kryt? st?elnice
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravim, i když mam možnost treninku přez zimu, zajimalo by mne zda mimo Plzeňskou střelnici existuje někde v ČR jiná hala určená pro střelbu-min.50metru střeliště. DIky
Re: krytá střelnice
V Myte u Rokycan je kryta 50m
Liberec - aréna.
-
- Odborník na zbraně
Praha 3 Kapslovna - tam to ale ovládají biathlonisté, dále nekřešťansky drahá Praha - Rajská zahrada, p. Ondra.
- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
v LiberciArena potvrzuji je super moznost vcetne velmi dobrych br stolu, jezdim tam ladit vzdy pred novou sezonou
je tam : cisto, teplo, zazemi s obcerstvenim a prizniva cena:-)
Myto ? kde to tam je? A jak to tam vypada ?
rimfireBR
je tam : cisto, teplo, zazemi s obcerstvenim a prizniva cena:-)
Myto ? kde to tam je? A jak to tam vypada ?
rimfireBR
Do Kapslovny se dá po telefonátu zajít. Ovšem do kultivované střelnice to má daleko asi jako já do sv. Petra
. Když si na tu jednu jedinou, první a poslední návštěvu vzpomenu, tak se oklepu hnusem. Jen by mne zajímalo jak biathlonisté zkousávají ten zahulený vzduch typu nádražní hospody po otevření prvních dveří ke správci.

Je to budova sladovny, www.club-sladovna.cz - ty dve veze, co jsou videt hned u D5. Je to v jednom patre, 50m, pouze zakladni vybaveni, stoly ze skolnich lavic apod.rimfireBR píše:Myto ? kde to tam je? A jak to tam vypada ?
rimfireBR

diky moc, tak přemyšlim kam vyrazit na maly soustředěníčko,.... díky 

Nedělej modelku
a trénuj venku. Já jinak nestřílím, nebe nad hlavou má svoji energii ...

- rimfireBR
- Kontaktovat uživatele:
No tak ta Sladovna u Mýta vypadá velmi pěkně a na soustředění by to mohlo být fajn ( střelnice, tělocvična, fitko, restaurace, ubytko )
dávám za 1.

dávám za 1.

Sportovče, holt jsem lama nebo si cením svého zdraví a chtěl bych ještě příštích pár let střílet tam kde střílim
nejde ani o to zda jsem nebo ne modelka ale že mam hadry ktery na sobě musim mit at je zima nebo teplo.... takže skratka venku se to čemu se věnuju neda 
jinak fakt diky, ted se chystam že budu volat do Liberce a pokusim se něco dohodnout a ta druha střelnice.... no pecička, jak napsal "rimfireBR"...taky tam asi zavítám
Ještě jednou moc diky

jinak fakt diky, ted se chystam že budu volat do Liberce a pokusim se něco dohodnout a ta druha střelnice.... no pecička, jak napsal "rimfireBR"...taky tam asi zavítám

Otrokovice GunCenter - 150m