Koup? p?edovky? ano ?i ne?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím Fifo, prišiel mi už Deerhunter od Ardesy, kúpil som si aj gule ale neviem zohnať čierny strelný prach, zápalky a čistiace sady. Som z Banskej Štiavnice a v BB som bol pozrieť, nemajú. Nevieš mi poradiť, kde najbližšie by sa to všetko dalo zohnať? A zápalky sú jeden druh (myslím rozmerom), alebo je ich viac druhov? Aby som nekúpil kravinu.
Vitaj v Clube!
Gratulujem ku kupe, na zaciatok dobra volba, uvidis ako Ta to chyti, ako sa Ti bude darit, mozno neostane len pri jednej puske.
Prach a kapsle kupis v Dease v BA, doporucujem zasobit sa aspon na dve sezony, kapsle su v rozmere 4mm, ja pouzivam klasiku SB. V Tvojom okoli nepoznam nic, kde by to predavali. Skus oslovit chalanov z SWS BB, iste maju kontakty.
Na akcii si asi nebol na Balazoch, ze? Ja som bol.
Gratulujem ku kupe, na zaciatok dobra volba, uvidis ako Ta to chyti, ako sa Ti bude darit, mozno neostane len pri jednej puske.
Prach a kapsle kupis v Dease v BA, doporucujem zasobit sa aspon na dve sezony, kapsle su v rozmere 4mm, ja pouzivam klasiku SB. V Tvojom okoli nepoznam nic, kde by to predavali. Skus oslovit chalanov z SWS BB, iste maju kontakty.
Na akcii si asi nebol na Balazoch, ze? Ja som bol.
Ahoj Fifo. Odpovedam ti za kamarata uz nieje asi online. Na Balazoch sme boli, bol som tam aj z manzelkou. Mi sme ta aj hladali ale nevedeli sme tvoje meno iba nick a ten nikomu nic nehovoril. Tam sme u jedneho chalana videli derhuntera tak sme si ho kupili obaja, dnes nam dosli. Boli tam velmi ochotny pani ukazali nam aj rangera aj woodsmena. velmi pekne pusky ale na zaciatok sme si zvolili derhuntre. Daju sa poslat zapalky aj na dobierku? Popripade aj vezuvit? Dik.
Jediny kto tam mal Deerhunter bol Heno z SWS-BB.
Ja som tam zostal do konca a buchal som po sutazi zo Sharpsky.
Nikto sa ku mne nehlasil.
Skus si zavolat do Deasu, povedia Ti viac.
http://www.deasarms.sk/
Ja som tam zostal do konca a buchal som po sutazi zo Sharpsky.
Nikto sa ku mne nehlasil.
Skus si zavolat do Deasu, povedia Ti viac.
http://www.deasarms.sk/
Tak si nas musel vidiet. Stali sme na rohu dvaja chalani a ciernovlaska. Boli sme na cervenej fabii. Ten chalan co mal derhuntera bol v tej drevenici hned v prvej miestosti od nas. Skoda ze sme sa nedohodli lebsie, urcite by sme sa od teba vela naucili...Dufam ze sa este niekedy stretneme na nejakom dalsom podujati..