levn? brokovnice na trap a skeet
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
hledám levnou brokovnici na tyto dvě disciplíny v ráži 12x76
Some people think they can outsmart me.Maybe,maybe.I've yet to meet one that can outsmart bullet.
Re: levná brokovnice na trap a skeet
stejne,jako :hledam auto na okruh a do terenu.jedno a to same to asi nebude 

tak tady jdou dělat kompromisy, ale třeba nevim proč 12*76, 12x70 je dostatečný a beztak nejrozšířenější.. pak by vyhovělo i ZHčko s výměnnými laufimy.
anebo teda vybírat něco s výměnným zahrdlením ale délka hlavní zůstane a pak třeba bude na trap krátká nebo na skeet dlouhá.
Když na to přijde, tak někomu může stačit i 60 let stará lovecká dvojka po dědkovi a dohánět střelivem a rukama
anebo teda vybírat něco s výměnným zahrdlením ale délka hlavní zůstane a pak třeba bude na trap krátká nebo na skeet dlouhá.
Když na to přijde, tak někomu může stačit i 60 let stará lovecká dvojka po dědkovi a dohánět střelivem a rukama

Nejde!Prostě NNe
Kloním se k sssysssel.... Mám jí už nějakej ten rok, rekreačně střílím jak skeet, tak i trap plus lovecké účely. Nějaká ta tisícovka broků padla od obyč trapů a skeetů až po pár magnumů a nějaká ta stovka slugů. Spokojenost maximální.
Cogito ergo armatus sum.
O tom žádná
za ty prachy je to víc jak super, sám sem o ní párkrát zauvažoval i sem z toho zabouchal ale už mam ZHčka a nějak taky spokojenost. ještě víc se mi zamlouvá automat http://www.boneto.cz/samonabijeci_broko ... izh_mp_153 to ale nemá prakticky vysvětlení, se mi prostě líbí
,že je jednolauf ani neva- setejně běhá bez závad, narozdíl od Iž. mi zas moc nesedí, ale je to stroj. Pak taky po sobě nerad nechávam bordel, třebaže stejně hilzny po akci sbíram.

Nejde!Prostě NNe