Vaše dotazy a připomínky na provozovatele GunShop.cz.
Dotazy na konkrétní objednávky zasílejte, prosíme, na náš email nebo použijte dotazovací formulář
Opraveno, ale s dovolením jsem ten Tvůj příspěvek smazal, protože to poslední bylo opravdu moc široké i na můj monitor
Pro info ostatním - zlobilo zobrazování obrázků a odkazů, které obsahovaly diakritiku. Nové vkládané odkazy/obrázky budou zobrazovány korektně.
Bohužel zpětnou působnost to nemá, takže u těch příspěvků, které byly vkládány za ty zhruba poslední tři dny, je třeba příspěvek editovat, aby se následně zobrazil korektně.
Ahoj, nevím jestli to patří sem, je to spíš technická věc, ale jde nějak stáhnout celý thread abych si ho mohl pročítat off-line? Občas jsem jen na mobilním připojení a stahování desítek stránek trvá věky, tak by bylo fajn, kdybych si téma co mě zajímá mohl třeba celé stáhnout dopředu doma. Nikde jsem tuhle možnost nenašel.
Díky.
Ahoj,
prosím o smazání mého účtu na tomto fóru, a to z důvodu lživého obvinění moderátora „Edelweiss“, že fízluji a vykrádám obsah fóra. Podobná nařčení nemám zapotřebí a nepolezu do hospody, o které vím, že mě její personál zrovna nemusí. Účet se mi přes veškou snahu nepodařilo zrušit a žádost neberte jako nějaký truc - je to projev úcty k uživatelům tohoto fóra, kteří se na mě občas obraceli s prosbou o výpomoc - nechtěl bych, aby se své žádosti adresovali někomu, kdo již fórum nehodlá v budoucnosti navštěvovat.
S díky a pozdravem uživatel „Otesánek“.
Zdar všem, zdá se mi, že jsme se dlouho všichni nepohádali, tak mám návrh, aby se příspěvky v bazaru místo mazání přesouvaly do nějaké zamčené zálohy.
Jde mi o to, že občas taky něco prodám (nebo koupím) v bazaru a není špatné se podívat do historie, za kolik se tak ty věci asi prodávají. Momentálně to vidím měsíc zpátky a dál už je to pasé.
Jo, a byl bych pro, přesunout plynovky do Zbraní a střelivo, protože plynovka je podle mě palná zbraň, akorát místo olova z toho vyletí chemické krystaly a je to určené pro sebeobranu jako všechny ty glocky atd. Se vzduchovkama to nemá nic společného a nemá to mezi nimi co dělat. Nebo teda udělat plynovkám vlastní chlívek, protože už vidím ten povyk místních zabijáků.
Tak to posuďte jestli to něco přinese. Jestli ne a zůstane to jak to je teď, tak mi to žíly nevyrve, jenom mě to teď napadlo.