Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ha, Poláci hlásí, že do obchodu přišly Slávie 634 s 11mm rybinou.
Žeby se ledy hnuly a v CZUB se konečně chytli za nos? Máte někdo novou? Kolik má?
Žeby se ledy hnuly a v CZUB se konečně chytli za nos? Máte někdo novou? Kolik má?
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
JJ, na vývoz 11mm a k nám půjde stará dobrá osvědčená 13mm rybina. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
zdravím,
mám záujem kúpiť vzduchovku s puškohľadom na víkendovú streľbu na terč a streľbu malých hlodavcov na záhrade do vzdialenosti cca 30 m. Rozmýšľam nad zn.GAMO, resp. Slávia 634 (len neviem či túto s optikou dostať kúpiť). Poradí mi niekto, aké atribúty mám na puške pozerať??? ... resp.nejaké recenzie alebo porovnania by bodli ...
mám záujem kúpiť vzduchovku s puškohľadom na víkendovú streľbu na terč a streľbu malých hlodavcov na záhrade do vzdialenosti cca 30 m. Rozmýšľam nad zn.GAMO, resp. Slávia 634 (len neviem či túto s optikou dostať kúpiť). Poradí mi niekto, aké atribúty mám na puške pozerať??? ... resp.nejaké recenzie alebo porovnania by bodli ...
Tohle ti nikdo na talíři nenaservíruje. Myslíš, že přes 80 stránek o vzduchovkách je tu jenom tak? Pročti si fórum o vzduchovkách, o optice a měl bys mít jasno.Taky doporučuju Sidewinderovo www.strelectvi.info
no neviem... povedal by som, ze by ta mohla v tejto cenovej kategorii zaujimat cinska Norconie CO 2 QB78. celkom dobre vychadza pomer vykon-cena, a presnost je slusna. je na bombicky, inak kopia Crosmana, takze opracovanie, snad az na pazbu je celkom schopne. vid zodpovedajucu temu o par riadkov nizsie.kubko333 píše:zdravím,
no po prelúskaní zopár stránok tohto fóra som našiel tieto atgumenty:
1.)HATSAN - slušná puška, ale v porovnaní so Slaviou veľa plastu
2.)QB 78 - nevýhoda vplyvu teploty na streľbu, kupovanie bombičiek,
nie je to vôbec nič strašné ale na Sláviu som nenašiel vôbec nič, tak ak sa mýlim, resp. som na niečo zabudol, tak mi to napíšte
a ešte jedna otázka:
mám kúpiť 631 alebo 634, 631 má nižšiu úsťovú rýchlosť ale čítal som, vraj je presnejšia
no a poraďte ešte nejakú optiku nato
1.)HATSAN - slušná puška, ale v porovnaní so Slaviou veľa plastu
2.)QB 78 - nevýhoda vplyvu teploty na streľbu, kupovanie bombičiek,
nie je to vôbec nič strašné ale na Sláviu som nenašiel vôbec nič, tak ak sa mýlim, resp. som na niečo zabudol, tak mi to napíšte
a ešte jedna otázka:
mám kúpiť 631 alebo 634, 631 má nižšiu úsťovú rýchlosť ale čítal som, vraj je presnejšia
no a poraďte ešte nejakú optiku nato