Tato puska je celkom postacujuca pre vikendoveho strelca a pre kazdeho kto chce zacat si daco so vzduchovkami.
V sucasnej dobe urcite nakolko jej cena sa pohybuje okolo 130 eur.Za tuto cenu dostanete kus pusky s pevnou hlavnou
a puskohladom.Preco pisem postacujuca?Nuz ak zoberiem v uvahu,ze nikde nie je napisane,ze si casom clovek nekupi
daco lepsie,ma moznost sa zoznamit so zbranou,ale i puskohladom stale za 130eur!Taktiez kazdy pride na to,ze je tazka,
treba vacsiu silu na jej natiahnutie,kope,ma tvrdu spust atd. jednoducho si otuka veci o ktorych predtym nemal sajn a
aj tak ma za dobru cenu vsetko potrebne pre strelbu puskohlad aj pusku.Ma na nu zaruku dva roky!
Za dalsie moze sa s nou po technickej stranke vyhrat nakolko nejde o drahu pusku a ak daco nevyjde tak jej majitelovi
zostane aspon puskohlad

ak odratame z ceny pribliznu cenu puskohladu,dostavame sa na cenu 80,ci 90eur za zbran
cize ak tu chce niekto porovnavat,tak nech sem prispeje zmysluplnym prispevkom,aka pruzinova puska do 100eur striela lepsie,ci je lepsie opracovana.Porovnavajme porovnatelne.Ano isteze,sa najdu ludia,co sem napisu,ze nech si kupi pouzitu slaviu.Bavme sa o novej pruzinovke.
Urcite aj tu su koumaci,co si ju vytunili a dokazu s nou vystrielat pekne vysledky a maju z nej radost a o to predsa ide.