HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Mám jen graf od Altarose.Tehdy jsem tam měl jeho regulátor.Po provedení mých popsaných změn je At44 daleko silnější a přesnější.Střílím s ním na 120 metrů.Bohužel nemám chrono.
- Přílohy
-
- Konzistence s regulátorem.xls
- (43KiB)Staženo 256 x
Re: HATSAN AT44 PCP
a o kolik se zvýší zhruba výkon po výměně jehly a hlavně?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně LW budou v kozapu k mání koncem března, začátkem dubna... Už udělali objednávku...
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Po tejto vymene sa vyznamnejsie nezvysi vykon.kopsik píše:a o kolik se zvýší zhruba výkon po výměně jehly a hlavně?
Ale mala by sa zvysit presnost strelby. Podla toho, co som ale pocul a cital, tak zvysenie presnosti vymenou povodnej hlavne za LW z Turecka dovezenu nie je celkom zarucena. Na druhej strane tato LW hlaven je predsa len z "lepsieho" materialu, takze by sa nemala az tak ohybat, ako povodna (pozri si niektore predchadzajuce prispevky).
Je to vsetko o skusani a vylepsovani toho, co je treba a co sa vylepsit da.
na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
greenie, kde si počul, alebo čítal, že tie hlavne LW nie sú presné? Písal to niekto, kto ani nemal Hatsana v ruke?
Hlavne LW nevyrábajú Turci, ak niečo robia, tak určite len osadenie a to je presné aj na ich hlavni. Ak by to vyrábali Turci, tak by to nebol LW. Tá cena 3000 Kč tiež zodpovedá hlavni LW, tak sa pohybujú aj hlavne na iné pušky. Dôležité je, že sa neohne pri nejakej nepredvídateľnej udalosti, pokiaľ ju nezavrzneš do zveráka a nebudeš na nej cvičiť.
Hlavne LW nevyrábajú Turci, ak niečo robia, tak určite len osadenie a to je presné aj na ich hlavni. Ak by to vyrábali Turci, tak by to nebol LW. Tá cena 3000 Kč tiež zodpovedá hlavni LW, tak sa pohybujú aj hlavne na iné pušky. Dôležité je, že sa neohne pri nejakej nepredvídateľnej udalosti, pokiaľ ju nezavrzneš do zveráka a nebudeš na nej cvičiť.
V prvom rade, ja som nikde nepisal, ze LW nie su presne. Poriadne si precitaj, co som napisal.
Cital som rozne fora a rozpraval som sa o tom s roznymi ludmi, ktori s tym robia. Ide o to, ze taketo vyrobky sa podari vyrobit kvalitne a niektore este viac kvalitne. Ked mi rozumies
A je otazka, s akou urovnou kvality su hlavne ako polotovary posielane do Turecka.
Turecke originalne hlavne su vyrabane s vacsim rozsahom kvality. Takze ak sa taka originalna turecka hlaven naozaj vydari, tak som presvedceny, ze sa moze v presnosti kludne porovnavat hoci aj s LW hlavnou (odoslanou do Turecka
).
Cital som rozne fora a rozpraval som sa o tom s roznymi ludmi, ktori s tym robia. Ide o to, ze taketo vyrobky sa podari vyrobit kvalitne a niektore este viac kvalitne. Ked mi rozumies

A je otazka, s akou urovnou kvality su hlavne ako polotovary posielane do Turecka.
Turecke originalne hlavne su vyrabane s vacsim rozsahom kvality. Takze ak sa taka originalna turecka hlaven naozaj vydari, tak som presvedceny, ze sa moze v presnosti kludne porovnavat hoci aj s LW hlavnou (odoslanou do Turecka

na zaciatku bola Slavia 630, 4,5mm ...
pexo ... greenie tým chcel povedať že mal šťastie na dobrý kus a jemu by výmena nič nepriniesla... (s 5,5 kalibrom na 30 m 10 rán 10 mm sústrel opísaná kružnica... a dalo by sa aj lepšie...)
ale je pravda že niekedy to tí turci režú od buka do buka... raz sa zadarí a raz nie... holt asi čo kus to originál... (ale predpokladám že s obdobnymi problemami sa viacmenej pri začiatkoch výroby potýkali asi všetcia výrobcovia...)
ale je pravda že niekedy to tí turci režú od buka do buka... raz sa zadarí a raz nie... holt asi čo kus to originál... (ale predpokladám že s obdobnymi problemami sa viacmenej pri začiatkoch výroby potýkali asi všetcia výrobcovia...)
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
madbugie, to máš pravdu, každý výrobca, ktorý začína sa musí popasovať s kvalitou, kým vychytá všetky muchy. Možno časom bude robiť aj Hatsan celkom dobré hlavne, ak použije lepší materiál. Ja chcem skúsiť inú lepšiu hlaveň. LW robí hlavne už nejaký čas.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se s původní hlavní pod 18mm na 30metrů nedostanu. Je fakt, že spoušť nemám moc vyladěnou, pak optika je rovněž "nějaká levná", nicméně myslím, že poznám, když to občas střelí divně, aniž by najednou byl vítr. Myslím, že za větrných podmínek, kdy běžně střílím, by se s přebranejma diabolkama mělo dát dostat na těch 12mm, proto jsem si objednal hlaveň a uvidíme... (porovnám hlaveň od Troye s LW) Třeba budu překvapen a zjistím, že i tak nenastřílím líp, pak budu ochoten někomu ty hlavně prodat, někomu, kdo má pocit, že ta jeho je křivá, ojebaná z výroby...
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Dnes jsem volal do Kozapu ohledně hlavně LW. Údajně jsou objednány, termín dodání duben. Tohle mi sdělil přímo p. Borovec ale nebyl schopný mi říci nic bližšího, jestli jsou pouze stejné jako origo, nebo delší, či cokoliv jiného. Z hovoru mám pocit, že o tom neví nic bližšího a pouze vaří z vody. Firma Colosus, bylo mi slíbeno přímo p. Sojčákem z technické podpory, že bude v pondělí mluvit přímo s Turkem a dá mi bližší informace. Tak jsem zvědavý jak se ukáže spolehlivost, dával jsem na reklamaci hlaveň. to video co tu prezentoval onehdy Altaros byla moje hlaveň. Pokud dá vědět a budou konkrétní informace, dám to sem.
pepan, ja sa tiež s pôvodnou hlavňou nedostanem na 30m pod 20mm, ale na 50m som mal aj 15mm. Nerozumiem tomu. Ty máš aj hlaveň od Troja?
Do leta musím urobiť nejakú stolicu, aby som mohol urobiť poriadne testy novej hlavne.
Do leta musím urobiť nejakú stolicu, aby som mohol urobiť poriadne testy novej hlavne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hlaveň od Troje mi má přijít během týdne a zároveň mám předběžně objednanou LW hlaveň z kozapu. Tak se to tak nějak sešlo, no, tak uvidíme. Mě prostě stále visí v hlavě myšlenka, že když mám zbraň s konzistencí +-1m/s, tak jediné, co jí činí "méně" přesnou od hi-tech zbraní, je hlaveň. (samozřejmě-je tu faktor spouště a optiky, ale nějak cítím, že jediné, co At44 schází, je precizní hlaveň, ostatní záležitosti, jako ta spušt je otázka zvyku, případně bych měl pořídit kvalitnější optiku-mám tam 6-24x40 za 1500kč)
Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Hlaveň od Troje mám též slíbenou, inzeroval ji zde. Bohužel domluva s ním je na katastrofální úrovni. Už to vázne jen na černění a to cca 14 dnů zpět a pořád nic. Tak nevím, většinou jsem na něj zde četl jen dobré ohlasy, tak snad to dopadne
.

Mám dotázku ohledně hlavně. V Mercurii prodávají AT s hlavní LW, máte s takto kompletovanou větrovkou někdo zkušenost? Jedná se mi o to zda na ni pasuje originál moderátor, případně jestli netrpí nějakým neduhem jako standartní hlaveň...díky G
chlapy chcem sa spytat či ste niekto nekupoval v poslednej dobe moderator v merkurii ci sa da kupit cez eshop..chcem ho použit na qb uz mam aj zavitove ocko 1/2 unf..chcem proste vedie ci to nieje s tym moderatorom tak ako zo vzduchovkou ked je to prislušenstvo
norconia qb 78 deluxe + bsa sweet 17 3-12x40ao duplex
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6
haenel suhl 312 + walther 4x32 compact mildot
slavia 631 lux
tau 6