že sa uzavretý tlmič použival na sapíku z r.1941 – 60 som nevedel a je to rarita.
nepíš hluposti, o tak krátkej vzdialenosti som nikde nepísal, plyn musí mať dostatok času aby sa "prelial" do prvej komory.
a toto je čo??? :
k tomu aby si mohol znížiť vplyv vytekajúcich plynov na projektil by si potreboval prepážku
tesne za ústim, najlepšie
vo vzdialenosti menšej ako je dĺžka projektilu
proste krátka vzdialenosť, ved ty ani nevieš čo píšeš
a načo obarázok tlmiča? maš to pomýlene, tlmič nie je kompenzátor, kompenzátor primárne
netlmí hluk.. , toto je kompenzátor

teda 1 prepážka..
na tvoje detinské slovičkárenie už nebudem reagovať, načo, naťahuj sa s niekym iným..
ALKAJ mam to od fízla.. tlmič nemôžeš mať ani na vzduchovke, (len s povolením ktoré aj tak nedostaneš..) ale kašlu na to no keby ťa udal sused tak by to museli riešiť, v zákone je síce na obmedzeniu úsťového tresku, ale a ak to ma prepážky tak to bolo vyrobene za účelom tlmenia aj keby to takmer netlmilo. porovnanie-aj ked máš riadne tupý nôž, teda dobre neplní funkciu aj tak je to nôž, alebo keby som si vyrobil malorážku a nebola by funkčná aj tak by to bolo nedovolené ozbr.... dohadovať sa tu môžme ale aj tak to nikam nepovedie. je to síce take že to presne nieje napísane v zákone, ale bud si istý že policajti to budu brať po svojom...
RZ CZ
těsnění na nabíjecí tyčce a to bylo ohlodané
ohlodane? asi maju myši v sklade