Já střílím zásadně na 10m na papírový terč,takže mě průraznost plechovek a podobného odpadu příliš nezajímá.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Anonymní píše:Nedávno jsem koupil tuto vzduchovku a musím říct, že za tu cenu je to docela solidní hračka. Po krátkém vyladění hledí rozbombarduje desítku a její okolí na 5 m i můj devítiletý syn. Razance je vyhovující, náklady na bombičky směšné. Jen jsem se chtěl zeptat, je-li vhodné podniknout nějaké úpravy pro minimalizaci opotřebení nějakého slabšího dílu, případně na jaké závady se připravit. Díky všem za odpovědi.
Kavy, napr. ja mám inú pištoľ, stála ma podstatne viac a nerád by som tesnenie ju za*ral sajrajtom zo sifonoviek.Kavy píše:Proč lidi používají 12g bombičku,která je 10x dražší ,to překvapivě nevím.
Asi neví co s prachama,nebo protože je nebaví měnit 7g bombičky,která vydrží 40 pěkných ran(50tá rána je už flusátko).
Tá redukcia, ak je myslené toto:Kavy píše:...Na 12g bombičku si budeš muset někde opatřit jiný uzávěr,protože k pistoli je uzávěr pro české 7g bombičky.
Redukce na kterou jsi se ptal slouží pro plnění pistole z kyvet.Pokud nechceš plnit z kyvet-nepotřebuješ redukci.