Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:
Re: Malá "odstřelovačka"

Příspěvek od rimfireBR » 01 pro 2009 20:01

potvrzuji sportovcova slova je hojně tahle montáž využívána pro Suhl a Anschutz u malorážkového BR v USA :wink: myslím, že se dělá black a silver steel :!:
rimfireBR

stavinoha

Příspěvek od stavinoha » 01 pro 2009 20:36

jo ta se mi líbí pokud si jí někdo budete obědnávat tak i pro mě prosím průměr 30 a černou ,jsem na tyhle věci obědnávání ůplnej tatar umím jen dobírkou, nějaký převody peněz jsou pro mě sci-fi a ješně ze zahraničí hrůza!! takže myslete na mě podělíme se o poštu a bůh ví jaký poplatky Dík. :)
stavinoha
stavinoha

Příspěvek od stavinoha » 06 pro 2009 22:28

Sportovně střelecký klub 0610 V a r n s d o r f
pořádá 13.12 (neděle) 2009 od 9.00 hod.

Dvojboj - malá odstřelovačka- pistole..

Jedná se o otevřenou soutěž ve střelbě na různé cíle a za různých situací. Soutěž bezpečně zvládnou i začátečníci.
Akce je určena pro zájemce o sportovní střelbu, držitele zbrojního průkazu.

Střelnice : AVZO Varnsdorf – ul. pohraniční stráže

Zbraně : libovolné malorážky s optikou i bez ní ( je možnost zápůjčky )
- zvětšení puškohledu nerozhoduje ,

Počet nábojů : do 50 ks. LR.

Startovné : 80,-

Discipliny: .informace o některých disciplinách byly čerpány na stránkách
www. malá odstřelovačka.cz (SSK N. Paka)
- střelba vleže s oporou do 50 m. možno používat dvojnožky

Pistolová disciplina : Velkorážná pistol, revolver (min. r. 7,65 mm), 25 m. terč 50/20
5 nástřelných ran, 10 ran do soutěže v čase 5 min. obouruč nebo jednoruč, vstoje.

Body z obou disciplin se budou sčítat.

informace na t.č. 605 712 967- Jaroslav Chyba (jar.chyba@seznam.cz)

Srdečně zvou kamarádi z Varnsdorfu a přifařeného okolí. Přijďte se vyvětrat a vyhnat pavouky z hlavní!
stavinoha
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 14:32

tak se blíží čas vydání ZP a Suhl jsem zatím nesehnal . Měl jsem takovou debatku na střelnici s jedním pánem . Psal jsem se ho na jeho názor na odstřelovačky ( doporučoval koupit rovnou velkou ) ,ale říkal ,že kdyby byla ČZ tak špatná jak lidi říkaj tak by se dávno neprodávala. Zas mi nasadil brouka , nová je nová , tak uvidím jak to nakonec dopadne. Jinak mi bylo řečeno ,že ti co maj Sahl tak jí budou vždy chválit stejně tak i ti co maj jiné zbaně , holt každej si pochvaluje to co má .
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 12 pro 2009 14:55

Suhl jsem měl a už nemám, takže snad nemohu být podezírán z toho, že chválím, co mám. Mohu bez uzardění říci, že kdyby se suhlka dělala s levým závěrem (jsem levák), nikdy bych levou anschützku 1907 nekoupil - je to fakt dost peněz, přestože jsem ji koupil za velmi rozumných podmínek a jsem dnes rád, že ji mám. Nicméně za peníze, za které se dnes suhlky prodávají, jinou zbraň na podoné úrovni nekoupíš. Ta cena je dána tím, že jsou to stále flinty ze svazarmovských zásob, ale ty pušky jsou na velmi vysoké úrovni. Konkurovat jim do jisté míry mohou ruské zbraně SM-2, případně Ural 1 až 6 a v určité oblasti MC-12. ZKM 456 bohužel této úrovně nedosahuje a nikdy nedosahovala.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 12 pro 2009 15:46

A k tem zbrojovackym malorazkam ZKM.. 99% jejich majitelu jsou myslivci a podle toho je potreba brat pocty prodanych kusu "vazne". Zbrane to nejsou spatne, sam jsem na ZKM zacinal .. ale jakmile jsem jednoho dne koupil SUHL150, od te doby jsem se ZKM jiz soutez nestrilel .. ta zbran sice strilet umela velmi dobre, ale na stejny vysledek, jaky dam se SUHL kdykoli a kdekoli, se clovek se ZKM hrozne nadre a je zapotrebi mit i kus stesti :-)

Byt myslivec, tak si asi zakoupim nejakou peknou 453 American .. ale na soutez typu MaO radeji neco, co ma tercovou spoust, kolmou pistolovou rukojet a tezkou hlaven.
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 16:37

nevíte někdo nějakej odkaz na fotky upravenejch Suhl ?
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 16:49

nebo jinak ,hoďte sem fotky těch vašich odstřelovaček
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 12 pro 2009 16:57

Podívej se na tyhle Sidewinderovy stránky:
http://www.strelectvi.info/mao_soutez/
Tam najdeš prakticky všechny zbraně, s nimiž se MaO střílí.
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 17:34

moc pěkný , padla mi do oka úprava
Přílohy
013.jpg
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grinch » 12 pro 2009 18:02

no vybral sis tam tu nejlepsi upravu co tam je:) pisni Sportovci ohledne zkusenosti.. ale co sem zatim slysel na vyrobce tehle pazby tak to chrli jednu za druhou a o kvalite od dvou k jedne:)
Kurzy GTac.cz - Dynamic Precision Rifle - http://www.GTac.cz
mkouba

Příspěvek od mkouba » 12 pro 2009 18:28

Art: Tak to nebyla nejstastnejsi volba :wink: Zdenkuv Ruger 10/22T v pazbe Klinsky. Asi je to opravdu jedna z nejhezcich zbrani, ale je to semi-auto se vsemi neduhy. S tou flintou je spousta zabavy, obcas nastrili i vynikajici vysledek, ale na uplnou spicku v soutezi proste nema. A to uz jsme do tuningu investovali penez, ze by za to byla nova Anschutz.. Jinak takhle vypada muj Ruger K10/22T v pazbe Boyds:

Obrázek
Air Arms EV2 MK III
sportovec

Příspěvek od sportovec » 12 pro 2009 18:43

Art : Ruger 10/22T má zde své vlastní téma, mrkni do něj od začátku ať jsi v obraze. S touto flintou jsem dosáhl v daných podmínkách, přesnostního maxima a další posun nastane až s novým, frézovaným pouzdrem závěru. Mám nějaké novinky, tak toto téma brzy oživím.
K Mao : Pokud chceš střílet naší Mao tzn. dle pravidel ssk Nová Paka a chceš mít pocit konkurenceschopnosti, tak si pořiď terčovnici a to od Suhl směrem ke hvězdám. Zítra jede pět Maoistů na BR do Lysé nad Labem pro trochu odreagování a poladění svých flintiček. Přijeď a uvidíš jednak "malé odstřelovačky " , tak i potřebnou přesnost pro položky Mao.
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 20:01

tak já bych se chtěl co nejvíce přiblížit vojenským odstřelovacím puškám za lidské peníze :lol: a Anschutz už je úplně něco jiného .Pánové mě jde o zábavu ( závody fakt né ). prostě si chci hrát na vojáky jak malej Jarda ( sorry jestli jsem nějakého Jardu urazil ) :lol:
Art

Příspěvek od Art » 12 pro 2009 20:20

tak jsem to projel a hned na první stránce jsem uviděl cenu aa už jí nechci :lol:
Odpovědět