Knihy o zbranich v el. podobe
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
rád bych se zeptal,jestli je možné sehnat knihy o zbraních a časopisy jako třeba Střelecká revue v elektronické podobě.Fora v cizině mívají své knihovny.Neplánuje se zde něco podobného?
Re: Knihy o zbranich v el. podobe
a ako to konkretne myslis? co by to malo byt? ak myslis trebars nascanovanu strelecku revue a tu verejne vystavenu, tak by to asi bolo porusenim autorskych prav... a to preto nik nespravi
alebo myslis daco na sposob zalozenia vlastneho "casopisu" a clenovia fora by prispievali vlastnymi clankami donho?
osobne si myslim ze nic take tu nebude
alebo myslis daco na sposob zalozenia vlastneho "casopisu" a clenovia fora by prispievali vlastnymi clankami donho?
osobne si myslim ze nic take tu nebude
jde mi o studijní zdroje,prostě co nejrozsáhlejší elektronickou knihovnu,ve které bychom si mohli jednotlivé věci nastudovat a ptát se až pokud by něco bylo nejasné nebo kdyby to vyžadovalo zkušenost.To je naprosto běžné v každém oboru,tedy i zde.Já teď uvažuju,jestli mám zaplatit 20usd v Gunsmith foru,kde mají několik set knih.Jiná ,menší knihovna o zbraních je na Pyroforu,takže vznik knihovny při foru tak zavedeném jako je toto by bylo jedině správné .
Thrax
Myšienka je to veľmi dobrá a pekná, Myslím že by stačilo keby admini na fóre vytvorili priestor, kde by sa opravené a skorekturované články vkladaly. Stačí čítať toto fórum a šikovných ľudí čo vedia písať je tu požehnane.
Potom stačí už len dotyčného osloviť aby upravil svoje texty, pridál zopár fotiek a časopis môže vychádzať mesačne alebo kvartálne. Nahádzať to do editora a urobiť PDF.
Myšienka je to veľmi dobrá a pekná, Myslím že by stačilo keby admini na fóre vytvorili priestor, kde by sa opravené a skorekturované články vkladaly. Stačí čítať toto fórum a šikovných ľudí čo vedia písať je tu požehnane.
Potom stačí už len dotyčného osloviť aby upravil svoje texty, pridál zopár fotiek a časopis môže vychádzať mesačne alebo kvartálne. Nahádzať to do editora a urobiť PDF.
stará online súťaž, výsledku k dispozícií
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
www.vzduchovkyonline.wz.cz
Všetko o opakovacej vzduchovke vzor 47
www.ss2men.wz.cz
To není jen o prostoru. Kdo chce, může vyvinout iniciativu, dobročinnosti se meze nekladou. Klidně napište recenze na zbraně/střelivo/střelinice, přidejte fotky, udělajte z toho PDF a založte pro to thread. Kdyby se to nějak rozrostlo (což si bohužel nemyslím) tak by šly udělat zvlášť stránky. S korekturou si nedělejte starosti, redakční korektory nemáme a nikdo za to nadávat nebude. Ale ne že někdo napíše vydět a podobně 
Když se to tak vezme tak recenze na zbraně jsou většinou první příspěvky uživatele co si jí koupí.
Thrax ale zřejmě myslel literaturu od odborníků - tam vidím problém, nascanovat by se to dalo, ale to porušuje autorská práva. Dalo by se to sdílet PtP, ale to je to samý.

Když se to tak vezme tak recenze na zbraně jsou většinou první příspěvky uživatele co si jí koupí.
Thrax ale zřejmě myslel literaturu od odborníků - tam vidím problém, nascanovat by se to dalo, ale to porušuje autorská práva. Dalo by se to sdílet PtP, ale to je to samý.
no,já tu takových knížek co jsem si volně (bezplatně)stáhl z webu mám několik,tak když mi admini řeknou,co mám udělat,rád to sem natáhnu.
Co se týká SR,tak to je u mě mohutná hromada pod postelí a hledat je v tom skoro nemožné,přitom je to dobré čtení,takže kdyby si redaktoři SR uvědomili,že můžou vydělat i na tom,co napsali před desítkami let,tak by snad nějakou CD verzi udělat mohli.
Co se týká SR,tak to je u mě mohutná hromada pod postelí a hledat je v tom skoro nemožné,přitom je to dobré čtení,takže kdyby si redaktoři SR uvědomili,že můžou vydělat i na tom,co napsali před desítkami let,tak by snad nějakou CD verzi udělat mohli.
-
- Odborník na zbraně
Zajímavé knížky vč. Jurjevovy střelecké bible se dají stáhnout ze serveru Slovenského střeleckého svazu na adrese www.shooting.sk Škoda, že ČSS chrápe a není schopen něco podobného vyprodukovat. Doporučuji stáhnout a dál neposkytovat, protože pokud to poskytnete třetí osobě, dopouštíte se porušení autorského zákona (ostatně na tom serveru to taky uvádějí).
Pro případné samopsavce uvádím, že v pistoli, v neděli a v prdeli se píše měkké i. Nechci si hrát na lingvistu, ale pokud někdo je schopen si na třech řádcích textu vysloužit kouli z pravopisu, myšlenka, byť sebelépe míněná končí v již zmíněné p..eli.

Pro případné samopsavce uvádím, že v pistoli, v neděli a v prdeli se píše měkké i. Nechci si hrát na lingvistu, ale pokud někdo je schopen si na třech řádcích textu vysloužit kouli z pravopisu, myšlenka, byť sebelépe míněná končí v již zmíněné p..eli.

Asi dobre nevidim ale na www.shooting.sk som nenasiel ziadne knihy na stiahnutie
Tu je jeden link na volne pristupnu prirucku praktickej strelby www.volny.cz/vavahome/.

staci sa len zamysliet kto asi potrebuje prirucky... no predsa treneri, tak kliknem na trenerov a co tam asi najdem? prirucky...DUSan píše:Asi dobre nevidim ale na www.shooting.sk som nenasiel ziadne knihy na stiahnutieTu je jeden link na volne pristupnu prirucku praktickej strelby www.volny.cz/vavahome/.
http://www.shooting.sk/main.php?id_menu ... ska_flag=0
-
- Kontaktovat uživatele: