Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak tak taky už sem viděl někde na youtube.com záběry z veletrhu ze stánku FX a měli tam flinty hooodně podobný ne-li stejný jako tento webley. Každopádně to vypadá hodně zajímavě.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Re: Jen o vzduchovkach

CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Neznate nejaky program jako je Chairgun, ale pro PDA?
Re:
achab píše:Zdravím tak mě napadá jestli se zvedne výkon když obyčejnou vzduchovku třeba Slavia v ráži 5,5 mm převrtám tam kde se dáva diabolka či brok na jatečný 9mm náboj a před to dám ještě brok?a na píst se přivaří uderník.Jak by takto upravená vzduchovka byla silná a jaké by měla vlastnosti vůbec.Vím že je to nezákoné ale jen čistě teoreticky.Pokud už je někde tady na webu něco podobného tak se omlouvám.Díky
http://www.strelecky-portal.cz/e-shop/s ... bojky.html
Naposledy upravil(a) cvicubis dne 23 úno 2010 12:24, celkem upraveno 2 x.
kdyz tam narves jatecni nabojku tak t toho budes mit brokovnici protoze se ti diabola rozleti na kousky
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Chlapi, neblbněte... 

Zdravím,
měl bych dotaz, jak je na tom CO2 pistole s praktičností co se týče sebeobrany? neni to lepší varianta než plynovka?
dík
měl bych dotaz, jak je na tom CO2 pistole s praktičností co se týče sebeobrany? neni to lepší varianta než plynovka?
dík
Atak Zoraki 914 9mm
Cha cha, to tu dlouho nebylo...
CO2 pistole je velice praktická až vynikající na sebeobranu před útokem hordy zfetovaných nafukovacích balónků.

CO2 pistole je velice praktická až vynikající na sebeobranu před útokem hordy zfetovaných nafukovacích balónků.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Pokud bude mít útočník pod košilí tričko, tak už to CO2 neprostřelí. Nejpraktičtější plynovka na obranu má ráži 9 mm Luger.007 píše:Zdravím,
dík
tak je to jasný dík, to by ho člověk musel jedině trefit do očička 

Atak Zoraki 914 9mm
Nesrandujte, možné použitie jedine v prípade istoty zásahu do tváre, to by malo poučiť útočníka. Pri zásahu hocikde inde to nemá význam. Ináč, keď sa pýtaš na sebeobranu a vzduchovú pištolku, usudzujem z toho, že si laik, nič v zlom. Kúp si teleskopický obušok, ver tomu, že je skladnejší, ľahšie ho schováš, nemusíš ho ani nabíjať a pod. a ruku ti to predĺži o najdôležitejší polmeter možno tvojho života. A je v podstate jedno, kam útočníka zasiahneš - isto mu spôsobíš sakramentskú bolesť. Jediné na čo ťa upozorním, keď sa už rozhodneš ho použiť musíš do toho ísť naplno, neexistuje zaváhať, musíš prudko a agresívne! Nesmieš myslieť civilizovane - keď s ním len tak pre výstrahu klopneš súpera dáš najavo neistotu a opatrnosť - si v prdeli, hlavne ak je útočníkov viac.
Ale je to OT.
Ale je to OT.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
No docela by mě zajímala reakce tak 120kg borce po zásahu do tváře
Počítam že by se mi asi hodně kouřilo od bot

Počítam že by se mi asi hodně kouřilo od bot

- Vladimír.K
Zdravím
poraďte mi kde koupím za dobrou cenu rychloupínací očka a šroub pro pro řemen.
dik
poraďte mi kde koupím za dobrou cenu rychloupínací očka a šroub pro pro řemen.
dik
Steyr LG110 FT, Vortex
http://www.zelenysport.cz/scripts/podro ... p?IDZ=1809 levnějc v ČR neseženeš, velice zdařilá kopie UnceMika, mám je a spokojenost.
Cogito ergo armatus sum.
Zdravím tady na fóru
Po letech sem vytáhl ze skříně pistoli Tex mod. 3 a trochu ji provětral, nicméně už když sem ji před spoustou let kupoval z druhé ruky, chyběl červík na seřízení spouště, bez něj je spoušť strašně tvrdá a dlouhá
poradil by někdo, kde sehnat? zkoušel sem nějaký krámy po Brně a nic. nebo info jakej je tam závit? případně z čemo by šel šroubek použít? díky

Po letech sem vytáhl ze skříně pistoli Tex mod. 3 a trochu ji provětral, nicméně už když sem ji před spoustou let kupoval z druhé ruky, chyběl červík na seřízení spouště, bez něj je spoušť strašně tvrdá a dlouhá

Weihrauch HW40, HW97K, Baikal MP61, Umarex MP7