Kam chodi strilet Brno?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Lazaři nedáme úterý o něco dříve, pokud se tedy vůbec domluvíme? Nebo můžeme s ohledem na roční dobu opět přejít na víkendy.
Naposledy upravil(a) cannis dne 15 zář 2014 19:14, celkem upraveno 1 x.
Re: Kam chodi strilet Brno?
Ja to driv jak na 6 nedavam takze pro me ty vikendy. Prece jen o pul osme uz je celkem tma a kor v tom lomu.
Walther LG300 / Burris Timberline 4.5-14x32
http://www.hft-brno.cz
http://www.hft-brno.cz
Já jsem pro sobotu dopoledne ale pokud se to dohodne na jiný termín, tak se přizpůsobím
Já se teď bohužel několik týdnů nezúčastním. Jsem pracovně mimo. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Zkuste se během týdne shodnout a vyjádřit k vikendovemu termínu všichni.
Vikendy jsou v poradku prijedu, dohodneme se na sobotu nebo nedeli?
Zrovna jsi mohl napsat, co by tobě víc vyhovovalo, ať v tom máme trochu jasno, který den se sejde víc hlasů.
V nedeli
Zatím to vypadá na minimální účast. Škoda Bakliho nemocné tauky, Matesovy stavební aktivity, Marťynovy dočasné pracövní indispozice. No a co ostatní? Mohli bychom dát mini závod/trénink na pár sklopek(pro tuto příležitost právě dokončuji speciální stojany. tak kluci pojďme něco spáchat.
Doufám,že ty stojany nebudou zařazeny autorem jako přísně střežené výrobní tajemství
Když dobře poslouží na kameni v lomu,poslouží dobře i na zmrzlé louce.

Když dobře poslouží na kameni v lomu,poslouží dobře i na zmrzlé louce.

Pokud se osvědčí, budou k dispozici k okopirování. To je jasné 

Mně obecně víkendy moc nevyhovují, protože jeden týden jsem v práci a druhý to doháním doma a tak pořád dokola.
Takže je mi vlastně jedno zda v sobotu nebo v neděli. Ale když někdy budu moci tak se rád zúčastním. Tento týden, ale určitě ne.
Mimochodem je dobře, když se něco děje, že to tu píšete, protože sem koukám ( hlavně, když vím, že můžu
)
Takže je mi vlastně jedno zda v sobotu nebo v neděli. Ale když někdy budu moci tak se rád zúčastním. Tento týden, ale určitě ne.
Mimochodem je dobře, když se něco děje, že to tu píšete, protože sem koukám ( hlavně, když vím, že můžu

Jede zitra nekdo do lomu?Pavle kdybys jel, vezmi sebou prosim Te criketa s meoptou rad bych do ni hodil vokem
Naposledy upravil(a) Runner dne 20 zář 2014 17:15, celkem upraveno 1 x.
Jedině odpoledne, nedělní rána mi vyhovují nejméně a to bysme tam stejně byli sami dva