jak na slep?k 9luger?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím Vás!
poradíte mi, jak vyrobit (úpravou z S&B fmj) slepý náboj 9mmLuger?
Zajímá mně jakou zátku použít (materiál atd..) nejlépe aby se dal nacpat i do zásobníku a normálně použít, ale snesu i vložení přímo do komory.
dík
poradíte mi, jak vyrobit (úpravou z S&B fmj) slepý náboj 9mmLuger?
Zajímá mně jakou zátku použít (materiál atd..) nejlépe aby se dal nacpat i do zásobníku a normálně použít, ale snesu i vložení přímo do komory.
dík
Pokud vím, tak to někdo vyrábí. Snad Fiocci. Prodává to BVS za 9 kč jeden kus. To je asi lepší než to vyrábět sám.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
Nie, to by nebol dobrý nápad. Slepé náboje majú dlhšiu nábojnicu, takže budú z komory vyčnievať, navyše je v nich použitý nekvalitný prach, ktorého zpaliny by pekne znečistili celú ostrú hlaveň. A zpätný náraz by aj tak nestačil k natiahnutiu záveru.HanuIv píše:Pokud vím, tak to někdo vyrábí. Snad Fiocci. Prodává to BVS za 9 kč jeden kus. To je asi lepší než to vyrábět sám.
Nemyslel jsem logicky náboj 9mm knall do plynovek. Opravdu to je slepý náboj pro pistole a samopaly ráže 9mm Luger kompatibilní s komorou těchto zbraní. Kus dle www stránky BVS stojí 9 Kč.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
http://www.armyshoping.cz/component/vir ... gory_id=42
myslíte toto?? Mě by u tohoto náboje zajímalo, jestli z hlavně vyletí jen "prach", nebo i "střela" v podobě "otevřeneho plechu". Jestli mi rozumite. Proč by pak na hilzne byla "zatka"??
Díky za objasnění a promiňte za lámanou otázku.
myslíte toto?? Mě by u tohoto náboje zajímalo, jestli z hlavně vyletí jen "prach", nebo i "střela" v podobě "otevřeneho plechu". Jestli mi rozumite. Proč by pak na hilzne byla "zatka"??
Díky za objasnění a promiňte za lámanou otázku.
-
Co něco jako tohle? http://www.zelenysport.cz/scripts/podro ... p?IDZ=1318
tak to pak jo, bal jsem se, aby ven "neco" nevyletelo. Pokud je ta "narizla zatka" plast, tak je jen trochu zavadejici ta barva na obrazku viz. výše. Vypada to, jako kdyby ta zatka na obrazku byla z mosazy a to bych se bál, kdyby toto vylítlo z laufu. Takovy zkrouceny plech je jako mala diabolka, jesli ne vic.Alfonss píše:Slepáky se dělají jak uzavřením mosazné hylzny do hvězdice, tak s plastovou zátkou nařízlou do kříže, kudy se plast roztrhne, ale ven neletí - jak to bývá u nábojů do plynovek. Asi každej mluvíte o něčem jiným.

Z BLANK náboje samozřejmě sem tam něco vyletí, ale musí to splňovat nějakou normu. Tuším že na 1 metr to nesmí protrhnout list papíru. Nebo tak něco.
No a hoši, jaký má asi ten BLANK dostřel?

PS: Nemáte náhodou pocit, že modifikování nábojnic v tomto pojetí už není přebíjení, nebude to předepsané výrobní provedení a je to tedy protizákonné
?
No a hoši, jaký má asi ten BLANK dostřel?

PS: Nemáte náhodou pocit, že modifikování nábojnic v tomto pojetí už není přebíjení, nebude to předepsané výrobní provedení a je to tedy protizákonné