Je to na 28 a 30 metrů.
Osobně přiznávám, že je to ještě hnus, ale některé diabolky tam taky letí jednou dírou.
Doufám, že se časem zlepším - zatím je to pořád stejné..

Za žádnou cenu, nemůžu přijít na to proč...

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Rukama bohužel ne, trochu podvádím (zatím)...vendous píše:To je rukama.Já to mám taky a vlastně ještě horší
Ale to by neměloVSCharlie píše:Ale hodně záleží, jak se dívá do "kukru".vendous píše:To je rukama.Já to mám taky a vlastně ještě horší
![]()
Na optiku bych to netipoval, nebo mám opravdu VELKOU smůlu !!PEPAN píše:to velký duch Hatsan ti nebyl nakloněn. a teď kletba dřímá v optice
No to doufám, mám totiž stejnou optikuVSCharlie píše: Spíš je chyba někde u mě - aspoň doufám..
Ja viem ze kubajz tu AA510 nehanil,prave ze to zrovnanie sa mi pacilo lebo bolo objektivne,a ako sam kubajz napisal su to dve rozdielne vetrovky,ktore sa nedaju zrovnavat.asi sme sa zle pochopili,alebo ja som to spatne napisal. ja som to pochopil tak ze AA510 je dobra ale k dokonalosti jej nejake drobnosti chybaju.vendous píše:Uvedl bych na pravou míru že Kubajz 510ku nehanil jen psal svůj názor. Jako že nemá regulátor, má krátkou kartuš atd. Ale flinta je to dobrá, měl sem 410 a super
PS: AirArms jsou krásné zbraně a proto mám alespoň ProSporta v ořechu a to je teprve nádhera