Vsechno je otazkou miry perfekcionismu .. myslim ze nekomu udela radost a bude nadosmrti stacit Delta 4x32 .. a jiny nebude mit pokoje, dokud nebude mit vsechno, co jsem psal vyse..
Ja jsem na sve 200S dlouuho strilel s Nikkem 4-12x50 a stacil mi bohate, jen mi vzdy stvalo, ze kriz je dost tlusty, nemuzu premirovat a ta paralaxe se proste neda korigovat a pouzivat pro mereni, pokud clovek vylozene nelezi nebo nesedi u opreny pusky.. nedavno jsem si rekl, ze si udelam radost a koupim si neco zase o tridu nahoru..
Muj zamer jsem psal, je to Falcon Merlin 4-14x42 MP20.
A jak jsem daleko? .. na zacatku!
1.) Objednal jsem ho u B.A.R. - neprobehla platba kreditkou, oni Anglani znaji jen embosovane karty.
2.) Objednal jsem ho u
www.airgunforhunt.com (Kypr, Limassol), tam platba probehla ale ejhle - napsali mi, ze kousek pred odeslanim neprosel kontrolou, byl pry vadny a novy nebude, jelikoz vyrobce radu MERLIN jiz nebude vyrabet.. vratili mi penize
3.) Rekl jsem si kaslu na to, objednal jsem celkem zajimavy a hodne levny BSA Side Focus v U.S.A. .. platba v pohode, ale ejhle .. napsali mi, ze se omlouvaji, ale nemaji potrebnou exportni licenci, takze zase vraceni penez.
4.) Rekl jsem si kaslu na to, objednal jsem overenou klasiku, Deltu Titanium 4-16x42 MD .. ale ejhle .. napsali mi z Binoxu, ze neni a bude nejdrive v Breznu
5.) Z poslednich sil jsem udelal znovu objednavku u B.A.R. (zase puvodne zamysleneho Falcona), poslal penize prevodem a ted cekam a modlim se, aby zase nebylo nejake ejhle..
Jestli to sklo fakt prijde a bude to OK, bude to asi zazrak .. ale co bych neudelal pro svou vlastni spokojenost

.. kdyz chci postranni paralaxu a vse ostatni - a to do 10tis