HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Myslim jako 14dni práce na nové pažbě 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AT44
Tak jsem trošičku testoval:
Naplnil jsem barel na cca 190BAR a střílel do 100BAR.
Celkem 83 výstřelů - diabolky 4,51 JSB
Prvních 45 bylo v rozpětí 239 až 242m/s pak už to ško dolů.
Poslední rány - od 70 do 80 se pohybovaly/skákaly v rozmezí od 207 do 216 m/s.
Nebylo to postupně dolů, ale houpalo se to:
207m/s a pak na 214 m/s a zase na 210 m/s.
Poslední 3 rány kolem 200 m/s (200,9 + 200,7 + 200,2).
Přesnější výsledky včetně každé rány udělám v lepších podmínkách
Pod 100 BAR jsem už nešel.
Naplnil jsem barel na cca 190BAR a střílel do 100BAR.
Celkem 83 výstřelů - diabolky 4,51 JSB
Prvních 45 bylo v rozpětí 239 až 242m/s pak už to ško dolů.
Poslední rány - od 70 do 80 se pohybovaly/skákaly v rozmezí od 207 do 216 m/s.
Nebylo to postupně dolů, ale houpalo se to:
207m/s a pak na 214 m/s a zase na 210 m/s.
Poslední 3 rány kolem 200 m/s (200,9 + 200,7 + 200,2).
Přesnější výsledky včetně každé rány udělám v lepších podmínkách

Pod 100 BAR jsem už nešel.
AT44
Tak jsem naplnil na 200 BAr a o víkendu jsem vyzkoušel střelbu přes mířidla (zatím nemám ještě optiku) na 23 metrů.
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=370008
Střílel jsem hlavně s JSB Exact 4,51 ale i Pro Hunter - viz obrázky.
Nejdříve tedy s JSB Exact, začínal jsem se sžívat s AT44, pak jsem si vzpomněl, že mám koupeny i Pro Huntery a řekl si, vyzkouším, uvidím.
Pro Hunter, jsem měl jen tak do zásoby a na testování do DU-10. Je pravda, že jsem většinou vždy používal JSBčka ať v CZ200S nebo jiných vzduchovkách a dle rad na tomto foru se zásadně vyhýbal diabolkám zn. Gamo. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem zjistil, že soustřel na těch 23 metrů byl skoro lepší u Pro Hunter. Opakuji, že jsem střílel přes mířidla (ty světlovody mne docela štvou) - každý ví, že výsledky nemohou být tak dobré jako s optikou. Vystřílel jsem cca 120 diabolek a poslední (od 100 do 120) měly cca 180 m/s. Jo ještě - vnější velikost toho víčka je 4 cm.
http://www.mojefotky.cz/fotoalba/fotoal ... _id=370008
Střílel jsem hlavně s JSB Exact 4,51 ale i Pro Hunter - viz obrázky.
Nejdříve tedy s JSB Exact, začínal jsem se sžívat s AT44, pak jsem si vzpomněl, že mám koupeny i Pro Huntery a řekl si, vyzkouším, uvidím.
Pro Hunter, jsem měl jen tak do zásoby a na testování do DU-10. Je pravda, že jsem většinou vždy používal JSBčka ať v CZ200S nebo jiných vzduchovkách a dle rad na tomto foru se zásadně vyhýbal diabolkám zn. Gamo. Jaké bylo ale moje překvapení, když jsem zjistil, že soustřel na těch 23 metrů byl skoro lepší u Pro Hunter. Opakuji, že jsem střílel přes mířidla (ty světlovody mne docela štvou) - každý ví, že výsledky nemohou být tak dobré jako s optikou. Vystřílel jsem cca 120 diabolek a poslední (od 100 do 120) měly cca 180 m/s. Jo ještě - vnější velikost toho víčka je 4 cm.
-
Nechcem zhadzovat,ale strielanie cez tie svetlovody je fakt o nicom,nevypovie to vela o rozptyle. Kazdopadne vysledok nieje na zahodenie.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Jde o to, jestli ti tech 10% stoji za to, pokud clovek dokaze tenhle rozdil rozpoznat a ocenit tak ty penize proste da.Asot píše:To je jako s Hi-Fi komponenty. Kvalitativní rozdíl mezi zesilovačem za 10.000,- a za 30.000,- je 5-10% a to samé platí zde mezi AT44W-10, či S200 a HW100, či superpropagovaným EVem některým uživatelem. Každý si může vybrat, jestli mu těch pár procent stojí za to.
Ja nevim, proc neketeri porad cekaji zazraky zadarmo.
Samo ze vyjimka potvrzuje pravidlo.
AT44
To Drát:
1) v prvním se řeší diabolky = info o AT44 jsem tam moc nedával - jen výsledky
2) zde v tomto vlákně se řeší AT44 PCP - tzn. zde je to O.K.
3) chyba, protože jsem se spletl a dal to do vlákna o AT44. Je tam ale spíš info o tom, že se shání potencionální kupci atd. protože jsem nemohl odmazat, dal jsem info o přesunutí do správného vlákna t.j. č.2 no a teď po upozonění jsem tam dal "zrušeno"
--
Samozřejmě budu zkoušet seskupení i přes optiku (až ji budu mít, nechci zatím demontovat z CZ200S). Toto byla jen prvnotní informace a zaujaly mne ty Pro Hunter (CZ200S ale spíš chutnají Exact 4,51). Nikomu nevnucuji a vím, že střelba přes "světlovody" není moc vypovídající, ale je to informace, kterou jsem musel vložit. Vždyť kdo jiný má zatím info o AT44? Tak ať i ostatní, kteří nešilhají po Evo, HWčkách atd. mají toto info.
1) v prvním se řeší diabolky = info o AT44 jsem tam moc nedával - jen výsledky
2) zde v tomto vlákně se řeší AT44 PCP - tzn. zde je to O.K.
3) chyba, protože jsem se spletl a dal to do vlákna o AT44. Je tam ale spíš info o tom, že se shání potencionální kupci atd. protože jsem nemohl odmazat, dal jsem info o přesunutí do správného vlákna t.j. č.2 no a teď po upozonění jsem tam dal "zrušeno"

--
Samozřejmě budu zkoušet seskupení i přes optiku (až ji budu mít, nechci zatím demontovat z CZ200S). Toto byla jen prvnotní informace a zaujaly mne ty Pro Hunter (CZ200S ale spíš chutnají Exact 4,51). Nikomu nevnucuji a vím, že střelba přes "světlovody" není moc vypovídající, ale je to informace, kterou jsem musel vložit. Vždyť kdo jiný má zatím info o AT44? Tak ať i ostatní, kteří nešilhají po Evo, HWčkách atd. mají toto info.
AT44
Abych je nechválil, to plnění přes quick-fill je docela opruz. Jde to tam docela nafest. To mi zatím na AT44 vadí asi nejvíc.
A nemysli si to jen milius. Mel jsem moznost vystrelit si ze vsech udavanych mimo Hatsana.
A rozdil bych vubec v procentech neuvadel.
Pokud tak cinis, mel by jsi si na srazu ty flinty vyzkouset.
Kdyz u me budou stat vsicni svati a jeden kamarad, tak budu mit mozna HW 100, ale muzu Ti rict....ze EV2 to neni....nebude a neni mu ani podobne. A kdyz jednou bude lip, bude i Ev2. Pokud se neukaze neco lepsiho.
A pokud chces porovnani. Je to jako Skodovka, Toyota a Porsche.
Se vsema se da jet po oksce 90 a rezat zatacky....dal si uz asi odpovis sam.
Ostatnim se omlouvam, jen se mi to spatne poslouchalo.
EV2 jsem drzel a zatim nevim o zadne zbrani, ktera je ji rovna, nebo lepsi. Aspon ne zadna, ktera je dostupna....
A rozdil bych vubec v procentech neuvadel.
Pokud tak cinis, mel by jsi si na srazu ty flinty vyzkouset.
Kdyz u me budou stat vsicni svati a jeden kamarad, tak budu mit mozna HW 100, ale muzu Ti rict....ze EV2 to neni....nebude a neni mu ani podobne. A kdyz jednou bude lip, bude i Ev2. Pokud se neukaze neco lepsiho.
A pokud chces porovnani. Je to jako Skodovka, Toyota a Porsche.
Se vsema se da jet po oksce 90 a rezat zatacky....dal si uz asi odpovis sam.
Ostatnim se omlouvam, jen se mi to spatne poslouchalo.
EV2 jsem drzel a zatim nevim o zadne zbrani, ktera je ji rovna, nebo lepsi. Aspon ne zadna, ktera je dostupna....
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Asot .. ty jsi tur domací
5-10% muhehe
A mimochodem ja rozdíl mezi zesilvačem za 10 a za 30litrů poznám

A mimochodem ja rozdíl mezi zesilvačem za 10 a za 30litrů poznám

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24