Jak bude vzduch, rozhodím to znovu, pokud teda nebude chyba v tom Combru. Ideál by byly hradla, jenže Anton je někde mrtvej , tak snad o víkendu. Jen mi přijde divný, že měří dobře .177 a .22 dělá neplechu. Hm, ještě bych to mohl vyzkoušet s Royalkou, ta je ve .22 . Dám pak vědět jak jsem dopadl a co bylo příčinou. Díky za všechny rady Blue_L
Odteraz uz nebude rozborka zlozita Aj ked je to arabsky
Jo vie niekto co tam ten arab kutííí na 21min 15sekunde sa otoci chrbtom a cosi tam majstruje kliestami na regulatore ???!!!! Dost zahadne sa tvaril a cosi zasomral pred tym ukonom
Zoznam o-kruzkov pre cricket Mozu byt vsetky NBR70 ?
2.8 x 1.6 - 2. (charging port, screw the plate spring tension adjustment descent);
3.5 x 1.5 - 2. (filler neck);
4.0 x 2.0 - 2. (regulator);
5.5 x 1.5 - 1 pc. (barrel - Seal rammer *) This O-ring must be other on .177 and .25 cal.
9.0 x 2.0 - 2. (pressure gauge, regulator )
10.0 x 2.0 - 1 pc. (new regulator from number 340 and higher)
11.0 x 1.5 - 2. (barrel - seal bypass)
17.0 x 1.5 - 2. (rear cap (air valve assembaly) - sealing bypass)
23.5 x 3.0 - 4 pcs. (front and rear cap, reducer) This O-Ring may be other now.
29.5 x 1.5 - 2. (mags).
Notes:* - There was lot of rifles with a ring 5.5 x 2.0
Viete niekto na co sluzi maly "cervik - nastavovacia skrutka" na obrazku v kruzku ??
Je to pri spusti. Stalo sa mi, ze sa sam od seba otrasmi vytocil a vypadol mi cez dieru v pazbe na spust. Nastastie spadol na stol, takze som ho hned masiel a nasrobolval spat a poistil loctitom.
Sice Cvrka nemám,ale podle fotky to bude jen doraz spoušťe.Nebo jiná poloha pro spoušť,jenže na to je tam málo místa.
Ono to nestřílí že děláš rozbor funkcí?
Prave ze ten cervik vypad pri strileniiiiiii ale strielal som dalej a pak som isiel hladat odkial ze vypadol. Lenze ziadnu zmenu ci tam bol alebo nebol som si nevsimol preto som sa pytal ci niekto nevie aku tam moze mat ulohu
Vyfoť to ještě zhora.Mi to připadá,že to drží to prodloužené táhlo a nebo je to doraz toho táhla.Mě se kvulí tomu Cvrk nechce rozebírat,ale taky by mě to zajímalo .
No je to doraz spušte kedže jazyček sa da nastavit v celom rozsahu lučiku. Ja tam ten červik ani nemam som ho vytiahol podla mojeho nastavenia je tam nepotrebny zbytočne vypadaval.