KalibrGun Cricket
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Takže rok 2013 a něco. Díky 

Kalibrgun Cricket .22 + CZUB 6-24x50E-SF
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Re: KalibrGun Cricket
Mate dost blizke serial nr. s cannisem
Ale resil se aj HW moderator
aj som to vyresil ale pouzivam original 

Ale resil se aj HW moderator

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
To jo, možná se i sešly v jednom skladu:-) Vím, že si to řešil ty, jen už tam pak žádná zmínka nebyla proč si ho nakonec nepoužíval. Jestli pouze minimální rozdíl nebo neorigo vzhled?
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
spíš v tom takoví rozdíl nebyl viď jendo
já mám tedy Vulcana ale když s ním strilim bez přídavného mod. tak je to docela slyšet třeba proti něčemu se to rozleha viděl jsem některé moderátory navrtane sám doma jeden mám Airforce u flinty to udělá větší ranu díky těm dirkam se odvede vzduch mimo. ale potom je to tišší ve směru střelby.

Vím, že tady jeden člověk i navrtával origo moderátor a přišlo mu to lepší, ale taky pak už žádná zmínka.
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Tie dierky trocha pomožu znižiť hluk ale len velmi, velmi malo, žiadne zazračne zniženie hluku od toho nečakaj.
Rozdiel nepatrny a vzhladovo hrozne
tak preto pouzivam povodny. Uz si spominam ono to bola nahrada v dobe, ked bol moj originalny prvy moderator na reklamacii. Skrtali diabolky. Pak mi za 2 tyzdne prisiel novy a pak som to prestal pouzivat.
Pavle ak ti mozem poradit pokial nemas problem s presnosti tak bych do moderatora nic nevrtal ani ho neupratoval.
To len taka soudruzska rada 

Pavle ak ti mozem poradit pokial nemas problem s presnosti tak bych do moderatora nic nevrtal ani ho neupratoval.

Ok, dám na Tvoje rady a končím s tématem "Moderátor" 

Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Pump Hill MKIV
Air Chrony MKIII
Kup si predlženy vrtak priemer 7mm a prevrtaj tie prepažky vo vnutri- uvnitr a potom si ju chod nastreliť, uvidiš ako sa ti zlepši presnosť.
On ale asi neřeší presnost nýbrž hlučnost
a vo vo vooo tom to jeee. 

To mi je jasné, že rieši hlučnosť, ja som reagoval na prispevok od Bluela že mu škrtali diabolky v moderatore. Na čo ti je ticha zbraň ked s nou nič netrafiš? Ved zrovna ty si do nedavna riešil presnosť svojich bulpupov, a sťažoval si sa na presnosť. Toto je jedno z riešeni a čo sa tyka toho hluku tak zvetšenim na 7mm sa hluk absolutne nezvyši, zato presnosť sa zlepši o 100%.
řešil no a vyřešil novou hlavní ale to je jedno moderátor na to má vliv u Vulcana mi taky škrtali diabolky a šel na výměnu až ten nový model modusu to vyřešil. nicméně když jsem prikoupil přídavný tak o ten mi taky škrtali blbě to dosedalo na sebe tak jsem přídavný vracel trubičku za ranec. myslel jsem si že jsou v tom také přepážky ale nic nakonec jsem koupil za 300kč airsoft a upravil a je to na stejné urovni.
Ja by som na Loskyho miste zatim nic neprevrtaval. On sa s tym len zoznamuje. Nema chrony nevie aku ma rychlost a ani poradne nevie aku ma presnost. Naco si do toho zanasat dalsiu premennu a tou je vrtanie moderatora??
Nech sa s tym oboznami a tak za pol roka moze robit rozhodnutia co vylepsovat.
Ja som nic nevrtal a naco, ked bol moderator v zaruke. Vymenili sa dobry
Ak by som to bol prevrtal v zaruke a nahodou by to vo fabrike odsrali este viac a nezalepili nejaku tu prepazku poriadne a prevrtavanim by som to pohol vo vnutri tak by som si ho mohol akurat tak strcit niekde
nie ho reklamovat.
Nech sa s tym oboznami a tak za pol roka moze robit rozhodnutia co vylepsovat.
Ja som nic nevrtal a naco, ked bol moderator v zaruke. Vymenili sa dobry