Jak? diabolky pou??v?te?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Udělal jsem hlasování jaké diabolky používáte....Snad mě za to neukamenujete..Bude to sloužit pro všeobecný náhled pro všechny 

na 10 m používám JSB SCHaK 0,475g, 4,49mm pistole 30%;
JSB SCHaK 0,535g, 4,49mm, puška 10%;
na větší než 10m do 50 m pak JSB EXACT 0,547g, 4,50mm puška i pistole 10%, 30% příbramské broky 4,5mm - docela levné a univerzální střelivo(vážené do pytlíku - ne v krabičkách), zbytek% je co dům dal
Nejlepší jsou samožřejmě RWS R10 Match LP
u pušky bych si to netrouf říct, tam je na 10 m asi víc rovnocených, H&N Final Match, RWS R10 a další, Jen kdyby se tady daly koupit za ceny aspoň jako v Němcích! JSB už, bohužel, srovnal ceny. Co dělat, je "světovej" i v cenách. A bude hůř!
JSB SCHaK 0,535g, 4,49mm, puška 10%;
na větší než 10m do 50 m pak JSB EXACT 0,547g, 4,50mm puška i pistole 10%, 30% příbramské broky 4,5mm - docela levné a univerzální střelivo(vážené do pytlíku - ne v krabičkách), zbytek% je co dům dal
Nejlepší jsou samožřejmě RWS R10 Match LP
u pušky bych si to netrouf říct, tam je na 10 m asi víc rovnocených, H&N Final Match, RWS R10 a další, Jen kdyby se tady daly koupit za ceny aspoň jako v Němcích! JSB už, bohužel, srovnal ceny. Co dělat, je "světovej" i v cenách. A bude hůř!
Naposledy upravil(a) pbrejsa dne 14 říj 2007 05:38, celkem upraveno 2 x.
Byl jsem moc spokojen s GAMO PROMAGNUM. Parádní rozptyl na 30m. Ale bohužel jen 1. krabka. Ty další už byly o pár desetinek menší a padalo to do hlavně samo,takže nejspíš JSB Exact 4,51. Ikdyž někdo sem tam napíše něco ve smyslu " naco kupovat JSB do lámačky". Myslím že i 634 s Deltou si zasloží lepší střelivo než od španěla. 

-
- Moderátor
Tak v současný době používám hodně broky č.11 Kovo PB. Jsem s nima spokojenej, kvalita je na dobrý úrovni. Téměř nemažou, nejsou na nich žádný otřepy, jako u Standardů. Takže kdo ještě stále používá Standard, tak bych mu doporučil vyzkoušet broky. Na běžný trénování opravdu plně dostačují.
No dál mám na výběr ještě mraky diabolek, mám jednu krabičku, kde mám smícháno víc druhů, takže vždy šáhnu po tom, co se mi zrovna hodí - šikovné, žé?
Občas šáhnu po klasice, Boxer nebo Luxy - sice ne precizní kvalita, ale je dobrá. Standardy jsem opravdu vynechal, za to nadávání mě to nestojí. No a jako každý experimentuju se vším možným.
Takže moje 3 nejpoužívanější - č.11, Boxer a Lux.
No dál mám na výběr ještě mraky diabolek, mám jednu krabičku, kde mám smícháno víc druhů, takže vždy šáhnu po tom, co se mi zrovna hodí - šikovné, žé?

Občas šáhnu po klasice, Boxer nebo Luxy - sice ne precizní kvalita, ale je dobrá. Standardy jsem opravdu vynechal, za to nadávání mě to nestojí. No a jako každý experimentuju se vším možným.
Takže moje 3 nejpoužívanější - č.11, Boxer a Lux.

-
- Moderátor
Rozdíl naprosto minimální. Kvalita je proměnlivá, každá krabička je originál...
Přesnost je u obou téměř stejná. Většinou jsou o trochu kvalitnější normální Boxery, ale záleží na sérii, takže dop. koupit obě krabičky a vyzkoušet.
Taky bych řekl, že Ribbed jsou o malinko špičatější.
Váha Boxer je: 0,545g-0,686g.
Váha Boxer Ribbed je: 0,64g.

Váha Boxer je: 0,545g-0,686g.
Váha Boxer Ribbed je: 0,64g.