizátor (R.Chlapek, SSK MaO) o víkendu na přímý dotaz napsal, že:

"Soutěž je vypsána pouze pro malorážky. Nicméně si můžete přijít Malou odstřelovačku zastřílet i s větrovkou a porovnat své schopnosti s ostatními, ale bude to pouze „mimo soutěž“. To znamená, že práva a povinnosti jsou pro Vás stejné, jako pro ostatní účastníky, průběžné výsledky budou vyvěšovány včetně výsledků větrovkářů, ale z finální výsledkové listiny budou větrovky odstraněny a větrovky nebudou mít nárok na diplom ani ceny."

Dle mého názoru zde vzduchovky tolerují, ale dle jejich názoru sem nepatří. "Přijďte zas (zdržovat), my k Vám taky nelezem...".

Sice velice zajímavé disciplíny jako Timer, Zátěž nebo Běžící terč, ale pokud mám mít všechny povinnosti, ale nedostanu se se vzduchovkou ani do celkového hodnocení (a je jedno jestli ve vlastní kategorii, nebo dohromady s malorážkami, kde sebelepší vzduchovka dobrou malorážku prostě dohnat nemůže), a nemám nárok na ceny, není to za mě závod otevřený pro vzduchovky.

Pokud by organizátor vzduchovky připustil na roveň malorážkám, přijel bych tam rád. Současné nastavení mě trochu demotivuje. Prachatice nebo Stará Lysá to mají alespoň férové pro všechny.

Tě pic,

Horda
mot

Re: Malorážná odstřelovačka

Příspěvek od mot » 29 dub 2025 17:51

SSK Malá odstřelovačka zve na 1. letošní závod, který se koná v sobotu 3.5. od 9 hodin na střelnici v CHaloupkách

To Davi1d:

Nevím,co tě na tom pohoršuje. Tahle soutěž vznikla v roce 2006 a jako liga se střílí od roku 2008 a byla od začátku postavena pro malorážky, tedy tam větrovky nemají co dělat. R.Chlapek ti to vysvětlil úplně přesně :" Chceš si to zkusit s větrovkou? Tak jo ,ale jen mimo soutěž." Nevidím na tom nic neférového.
Že to má Standa Vreštiak v Lysý nastavený jinak je jejich věc. Tak jezdi tam a máš po problému.
Dav1d

Příspěvek od Dav1d » 02 kvě 2025 00:29

To Mot:
Nepohorsuje. Jen jsem upozornil, ze to není závod pro větrovky.

BTW, vás by motivovalo jet na "závod" , kde budete mimo pořadí? 🙂
mot

Příspěvek od mot » 02 kvě 2025 11:51

Konečně jsi to snad pochopil. Je to opravdu soutěž pro malorážky.
A na tvůj dotaz ti odpovídám:" Pokud bych si tu soutěž chtěl vyzkoušet,tak bych musel přijmout podmínky oganizátora" Buď je přijmu nebo pojedu jinam. Je to strašně jednoduchý. To by snad pochopil i retard.
Dav1d

Příspěvek od Dav1d » 03 kvě 2025 19:33

Já myslím, že jsem to pochopil od začátku. Pozvánku k závodu pro silné vzduchovky jsem sem nedával já. A protože vaše pravidla respektuji, tak jsem se ani nepřihlásil.

Nicméně teď už chápu i to, že na soutěž kde jste organizátorům vy, jít nechci. To bych byl ještě větší retard, než se zdá Vám.

Zdravím,

Horda
mot

Příspěvek od mot » 03 kvě 2025 20:15

Tak to jsem opravdu rád.
Odpovědět