Omlouvám se, ale vůbec se v tom neorientuju, jen potřebuji nábojnicový pás a do něj cca. 30 prázdných nábojů.
Něco jako toto (pátý nebo šestý zleva)
Díky za aždou informaci nebo radu...
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To je v pořádku, já ty tvoje skříně znám z ocguru, nezajímají mě jenom zbraně.Stoobi píše:A moc mě těší, že mi radíte s takovým zájmem, jdem opravdu poměrně velká lama v tomhle ohledu. Díky
Jo kdyby si byl zaregistrovany tak by si vedel, ze kazdy uzivatel ma svuj vymezeny prostor pro prilohy (tzv. prilohovy box). Az si ho Stoobi zaplni... bude namydlenejAnonymous píše:Mě fotky nevadí, mám obrázky vypnuté a kvůli tomuhle jsem si je zapnul a rád
Vadit by to mohlo adminovi, ale ten by se ozval.
No, tak to by byl asi ideální případ. Pak už jen někoho s ZP, kdo ti koupí ty kulky. Je to korunová položka (jedna cca 2 až 3,-Kč).Stoobi píše:No tak nějak se mi nabízí jedna možnost, jak bych mohl nějaké nabojnice získat, takže uvidím, jestli to dopadne. Ale je možné, že to budou nějaké z kulometu, ovšem nejspíše vystřílené. Ale tady nevím, jak to pak vypadá...jak hodně je nábojnice zdeformovaná po výstřelu? Co by bylo potřeba nahradit, nebo tak?