Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
OK, po přečtení všech diskuzních fór bych z Hatsanů vybral 100/105, ale asi to bude potřeba rozebrat a doladit. Na www.kozap.cz a www.zbranebrymova.com , mají Hatsana 125. Dosteneš ho s omezeným výkonem do 16 J. Zkus se zeptat, jestli k tomu prodají díly(jako např. píst u Gamo) které mu vrátí jeho původní sílu, samozřejmě, že bys to vyskoušel a pak to vrátil zpátky.
A jestli to bude omezený něčím, co vyměnit nepůjde, třeba ve válci tak to neber.
A jestli to bude omezený něčím, co vyměnit nepůjde, třeba ve válci tak to neber.
Po přečtení mnoha názorů si vybírám jen mezi těma dvěma. Přestože v prodejně mi Gamo velmi doporučovali, mám pocit, že zkušenosti s nimi nejsou nic moc a popravdě se mi za to cca 5500 dávat nechce. Za ty peníze mám prakticky tu 634 i Hatsana dohromady.
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
Při povolených 16J ještě můžeme polemizovat o vhodnosti ráže 5,5mm, ale zvažovat za těchto podmínek ráži 6,35mm? To snad, pánové, nemyslíte vážně. 
Pokud vás lákají velké ráže a chcete střílet na zahrádce, doporučuji prak.
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... light=prak

Pokud vás lákají velké ráže a chcete střílet na zahrádce, doporučuji prak.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Mam moznost porovnat vetrovku v razi 4,5mm a 5,5mm pri nastaveni pod 16J a musim rici, ze kdyz vidim ten oblouk, jakym lita 5,5 na 30m, tak se mi to vubec nelibi. Na 30m klesa proti 4,5-ce o temer 20cm .. dle meho subjektivniho nazoru je pri nastaveni pod 16J 5,5-ka balisticky naprosto nezajimava .. i kdyz energii ma stejnou jako 4,5, s kazdym metrem klesa a tak se bez presneho odhadu vzdalenosti budete jen tezko trefovat dokonale presne.
No a 6,35 v te same energii? .. to muze koupit jen blbec, nezlobte se za ten vyraz! Ta by musela mit alespon 50J aby to bylo zajimave..
No a 6,35 v te same energii? .. to muze koupit jen blbec, nezlobte se za ten vyraz! Ta by musela mit alespon 50J aby to bylo zajimave..
Pokud chcete vzduchovku v 6,35, tak doporučuji tohle:

Teda pokud máte volných cca 60tis. Dá se to koupit u sousedů v Polsku.
Co dodat? ....má to 100J.

Teda pokud máte volných cca 60tis. Dá se to koupit u sousedů v Polsku.
Co dodat? ....má to 100J.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
JJ, pokud nepotřebuješ pevnou hlaveň a výkon 16J, tak jdi do S634.
Jo, a jestli už máš S631 tak tu S634 nekupuj. Koupil bys tu samou vzduchovku, akorát o něco silnější.
Jinak z Hatsanů se podle mě vyplatí jen 100/105, pokud proti jejich jakémukoliv jinému modelu postavím S634, tak bych volil Slávii.
Možná s výjimkou neomezeného H125 v 5,5mm, ale ten jsem ještě neviděl.
Jo, a jestli už máš S631 tak tu S634 nekupuj. Koupil bys tu samou vzduchovku, akorát o něco silnější.
Jinak z Hatsanů se podle mě vyplatí jen 100/105, pokud proti jejich jakémukoliv jinému modelu postavím S634, tak bych volil Slávii.
Možná s výjimkou neomezeného H125 v 5,5mm, ale ten jsem ještě neviděl.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.